Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Yav bu Nigar'ın karnı 300 metreden belli
Bir açıklama yaptı da ben mi kaçırdım?
Millet nasıl fark etmiyor?

Ya zaten hep böyle yapıyorlar sinir ediyorlar insanı 3 bölüm Hürremin işi rast gidiyorsa 2 bölüm mahidevrandan yana oluyor herşey.

Çok saçma!!!

Şimdi haftaya hürremin haftası olur kesin!

Gülşah hürreme duyduklarını yetiştirir. Hürrem bunu kullanır. Belki valide ölür. Harem Hürreme kalır falan filan...

Senaristler herkesin gönlünü yapmak istiyorlar sanırım.Ama olmuyor böyle. Bomboş bir bölüm hiçç olmuyor!

cağnımmm rahmetli meral okay vefat etmeden önce biyerde söylemişti.
tüm bunların sonunda dıkkat edersenız hep sonunda hurrem kazanıyo dayak yedı mahi cezalandırıldı işte saraya cariyeler geldi hurrem gıderım dedı cariyerlerı suleyman gerı yolladı nıkah kıydırdı fılan hurremın gucunu gostermek ıcın tum bunların oluyomuş..suleymanın aşkını hurremın gucunu gosterebılmek ıcın hurreme yapılanları işliyoruz demıştı

bu senaristler kkcı

artık bizi dinleyin ve reyizii muhalefetten iktidara taşıyın

Meral Okay*ı rahmetle anıyoruz kocası için söyledikleri çok hoştuu ya

evet bu hafta mahinin haftası ama ortada mahiciler yok neredelerki

bittiiiiiiiiiiiiiiiii.... kızlar hep birlikte seyretmek çokk zevkliydi haftaya görüşmek üzere hepinize iyi geceler şükür bu gece erkenden uyumadımmmm

bu bölüm hürrem için hiç iyi gitmedi.zaten süleyman devlet işleriyle uğraşmaktan hürremle ilgilenemedi.daye validesine kavuştu.ama bu nigarın işi ortaya çıktığında onunda başı yanacak gibi geliyor.gülşah da duydu şimdi ne olacakki.süleyman duysa ikisi de öldürülür.e o zaman hürrem söylemeyecekmi.
ibrahim yüzünden mahi de kaldı ya sinir oldum.inşallah haftaya morarır .fatmadan bahsetmek bile istemiyorum zaten.hala anlamıyorum hürrem niye süleymana beni bu yaktı diye söylemedi.mahiyle ilgili tek olumlu şey kıyafetleri güzeldi.

Gülşah Hürrem in gözüne girmek için bu bilgiyi Hürreme yetiştirecek sanırım...

hürrem nihayet devlet işlerine el atmaya başladı derinden ama sülüyle aşklarını hiç göstermiyorlar.halvet malvet de yok.kocadılar herhalde 5 çocuktan sonra.azcık aşk meşk olsun ama hep entrika nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…