Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Hayali olan pastacılıkla ilgili çalışmalar yapacağını açıklasa da yapımcılar Karahan’ın peşini bırakmadı. Yeni sezon için henüz bir projeye imza atmadığı bilinen Karahan, geçen perşembe günü ilk dizisi “Kavak Yelleri”ni çeken Tims Prodüksiyon’un imza attığı “Muhteşem Yüzyıl”ın setindeydi.

Neşeli olduğu gözlenen Karahan, Güneşli’deki Tem Stüdyoları’nda çekilen dizinin setini ziyaret etti, ekiple görüştü. Karahan’ın dizide rol almasının gündemde olduğu için sete gittiği ortaya çıktı.

Yeni yayın döneminde yeni oyuncularla ekibini güçlendirecek olan dizide Karahan’ın hangi rolü canlandıracağı merak konusu oldu.

hareme bir güzell dahaaaa

valide öldü. darısı ibramın başına inşallahhhhh

sülümanında şiiri çok hoş hee

üzüldüm ben..

zebo sen de ne kötüsüüüöööön ..

hürrem fesatı yine yaptı yapacağını,
hasta yatağındaki valideye felaket tellalı gibi gitti, haberleri verdi,
kadında kahrından gitti
yok bunun gibi fesatı daha,ne kadar kötülük yapsam kardır diye düşünüyor..
valide gitti ,o gitmedi mi sanki,sultan süleymana kalmadı dünya demişler,
fesat hürreme mi kalıcaktı?

Yeni sezonda diziye Pelin Karahan katılıyormuş,hürremin kızı olur diye düşündüm..

bi ara severdim bu kızı..şimdi
kısa boyuyla diziye girse de ,göremeyiz ki onu...

gazeteciler.com - Muhteşem Yüzyıl dizisine taze kan geliyor. Dizinin ikinci sezonunda geçen yıllara rağmen aranan oyuncular bulunamadığı için Mahidevran'ın şehzadesi Mustafa'nın yaşı büyürken, Hürrem Sultan'ın çocukları çocuk olarak kalmıştı.

Diziyi ilgiyle izleyenler, özellikle Hürrem Sultan'ın kızı Mihrimah'ı oynayacak genç kızın kim olacağını merakla bekliyordu.

Bu sezonun başında Mihrimah Sultan'ı canlandıracak isim olarak manken Tuğçe Kazaz düşünülmüş, ancak ücrette anlaşamadıkları için Kazaz hareme girememişti.

MUHTEŞEM KADROYA TAZE KAN

Kulislere düşen bir Muhteşem Yüzyıl haberi ise aranan isim bulundu mu sorusunu akıllara getirdi.

Dört sezon süren gençlik dizisi "Kavak Yelleri" bitince spor hocası Erdinç Bekiroğlu'yla evlenen Pelin Karahan, bir çok teklife rağmen oyunculuğa bir süre ara verdiğini açıklamıştı.

Milliyet gazetesinin haberine göre 'pastacılık' yapmak için setlere veda eden Karahan'ın peşini yapımcılar bırakmadı.

YENİ SEZONDA HİÇ BİR DİZİYLE ANLAŞMADI

Yeni sezon için henüz bir projeye imza atmadığı bilinen Karahan, geçen perşembe günü "Kavak Yelleri"nin yapımcısı Tims Prodüksiyon'un "Muhteşem Yüzyıl"ı çektiği setteydi.

Neşeli olduğu gözlenen Karahan, Güneşli'deki Tem Stüdyoları'nda çekilen dizinin setini ziyaret etti, ekiple görüştü. Karahan'ın dizide rol almasının gündemde olduğu için sete gittiği ortaya çıktı.

MİHRİMAH SULTAN MI OLACAK?

