Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

güzelliğine yazık be lokumum nerden buldun bu tipsiz herifi hiç yakıştıramadım valla

Meryem Uzerli'yi Can Ateşle hiç yakıştıramadım. Kimler vardır Meryemin peşinde şimdi. Herkesle adı çıkmış bir playboy ile nasıl sevgili olmuş şaşırdım
Halit Ergenç'i de zaten eşini hamile hamile bırakıp bergüzar ile evlendi diye sevmiyordum.
Bu oyuncular gerçekten mesleklerinde iyiler demek ki çünkü gerçek karakterlerini oynasalar sanırım nefret edeceğiz hepsinden. En iyisi rol yapmaları yani
Nur yani mahidevran zaten güzel bir kadın fakat gerçekten çok zayıf... Bir kadının formunu koruması harika birşey ama kemikler çok belirgin gözükünce gerçekten itici gözüküyor.

Her neyse Ben 2. fragmanı bekliyorum. Öyle böyle sezonun son bölümlerini kaçırmak olmaz. Tahminime göre bu son bölümlerde mahidevran atağa kalkacak. Mahidevran ve hürrem konuşurken yukarı bakyorlar fragmanda ama hürremin gözlerinde bir korku var ve padişah kızgın. Yani hürrem yine azar işitebilir. Ama sezon sonu finalinde kozlar hürremin eline geçecek Ve bir sonraki sezonda hürremin dönemi olacağının sinyalini verecek.

ben beyazit ozturk'le cok yakistiriyorum meryem uzerli'yi..beyaz showa katildiginda cok tatliydilar

Son düzenleme:
meryem yabancı buraya, nerden bilicek ki adamın playboy olduğunu,söylerler mi?bi de itici adam...
halit ergenç in eşi hamile miydi?yok canım değildir,duymadık yani?eee bebek nooldu?

ben beyazit ozturk'le cok yakistiriyorum meryem uzerli'yi..beyaz showa katildiginda cok tatliydilar

beyaz da çıkan bütün güzel kadınlarla flörtöz davranışlarda bulunuyor zaten ,ama yakışırlardı

ayyy... magazin forever olduk..

nigar gelecek sezonda olacakmış ama çok değil oda ayrılacakmış

bu fragmanda nigar kaçırılıyor bence hürrem yaptırıyor....hürrem nigara çünki intikamımı alacağım senden dedi...

can ateş yakışıklı ama playboy olduğu gerçeğini değiştirmiyor...
belki onunda hürremi olur adam eder kimbilir..

hürrem reyizin kollarını sıvayıp etrafa kötülük saçmasını istiyorum

zeki planlar yapsın

nigar gelecek sezonda olacakmış ama çok değil oda ayrılacakmış

bu fragmanda nigar kaçırılıyor bence hürrem yaptırıyor....hürrem nigara çünki intikamımı alacağım senden dedi...

Dediyse yapar hüroş Aslında nigarın gitmesini istemiyorum severim kendisini taa elveda rumeliden beri, hemşom ya kan çekiyo

2.fragman yayınlandın mı kızlar

Yayınlanmadı cnm

hürrem reyizin kollarını sıvayıp etrafa kötülük saçmasını istiyorum

zeki planlar yapsın

Ben de ben de tatlım ya Sonra tarih dersinde okuduklarım geliyor aklıma bak allahın gevuruna neler yapmış bizim atalarımıza deyip sinirleniyorum Sonra meryemi bi görüyorum ayy ne güzel hatun deyip Hürremin saraydakileri mum etmesini istiyorum. Benim kafam mı karışmış ne

misafir vardı cicim giremedim ama bu hafta inşallah burdayım
bekliyoruz benim arkdaşım gelcekti hastayım dedimnapim o da fatmagül varken kabul etmiyoo

senaristler bizi çatlatarak öldürecek anlaşıldıtek yürek olmuş kötü hürrem istiyoruz

çok zayıfmış bu fotolarda,haremde yemiş yatmış...
en üstteki foto iş kulelerinde mi ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…