evet o sahne benide gıcık eet gamzem yaa birde yıkasa barrii resmen mıstafayı okşadı gittiGicik bir bolumdu sinir oldum mahideran haremi hic yonetmedi ki silsile geregiyse hurreme duser harem her sekilde protokolde bile mahiden once geliyo hurrem neyse en gicik aldigim sahne mustafanin banyo sahnesiydi boyle bisey yok kardesim ya tarihin neresinde yaziyo cariyeler hamamda sehzadeyi padisahi yikamis diye cik cik cik
Allah aşkına kadın mı şimdi bu.hani bakıp da biyerine bu bir dişidir diyemiyorum.ne et var ne but.yanaklar göçmüş .meme var sanki de dekolte yapmışlar.bu kadar zayıflık ne sağlık ne görüntü için hiç hoş değil.kadın dediğinin elini attınmı boş kalmayacak yaanii..
onlar kendi ülkelerine geri döndüler canım
bu akşamki bölümü hiç beğenmedim hatta izlerken sıkıldım.bi de bir hafta kanuni hürremin agzının içine düşüyo bi sonraki hafta yüzüne bile bakmıyo bu ne çelişki
bu diziden şunu anlıyoruz kiii Hürrem hariç herkes Kanuniye sözünü geçirmiş.....kaç bölümdür bağrınıyorum burdan bu senaristlere ama hiççç umursadıkları yok maşallah hepsi Mahici....Teammüller Mahidevrana göre ayarlanıyor ....
Eki Görüntüle 411968 Eki Görüntüle 411969
yorumu size bıraktım şimdi o çok güzel elbiseyide bulaciğiimm
Allah aşkına kadın mı şimdi bu.hani bakıp da biyerine bu bir dişidir diyemiyorum.ne et var ne but.yanaklar göçmüş.meme var sanki de dekolte yapmışlar.bu kadar zayıflık ne sağlık ne görüntü için hiç hoş değil.kadın dediğinin elini attınmı boş kalmayacak yaanii..
Eki Görüntüle 411968 Eki Görüntüle 411969
yorumu size bıraktım şimdi o çok güzel elbiseyide bulaciğiimm
azcuk alttan destekleselermiş bari hiçmi gözü görmüyo mahinin baksaymışya nası duruyo benimkiler diye.....
Valla ne yalan söyleyim dizi başlamadan önceleri çok büyük beklentiye girmiştim ben aslına uygun olacağını düşünmüştüm.
Dizi başladığında bir iki bölüm izledim baktım çokta sarmadı o zamanlar, haremden çıkmayan bir padişah göğüs dekolteli, birbirini avrupalı leydiler gibi selamlayan saray ahalisi beni gıcık ediyordu, taki o zamandan beri izlemediğim diziyi itiraf ediyorum benim kızçemin zoruyla iki haftadan beri izliyorum gerçi sizin bölümü özetleyen yorumlarınızı okumak daha bir hoşuma gidiyor,(sonunda itiraf edip rahatladım) .:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Ama ben ne Mahiyi nede Hürremi tutmuyorum benim için number one Daye hatun
evet bende cılızım ama destekli sütyenler sağolsunbu arada mahi gerçek hayatta boşanmış
ondan kilo vermiş olabilir :26: yoksa aşkı memnuda çok hoştu. topikçe onu ve firdevs hanımı çok beğenirdik
dişilik ette butta değildir
evet bende cılızım ama destekli sütyenler sağolsunbu arada mahi gerçek hayatta boşanmış
ondan kilo vermiş olabilir :26: yoksa aşkı memnuda çok hoştu. topikçe onu ve firdevs hanımı çok beğenirdik
tombiklerin uydurması o kadın dediğin etli butlu olur lafı :)
bende öpcem siziGel bacım öpecem seni
Daye hatun sen çok yaşa
Aşkı menunuda ne kadar güzeldi demi zeboşumbende zayıfım ama dişiyim yani
son cümleni alkışlıyorum zeboş
topik birbirine gireek nettin senntombiklerin uydurması o kadın dediğin etli butlu olur lafı :)
anacım ama bu kadar da olmaz ki..çok itici bence.hani o omuz kemikleri böğri çıkmış çok kötü durmuyor mu?dış görüntüye bakarsan kadınsı bir yanı yok gibi
bende öpcem sizi
evet ablacım o dizide çok zarifti.ayy aşkı memnu dedimde ne diziydi beenasıl kapışırdık.senaryolar yazardık.
Kazen abiyle pazarlık yapardım banlama diye.sonum mapusheyy gidi heyy
ablacım sen çok dişisin koy fotonuda hem zayıf hem dişi nasıl olunur görsünler
topik birbirine gireek nettin senn
ama kadın kimblilir ne kötü günler yaşadı. belkide hasta bilemeyiz ki:26:
o elbisede destekli sütyen kullanmalıydı, dekolte çoktu kabul:13:benimde kemiklerim çıkmış ondan diyorum:113:
azcık kilo hoş ama alamıyoruz ki:97:
bende öpcem sizi
evet ablacım o dizide çok zarifti.ayy aşkı memnu dedimde ne diziydi beenasıl kapışırdık.senaryolar yazardık.
Kazen abiyle pazarlık yapardım banlama diye.sonum mapusheyy gidi heyy
ablacım sen çok dişisin koy fotonuda hem zayıf hem dişi nasıl olunur görsünler
topik birbirine gireek nettin senn
ama kadın kimblilir ne kötü günler yaşadı. belkide hasta bilemeyiz ki:26:
o elbisede destekli sütyen kullanmalıydı, dekolte çoktu kabul:13:benimde kemiklerim çıkmış ondan diyorum:113:
azcık kilo hoş ama alamıyoruz ki:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?