Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
koca valideyi, bir kalfayla bir devşirme yolladı tahtalı koye cık cık cık yakışıtımı hiç

Yaprak sarması ne kadar sürede pişer yaw 1 saat pişiyor daha dipdiri

Ayy bu haftada bitti dizimiz kızlar Nigar buldu belasını, valide hakkı rahmetine kavuştu, Hürremin başı belaya girebilir haftaya daye söylerse

yok giii o kizinin cekecegi acilarin düsüncesine dayanamadi....kaslari oynadi ya validenin asagi yukari söyleme der gibi

ama sonuçta o da hünkarın odasına söylemeye gidecekti..onları düşünmesine rağmen..yani olacakları o çooktan düşünmüştü
hatice mutlu yuvasını anlatırkende validenin yüz ifadesi pekte iyi değildi

Devşirme damadı inmeyi indirdi gavur gelini tahtalı köye yolladı kadını. Hep gavurlar hep

sülümaaan anan öleydiiii..kaldın cadalozların arasında kafanda saç kalmadı sülümaaannn :84:

yahu ben duydumustumki valide baska sarayda ölüyor diye...erken öldürüyorlar gibime geliyor...:44:

hatta... ben burda senin o uyuz kocan yüzünden yatıyorum, bi yürü git... der gibi baktı

sende uyu benim aptal kızım- bu kısım firdevs yöreoğlu söylüyo düşünün-

hatta... ben burda senin o uyuz kocan yüzünden yatıyorum, bi yürü git... der gibi baktı

sende uyu benim aptal kızım- bu kısım firdevs yöreoğlu söylüyo düşünün-

hahah aynen aynen...

o mal hatçeye lafım hiç yok zaten varya..ayakta uyuyor slak..
şimdide inanmaz bu hürreme varya..hazır koca yine aşık oldu ya..adam fırıldak ya
bir şekilde örtbas eder o devşirme,dönmeee iboo

geltti getti sülümanin anasi geltti..bari ati biraksaydi...binerdik ne güzel..atin günahi ne onu niye götürdü

hiç yani. sen tut saray entrikalarıyla büyü böyle saf ol. ehh iyi uykular o vakit

boyu posu devrilsin o ibramın

gözükör olmayasica sülüman..kaldinmi elinde kapkara tasla..neetcen simcik..hürreme sana ana diyebilirmiyim diye sor bakem belki umut vardir o taslada artik hasbahcede gezerken tuvalete gitmen falan gerekir..kullanirsin...

Evettt bu bölüm de bitti. Haftaya görüşmek dileğiyle sizlere çok önemli iki sorum var kızlar

1. Yaprak sarma kaç saat pişer?
2. Sezon finali ne zaman?

Hayde kalın sağlıcakla

insan ne oldum dememeli, ne olacağım da dememeli. İşte kendiniz ayarlayın ( Gül aga)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…