kizlar gul aga ciktimi ki diziden artik bilen varmi?????
Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan�ı Meryem Uzerli, Can Ateş�le ilgili aşk iddialarını sonunda doğruladı.
Eki Görüntüle 422884
Önceki akşam Ateş�le Arnavutköy�deki bir balıkçıya giden ünlü oyuncu, çıkışta habercilerin soruları üzerine �Beraberiz� dedi.
�Muhteşem Yüzyıl�daki Hürrem Sultan rolü için Almanya�daki hayatını bırakıp Türkiye�ye gelen Meryem Uzerli, İstanbul�da hem şöhreti hem de aradığı aşkı buldu. Adı bir süredir Can Ateş�le anılan oyuncu, sonunda ilişkiyi doğruladı. Çift ilk kez önceki akşam Arnavutköy�deki Eftelya adlı balıkçıdan çıkışta birlikte objektife yansıdı. Habercilerin yaklaşık iki ay önce başlayan sürpriz aşkla ilgili soruları karşısında Ateş sessiz kalırken, Uzerli utangaç tavırlarıyla dikkat çekti. Bir muhabirin �Aşkınız nasıl başladı?� sorusu üzerine yüzü kızaran oyuncu, �Ne olur bana böyle sorular sormayın. Evet, beraberiz ama ben özel hayatımla ilgili konuşmayı hiç istemiyorum� dedi. Bu arada parmağındaki yüzüğün dikkat çektiğini fark edince de �Kendim aldım, yanlış anlamayın� diye bir açıklama yaptı. Çift, ardından Can Ateş�in aracıyla oradan ayrıldı.
ebru akel'le beraberkende sinir oluyordum adama onada yakistiramiyordum..meryem uzerliye hiccc yakismiyor
güzelliğine yazık be lokumum nerden buldun bu tipsiz herifi hiç yakıştıramadım valla
meryem yabancı buraya, nerden bilicek ki adamın playboy olduğunu,söylerler mi?Meryem Uzerli'yi Can Ateşle hiç yakıştıramadım. Kimler vardır Meryemin peşinde şimdi. Herkesle adı çıkmış bir playboy ile nasıl sevgili olmuş şaşırdım
Halit Ergenç'i de zaten eşini hamile hamile bırakıp bergüzar ile evlendi diye sevmiyordum.
Bu oyuncular gerçekten mesleklerinde iyiler demek ki çünkü gerçek karakterlerini oynasalar sanırım nefret edeceğiz hepsinden. En iyisi rol yapmaları yani
Nur yani mahidevran zaten güzel bir kadın fakat gerçekten çok zayıf... Bir kadının formunu koruması harika birşey ama kemikler çok belirgin gözükünce gerçekten itici gözüküyor.
Her neyseBen 2. fragmanı bekliyorum. Öyle böyle sezonun son bölümlerini kaçırmak olmaz. Tahminime göre bu son bölümlerde mahidevran atağa kalkacak. Mahidevran ve hürrem konuşurken yukarı bakyorlar fragmanda ama hürremin gözlerinde bir korku var ve padişah kızgın. Yani hürrem yine azar işitebilir. Ama sezon sonu finalinde kozlar hürremin eline geçecek Ve bir sonraki sezonda hürremin dönemi olacağının sinyalini verecek.
ben beyazit ozturk'le cok yakistiriyorum meryem uzerli'yi..beyaz showa katildiginda cok tatliydilar
meryem yabancı buraya, nerden bilicek ki adamın playboy olduğunu,söylerler mi?bi de itici adam...
halit ergenç in eşi hamile miydi?yok canım değildir,duymadık yani?eee bebek nooldu?
Ayrılınca aldırmış kız cnmHalit aşık oldum bergüzara deyip terketmiş kızı halbuki daha yeni evlilerdi. Adam rol yapmaktan kendi karakterini geliştirememiş herhal. hiç sevmem kendisini hiççç Muhteşem yüzyıl başladığında bergüzar Meryemi kıskanmış aldatılma korkusu sarmış sürekli dizi setine geliyormuş. Eee tabi kendi evli adamla yattı kendisine de aynısı yapılır diye korkuyor demek ki.
Allah ıslah etsin:26:
Amann neyse biz dizimize bakalım
Kızlar bence bu bölümde nigarı öldürecekler :18:
hürrem reyizin kollarını sıvayıp etrafa kötülük saçmasını istiyorum
zeki planlar yapsın
geçen bölümde yoktun gözlerim seni aradı kıskara fatma mıstığa asılınca senn bu sarayda herkeş gibi lafın aklıma geldi güldüm durdum
nigar gelecek sezonda olacakmış ama çok değil oda ayrılacakmış
bu fragmanda nigar kaçırılıyor bence hürrem yaptırıyor....hürrem nigara çünki intikamımı alacağım senden dedi...
2.fragman yayınlandın mı kızlar
hürrem reyizin kollarını sıvayıp etrafa kötülük saçmasını istiyorum
zeki planlar yapsın
bekliyoruzmisafir vardı cicim giremedim ama bu hafta inşallah burdayım
Dediyse yapar hüroşAslında nigarın gitmesini istemiyorum severim kendisini taa elveda rumeliden beri, hemşom ya kan çekiyo
Yayınlanmadı cnm
Ben de ben de tatlım yaSonra tarih dersinde okuduklarım geliyor aklıma bak allahın gevuruna neler yapmış bizim atalarımıza deyip sinirleniyorum Sonra meryemi bi görüyorum ayy ne güzel hatun deyip Hürremin saraydakileri mum etmesini istiyorum. Benim kafam mı karışmış ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?