Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
İbrahim Paşa: Nigar'a sordunuz ya sana bir şey yapacağımdan mı korktun diye, sadece Nigar değil, Daye Hatun'la ben de korktuk paşam. Evet, sizden korkuyoruz. (Asabiyetin size ne kadar yakıştığını söylemiştim değil mi paşa hazretleri?) Nigar'a bir şey yapmayın. Mahidevran'ın rahmetli Efsun'un hamileliği için oğluna toz kondurmayıp sadece kızı suçlaması gibi bir hataya düşmeyin. Bir yere gönderecekmişsiniz gibi bir his var içimde. Kötü bir haberim var bu arada, Gülşah sizi konuşurken duydu. O bu haberi Hürrem'e yetiştirmeden bu işi bir çözüme kavuşturun derim.

Hürroş: Sadece Mustafa gidecekmiş Hürroş? Herkesin bildiği gibi kurallar Mahi'nin de gitmesini gerektiriyor. Var bunda bir iş. Gülşah sana önemli bir haber getirecek yakında. Kiminle ilgili olduğunu söylemeyeceğim ama, biraz bekle şekerim. Duyunca çok şaşıracaksın, sürprizi kaçmasın.

Mahidevran Sultan: Mahi, geçen hafta Gülşah'ı evlendir demiştim, lafımı dinledin, teşekkür ederim. Adama yazık diyordum ama vazgeçtim, körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı bunlarınki. Yalnız, hatun o kadar satılık ki, soluğu Hürrem'in yanında aldı. Saltanatın uzun sürmeyecek, sen de biliyorsun. Kendine biraz olsun dışarıdan bakabilsen Mahi, o kadar acınası, o kadar gülünç durumdasın ki... Sen ki veliaht şehzade annesisin, yaptığın hareketlere bak. Off off... Akıllanmazsın sen.

Valide Sultan: Validem, inşallah korkutmazsınız bizi demiştim, korktuğum başıma geldi. Haremin halini bir görseniz, saç saça baş başa birbirine girenler mi istersiniz, Mahi'nin siz daha sağ iken valide sultanlık taslamasını mı istersiniz, ne ararsanız var. Keşke ayağa kalkabilseniz de tekrar sapasağlam görebilsek sizi...

Nigar Kalfa: Nigar, odadan çıkınca mesaj at he, merak ettim. :18: Hamilelik de yakıştı bu arada. Paşa küçük çaplı bir şok yaşadı, fırçalarsa alttan alacaksın mecburen. Seni bir yerlere yollayacak gibi bir his var içimde. Yollasın Nigar, o bebeği sarayda mı doğuracaksın? Hem uzakta olsan bile Daye Hatun desteğini hiçbir zaman esirgemez. Bunları düşün azıcık. Gideceksin derse kalayım diye ısrar etme. İşleri hepten sarpa sardırma canımcım.

mahinin omuzları transparan o lacivert elbisesine hayran kaldım küpeleri ile çok hoştu ama göğüsleri düşmüş göbek deliğine kadar bari yakası kapalı olaydı da o kötü görüntüyü görmeyeydik..

hürrem bu akşam ağzı burnu ayrı oynadı yavrumun sinirden ,ağlamamak için gözlerini kırpıştırdı durdu,bekle bebeğim bekle fitil fitil getireceksin burunlarından..
bir ara gül ağa ihanet etti sandım ama gülşaha hürrem sultanını överken anladım ki ihanet yok...

haftaya mahiden alınacak yetki hürreme verilecek mahide tıpış tıpış sancağa gidecek...

nigarla ibrahim olayına gelince hürrem bunu öğrendiğinde sizce nigara kıyar mı?hürremi hürrem yapan nigar değil mi ?

paşa sanki kızmadı gibi dimi,şok oldu ama yüzünden sanki birazda memnun olmuş gibi,bakma haticeye döndü ama özü hala nigardan yana bence ...bakalım görücez

ya kızlar gecendede sordum kimse cvp yazmadı aybigeyle malkoçoğluna ne oldu hiç göstermiyo ben kaçırmışım oralarını meraktan çatlıycam allah rızası için biri cvp yazsın

Bende merakla bunu cevabını bekliyorum. İbrahimin kellesi için Nigar ı harcar mı?

