Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
gazetede okumuştum..sigarayı bıraktım bu yüzden kilo aldım yazıyordu

beyaz tenli hatun bakır saç açmış e üstüne bi ton makyaj kıyafet photoshop al sana taş gibi hatun,kime okadar bakım yapılsa oda öle olur,google meryem üzerli yazınca eski resimleri çıkıyor siyah saçlı normal bi hatun işte

en yeni fotoları gayette taşşşşşşşşşşş hastasıyız hurrem reyiiizzzz fizik dediğin böyle olur diyorum başkada bişey demiyorum hatuna

2.fragman yayınlanmışş kızlarrr

Son düzenleme:
Tarihte Hürrem kızılmış. Kanunini Hürremin saçlarına hayranmış. Hatta yazdığı şiirlerde dile getirmiş. Ben de doğuştan kızılım
Eşim bana, "sırf bu kızı kendine benzettiğin için seviyorsun" diyor

Sanırım doğru söylüyor Bana benziyor bu yüzden güzel

2. fragman yok. Fotoğraf ta yok henüz. Yaptığım son tahminler tutmadı fakat ben yine bir kaç tahminde bulunacağım

Bence gülşah ve nigar karşı karşıya gelecek. Hürrem ve mahidevran konuşurken kanuni duyacak fakat yine hürreme kızacak çünkü hürrem bu aralar şansız Sezon finaline kadar Hürremin yüzünün güleceğini hiç sanmıyorum maalesef yani yine sinirlerimiz bozulcak kızlar

Kanuni Hürremin kızıl saçlarına hayranmış. Yazdığı şiirlerde de dile getirmiş. Ben de doğuştan kızılım. Eşim bana, "sırf kendine benzettiğin için izliyorsun bu diziyi" diyor. Sanırım doğru söylüyor Bana benziyor, bu yüzden kesinlikle güzel hatun

2. fragman yok fotoğraflar da yok henüz.

son yaptığım tahminler de tutmadı ama ben yine birkaç tahminde bulunacağım.

Nigar ve gülşah karşı karşıya gelecek sanırım. Hürrem ve mahi konuşurken kanuni duyacak fakat yine işler hürrem için kötü gidecek ve padişah hürreme kızacak. Çünkü sahnede padişah hürreme doğru kızgın bakıyor. Hürremin gözlerinde korku, mahidevranda ise şaşkınlık var. Sezon finaline kadar hürremin yüzü gülmücek maalesef kızlar

valide öldü. darısı ibramın başına inşallahhhhh

sülümanında şiiri çok hoş hee

valide son birkaç bölüm paso yattı valla. kadın yattığı yerden para kazanıyor :)

ama üzüldüm cidden. hürremle ittifak kurduklarını göremedik.
sezon finali ne zaman bilginiz var mı?

Allah rahmet eylesin yazık hürremle bir olup iboyu yıkamadılar yaaa zamansız ölüm oldu (

Hürremin yine herşeyi eline yüzüne bulaştırmasından korkuyorum hep hatalar yapıyo ya zekiliği ile dünyaya nam salmış kadını ne hale getirdiler peh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…