Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
evet o sahne benide gıcık eet gamzem yaa birde yıkasa barrii resmen mıstafayı okşadı gitti birde kendini ağırdan alıyo haspam garuu
daha o mahinin başına gelecekler var yanındaki yılandan haberi yokk

buraya bittim ben yaaa

bida göstermiycek ozaman malkoçoğlu çok yakışıyodu bu diziye...evet yaa hürrem hep istiyo süleyman onu pışpıhlaşın herseyin başına onu koysun hep onun dediği olsun ama vallahi helal olsun yapıyoda yaptırıyoda kendini hiç ezdirmiyo valide sultana bile ezdirmedi bravo örnekmi alsak yaa bizde kayınvalidemize öyle yaparız

sabredin azıcık kızlar hürrem bir göstericek kendini pir göstericek

Eki Görüntüle 411968 Eki Görüntüle 411969

yorumu size bıraktım şimdi o çok güzel elbiseyide bulaciğiimm

ayy evet çok çirkin durmuş elbise ne güzel hep hakim yaka giydiriyolardı kapatıyolardı bu bölümde açmışlarda açmışlar bence tekrar kapalı giydirsinler bu mahiyi bide mahidevran konuştuya ibrahimle bahçede dekolte açık baş açık çok saçmaydı insan başını dekoltesini kapatır

Son düzenleme:

doğru söylüyosun azıcık kadın etli butlu olucak aşırı zayıf bu mahi aşkı memnuda daha güzeldi acilen kilo alması lazım bide düşünün tvde 5yada 7 kilo fazla çıkıyolar kendi halini düşünemiyorum bile resmen iskelettir

ya bende itiraf edeyim diziden çok yorumları merak eder oldum akşamları kızın odasında olduğu için bilgisayar açamıyorum rahatsız etmemek için Allah nasip ederse gelecek sezon için diz üstü bilgisayar istiyorum canlı canlı takip etmek daha güseelll olacak....hele bazı yorumlar varya gülmekten kendime gelemiyorum bi süre ....sırf bu yüzden dizi bitsin istemiyom yaaa.....

evet bende cılızım ama destekli sütyenler sağolsun bu arada mahi gerçek hayatta boşanmış

ondan kilo vermiş olabilir :26: yoksa aşkı memnuda çok hoştu. topikçe onu ve firdevs hanımı çok beğenirdik

dişilik ette butta değildir

Gel bacım öpecem seni

Daye hatun sen çok yaşa

Aşkı menunuda ne kadar güzeldi demi zeboşum bende zayıfım ama dişiyim yani

son cümleni alkışlıyorum zeboş

anacım ama bu kadar da olmaz ki..çok itici bence.hani o omuz kemikleri böğri çıkmış çok kötü durmuyor mu?dış görüntüye bakarsan kadınsı bir yanı yok gibi

anacım ama bu kadar da olmaz ki..çok itici bence.hani o omuz kemikleri böğri çıkmış çok kötü durmuyor mu?dış görüntüye bakarsan kadınsı bir yanı yok gibi

Gel bacım öpecem seni

Daye hatun sen çok yaşa

Aşkı menunuda ne kadar güzeldi demi zeboşum bende zayıfım ama dişiyim yani
bende öpcem sizi

evet ablacım o dizide çok zarifti.ayy aşkı memnu dedimde ne diziydi bee nasıl kapışırdık.senaryolar yazardık.

Kazen abiyle pazarlık yapardım banlama diye.sonum mapusheyy gidi heyy

ablacım sen çok dişisin koy fotonuda hem zayıf hem dişi nasıl olunur görsünler
son cümleni alkışlıyorum zeboş

tombiklerin uydurması o kadın dediğin etli butlu olur lafı :)
topik birbirine gireek nettin senn

ama kadın kimblilir ne kötü günler yaşadı. belkide hasta bilemeyiz ki:26:

o elbisede destekli sütyen kullanmalıydı, dekolte çoktu kabul:13:benimde kemiklerim çıkmış ondan diyorum:113:

azcık kilo hoş ama alamıyoruz ki:97:

Zeboş'um sen üzülme istersen seve seve veririm kilomdan hehe nasıl olacaksa

valla ne yalan söyleyim neredeyse Daye hatun kadar var etim budum emme kendimi seksü görmüyom

Ne güzeldi dimi o zmanlar neler diyorduk yaaa

Tabiii tabiiiiii hemen koyarım resimleriiiii

Kızlaaaerrrrrrr
mahinin kuruluğu üzerine açık oturum yapiliiy kaçırmışımmm
bencede çok kuru ayyyy o yanaklar içe çökükk memeler sarkmışmı ne öff suratta hep bi nemrut ifade ve işve cilve yooğğğ hep kazulet gibi ama hurremın halvetlerı oyle mi yaniii şimdi sulumanın dızıne oturup o cilveleri işveleri hatırlayalım litfenn artık kocadılar dıye goremıyurz amma unutulmaz yaağniii balık gıbı hurrem
bu işin şişkosu zayıf olur demıyorum ama kadın dediğin yılan gibi olcakk kötülük manasında değil amma yani kızlar tıss

Tabii ki kadın dediğin azıcık etli butlu olacak.tombişlerin uydurması değil,44kilo olduğum zamanlarda doktor doktor geziyordum kilo almak için.bak mahidevrana,üstündeki elbiseye yazık,sanki bir suntaya giydirmişler.zayıflıktan ağzı yalak gibi kocaman çıkmış ortaya,gözler sanki kara kuyunun dibinde.
e bi de hürreme bak,ay gibi pasparlak,ben bile gözümü dekoltesinden alamıyorum,ne giyse yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…