Son düzenleme:

paşa sanki kızmadı gibi dimi,şok oldu ama yüzünden sanki birazda memnun olmuş gibi,bakma haticeye döndü ama özü hala nigardan yana bence ...bakalım görücez

Evet değişik bir ifade oluştu yüzünde. Hatice'ye dönmesi çoğunlukla korkudan bence. Biraz da vicdan yaptı tabii. Nigar'a bir dönüş de yapabilir sanki.

kizlar birsey sorcam niye hiç bu Hatice sultan'in cocuklarini gostermiyolar ????? ilginç geldide !!:44::44:

Gülşah'ın kedi olduğuna tamamen inanıyorum artık, ne ballı kadın hep dört ayak üstüne düşüyor :)

ya kızlar gecendede sordum kimse cvp yazmadı aybigeyle malkoçoğluna ne oldu hiç göstermiyo ben kaçırmışım oralarını meraktan çatlıycam allah rızası için biri cvp yazsın

onlar kendi ülkelerine geri döndüler canım

bu akşamki bölümü hiç beğenmedim hatta izlerken sıkıldım.bi de bir hafta kanuni hürremin agzının içine düşüyo bi sonraki hafta yüzüne bile bakmıyo bu ne çelişki

valla öyle.. tamam annesi hastadır belki morali bozuktur üzgündür anlayabiliriz ama bu kadar da şeytan görmüş gibi bakılmaz kii aşkın o senin ayıp yahu..

bu diziden şunu anlıyoruz kiii Hürrem hariç herkes Kanuniye sözünü geçirmiş.....kaç bölümdür bağrınıyorum burdan bu senaristlere ama hiççç umursadıkları yok maşallah hepsi Mahici....Teammüller Mahidevrana göre ayarlanıyor ....

Mahi haftasıydı diyenlere katılıyorum. Benim de ruhum daraldı..
Sülümanın Hürremin yüzüne bile bakmaması pes dedirtti...
Mahi'ye gıcık olmuyor muydu bu Sülü neden oğluyla sancağa gtimiyor canım..
Mahi'nin parası yoktu zar kötü kötü giyiniyordu şimdi har vurup harman savuracak kadar
paraya kavuşunca giyimi de düzeldi.. Taçlar büyüdü... Bi hava bi hava...
Ama kafanın içi küçük Hürremin dediği gibi "Sen beni yönetmek istiyorsun" çok zeki kadın bu hürrem...
Sülü'ye de dedi ya beni yönetmesine asla izin vermem diye.. ta en başta anladı onun niyetini..
Çünkü Mahi küçük hesaplar peşinde Hürrem ise Büyük.. dolayısıyla Hürroş büyük resmi görüyor..
Mahi ise sadece önünü hatta bazen onu bile göremiyor...
Ölüyü diriyi ditti gözü Hürreme dikti derler ya:)) o hesap...Mahinin oğluyla konuştuğu sahnedeki elbisesi
ne kadar kötüydü ve nerdeyse göbek deliği görünecekti... Çok da uzun bir sahneydi valla o iğrençliği ne zaman kapatacaklar diye bakmaktan ne konuşulduğunu kaçırdım. Hiç farkedilmemiş olması acaip yani. Göze hitap etmeyen dekolteye HAYIR :90:
Nigarın hamileliğinin anlaşılmaması ayrı bir garabetti.. Kilo ile hamileliği ayırt edemiyorlardı zar...
Valide ilaçlarını Nigarın hazırladığını duyunca morali bozuldu.. O beni hiç iyileştirmez hatta öldürür diye düşünmüş olabilir..
Şu Gülşahın bu hallerini gördüm ya daha ne diyim darısı Fatma'nın, onun dalkavuk arkadaşının başına...

