Nigar Kalfa: Nigar, odadan çıkınca mesaj at he, merak ettim. :18: Hamilelik de yakıştı bu arada. Paşa küçük çaplı bir şok yaşadı, fırçalarsa alttan alacaksın mecburen. Seni bir yerlere yollayacak gibi bir his var içimde. Yollasın Nigar, o bebeği sarayda mı doğuracaksın? Hem uzakta olsan bile Daye Hatun desteğini hiçbir zaman esirgemez. Bunları düşün azıcık. Gideceksin derse kalayım diye ısrar etme. İşleri hepten sarpa sardırma canımcım.
mahinin omuzları transparan o lacivert elbisesine hayran kaldım küpeleri ile çok hoştu ama göğüsleri düşmüş göbek deliğine kadar bari yakası kapalı olaydı da o kötü görüntüyü görmeyeydik..
hürrem bu akşam ağzı burnu ayrı oynadı yavrumun sinirden ,ağlamamak için gözlerini kırpıştırdı durdu,bekle bebeğim bekle fitil fitil getireceksin burunlarından..
bir ara gül ağa ihanet etti sandım ama gülşaha hürrem sultanını överken anladım ki ihanet yok...
haftaya mahiden alınacak yetki hürreme verilecek mahide tıpış tıpış sancağa gidecek...
nigarla ibrahim olayına gelince hürrem bunu öğrendiğinde sizce nigara kıyar mı?hürremi hürrem yapan nigar değil mi ?
paşa sanki kızmadı gibi dimi,şok oldu ama yüzünden sanki birazda memnun olmuş gibi,bakma haticeye döndü ama özü hala nigardan yana bence ...bakalım görücez
ya kızlar gecendede sordum kimse cvp yazmadı aybigeyle malkoçoğluna ne oldu hiç göstermiyo ben kaçırmışım oralarını meraktan çatlıycam allah rızası için biri cvp yazsın
onlar kendi ülkelerine geri döndüler canım
bu akşamki bölümü hiç beğenmedim hatta izlerken sıkıldım.bi de bir hafta kanuni hürremin agzının içine düşüyo bi sonraki hafta yüzüne bile bakmıyo bu ne çelişki
Gicik bir bolumdu sinir oldum mahideran haremi hic yonetmedi ki silsile geregiyse hurreme duser harem her sekilde protokolde bile mahiden once geliyo hurrem neyse en gicik aldigim sahne mustafanin banyo sahnesiydi boyle bisey yok kardesim ya tarihin neresinde yaziyo cariyeler hamamda sehzadeyi padisahi yikamis diye cik cik cik
Eki Görüntüle 411968 Eki Görüntüle 411969
yorumu size bıraktım şimdi o çok güzel elbiseyide bulaciğiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?