Yeni yayın döneminde, yeni oyuncularla ekibini güçlendirecek olan dizide Pelin Karahan'ın hangi rolü canlandıracağı henüz belli değil ancak genç oyuncunun, Hürrem Sultan'ın çok sevdiği kızı Mihrimah Sultan rolünü oynayabileceği kulislerde konuşuluyor.

gel çarşamba gelll
hürroşla kanuninin nikahını hatırladım ah ulen ne gunlerdı
''karım kadınım ıkı cıhanda tek sevgılımmm,benı gozlerıyle kendıne köle eden sevgılımm''

Ama ama valide doğru yolu yeni bulmuştu,ölmeseydi iyiydi gibi :26:
evet bende üzüldüm.reyizle iyi geçineceklerdi halbuki
Yeni sezonda diziye Pelin Karahan katılıyormuş,hürremin kızı olur diye düşündüm..

çok gıcık bu kız ya:2:
hiiiiihh iftiraaa heçte sevinmedim meg e yazdığım cvba bak görürsün

ee valide biliyodu gacım hürroş sadece bilgi verdi, fesatlığından değil yani

pelin karahan için söylediklerine katılıp ekleme yapcem ayy bi de sevimsiz, soğuk, itici vay ki vayyy
aslında serenay sarıkaya ,sinsi haliyle, mihrimah olmaya iyi bir aday..

pelin yerine serenayı tercih ederim

Büyük sır ortaya çıkıyor.

Muhteşem Yüzyıl'da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hürrem Gülşah'tan duyduklarına ne tepki verecek? Mahidevran, Hürrem'den intikamını alacak mı? Sultan Süleyman halvete gelen cariyeyi nasıl karşılayacak? Valide Sultan iyileşecek mi? Fatma, Şehzade Mustafa'nın kalbini kazanacak mı?

Gülşah Hürrem'in karşısına çıkar. Elinde İbrahim Paşa'yı herkesin gözünde bitirecek bir bilgi olduğunu söyler. Fakat bunu Hürrem'e anlatmak için bir şartı vardır. Hürrem, Gülşah'tan duyduklarına inanmakta zorlanır.

Mahidevran'ın Hünkar'la yaptığı görüşme Hürrem'i rahatsız eder. Hürrem ve Mahidevran'ın kavgasına Sultan Süleyman şahit olur. Mahidevran, Hürrem'den intikamını almak ister. Sultan Süleyman'ın aklını çelecek güzellikte bir cariyeyi halvete yollar.

İbrahim, Nigar'ı İstanbul'dan uzaklaştırmak ister. Fakat Hürrem buna izin vermez. Hürrem, Nigar'a sürpriz bir ziyarette bulunur.

Valide Sultan'dan gelen havadis Sultan Süleyman'ın yüzünü güldürür. Sultan Süleyman gördüğü bir rüyadan çok etkilenir. Eski bir dostu ile görüşmeye karar verir. Şair Figani İbrahim'e karşı halkı kışkırtmaya devam eder. İbrahim onun hakkında sert bir karar almaktan çekinmez.

Fatma, Şehzade Mustafa'nın rüyalarına girmek için yeni yöntemler dener. Bir mektup aracılığıyla da olsa Mustafa'ya ilan-ı aşk eder. Şehzade Mustafa, okuduklarından sonra Fatma'nın aşkına inanır.

Padişah halveti kabul edecek Hürreme ders vermek için. Çünkü bu mahidevranın intikam almak için yaptığı bir plan. Padişah onları yukarıdan izlerken hürremin sözlerini duyup kızacak ve halveti kabul edecek padişah. Dediğim gibi sezon sonu finaline kadar Hürremin yüzü gülmücek. yine sinir olacağımız bir bölüm kızlar

:119::119::119::119:

benim çok hoşuma gitti vallaaaa..

hele halvet kısmına bayıldım..

hürremin ağzından ateş saçan hallerini düşünemiyorum..

aman yaaa artık çüşşşşşşşşşşşş neden süleyman hürremin aşkından kıskançlık yaptığını anlamak istemiyor valla delireceğimmmmm

sülüman en son validenın yolladığı carıyeyı elının tersıyle itivermişti bence yıne hiç bişey olmicak sülüman bitek nikahlı karıcığı ile kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…