Günaydınlarrrrr

Sönük bir bölümdü pek beğenmedim senaristlere duyurulur buradan heyyyyy duyun sesimizi

Gülşaha ohhhhh olsun sinsi cadı seni şaftı kaydı resmen dayağı yiyince bide adam sıkıştırdıya köşeye sonrasında bişi oldumu yaa kaçırdım o sahneyi vukuatmı işlendi yoksa

Mahiciler nerde bu akşam denmişte ben mahici değilimmmm onusöyleyeyim dayeciyim ben seviyom okadını

Mahinin yaptıklarınıda onaylamıyorum zaten sevdiği adamı kaptırdığı için mücadele etti hep ama iyi ama kötü..

Hürreme zaten gıcığım sevmiyorum içinde kötülük tohumları ekilmiş biri olarak görüyorum..

Bununda dizi olduğunu biliyoruz demi okadar kendimizi kaptırmayada gerek yok arkideşlerrrim benim hepnizi öpüyorummmm

Haremi ben devlet-i aliyeyyi kocam yönetecek bundan sonra :127: itiraz istemiyom ona göree

:ahhh mahhiii ahhhhhhhhhhh valla haremde terör estirdinbe
sinir garu seni valideden ümitliydim ama kadın kaşını gözünü oynatıyo sadece kalkıpta durun diyecek hali yokki
neyse mahinin saltanatı sadece bu bölümdür diye düşünüyorum bekleyip görücez :26::26:
lennn gülşahh ilk defa içim sızladı sana fatma kötülükte senide geçti valla fena benzetti seni
ahh hüremmim tamda elin eteğin açıldı derken bir darbe daha yedin halbuki lokmalar eğlenceler nede güzel olacaktı
mahi cadısı kolay kolay bırakıpta gidermi haremi tamda istediği emele ulaşmışken
yani biz hürremciler bu hafta avcumuzu yaladık ama yeni bölüm muhteşem olacak
hee buarada gül ağadanda şüphe etmye başladım acaba gerçekten kimin yanında hürremmi yoksa mahimi bir yamukluk yapacak gibi geliyo
ama gül ağanın ölüme giderkenki halleri çookk komikti yaa

Gicik bir bolumdu sinir oldum mahideran haremi hic yonetmedi ki silsile geregiyse hurreme duser harem her sekilde protokolde bile mahiden once geliyo hurrem neyse en gicik aldigim sahne mustafanin banyo sahnesiydi boyle bisey yok kardesim ya tarihin neresinde yaziyo cariyeler hamamda sehzadeyi padisahi yikamis diye cik cik cik

aynen yaa çok saçmaydı orası geldi pat die yıkadı gtti ...

yazık fatma bıraktı mıstığı öylece...o çocuk bırakılır mı öyle yahuuuu..bu fatma bunun gözdesi olmasın birde çocuk vermesin

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 411968 Eki Görüntüle 411969

yorumu size bıraktım şimdi o çok güzel elbiseyide bulaciğiimm

Allah aşkına kadın mı şimdi bu.hani bakıp da biyerine bu bir dişidir diyemiyorum.ne et var ne but.yanaklar göçmüş.meme var sanki de dekolte yapmışlar.bu kadar zayıflık ne sağlık ne görüntü için hiç hoş değil.kadın dediğinin elini attınmı boş kalmayacak yaanii..

Valla ne yalan söyleyim dizi başlamadan önceleri çok büyük beklentiye girmiştim ben aslına uygun olacağını düşünmüştüm.

Dizi başladığında bir iki bölüm izledim baktım çokta sarmadı o zamanlar, haremden çıkmayan bir padişah göğüs dekolteli, birbirini avrupalı leydiler gibi selamlayan saray ahalisi beni gıcık ediyordu, taki o zamandan beri izlemediğim diziyi itiraf ediyorum benim kızçemin zoruyla iki haftadan beri izliyorum gerçi sizin bölümü özetleyen yorumlarınızı okumak daha bir hoşuma gidiyor,(sonunda itiraf edip rahatladım) .:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Ama ben ne Mahiyi nede Hürremi tutmuyorum benim için number one Daye hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…