Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
gülşah kevgire dönüp sonra zıpkın gibi çıktı.. oda bir bak atın üstünde gelip ''ohh bir tur attım ferahladım'' diyebilir..bu dizide her an her şey olabilir..
ay anlatis tarzindan oh bir tur attim rahatladim geldim demesinden sanki kocacigi ormanda bekliyormus gibime geldi

40 dak.falan..bir saati gecmez ama seninki niye bukadar sürdüki? princ yerine sülünamin sitres tasimi vardi yoksa

ay anlatis tarzindan oh bir tur attim rahatladim geldim demesinden sanki kocacigi ormanda bekliyormus gibime geldi

o kocaya güven olmaz olur olmaz şeylere zehir sürüyo:))))))))öhhm yani ata zeehir sürmüş olabiliüüür

Son düzenleme:
kızlar bugün ziyaretçi sayımız çok fazlaydı. bence setten gelip okuyolar hatta o kişler kkcı. zeboş dedi dersiniz

ben öylle hissediiyorum...

hürem reyizi muhalefetten iktidara taşıyın

herkese iyi geceler muhteşem kızlar

o kocaya güven olmaz olur olmaz şeylere zehir sürüyo:))))))))öhhm yani ata zeehir sürmüş olabiliüüür
bir bakmissin kari sapasaglam..at coktan mefta:)))))

hadi ya benide oynatirlarmi...hareme sokarlarmi acaba:))) yahu beni bu tiple olsa olsa asciya cirak diye mutfaga atarlar..arada bir tepsi tutarim filme cikarim:))))))))

meleğim yaprakları haşladınmı sarmadan önce:26:
ben dün sardım yapraklar tazeydi,yarım saat bile sürmedi pişmesi

valideyi alan at hürrem reyizin atı dır öte taraftan valideyi almaya gelmiş hahahahhaa

bu hafta hem heycanlı hemde herşey havada kaldı

bence validenin ölümü ile hürrem konuşamaycak

ama pargalıya bu işi fısıldatıp işgillendirebilir......sonra mahiciği yollar pargalı

zaten iskender mahiyi tufaya düşürdü....mahi farkındaysanız kendi kuyusunu kazdı

başta gülfemin defterdar olmadan yapmayın sultanım sefer öncesi ne gerek var bu alışverişe dediğinde
sen kimsin haddini bil dedii
sonrada defterdeki fiyaskoyla yüzleşince gülfem
mahiyi daha zora soktu sıkıştı borç aldı
bunu duysa sülo demezmi sana neyini eksik ettim diye koskocaaaaaa sultan hemide sülonun hatunu borç alsınn

pargalıda hürremin eline düştü koruyamayacak.....ve böylelikle gidecek gibi .......

fatma hatunda kimden torpilli yaaaaaaaaa kaç zamandır çıkmadı sanırım mıstığın çocuğu bundan olacak mahiye aslında böle geln şart.......

artı zeboşum kazen reiz twitter da paylaşımda şuan muhteşem yüzyılla ilgili tims yapıda orada okuyabilirler yazıları kuzumm

ay gecelik deyince cok komik ama benim icin beter bir anim var anlatmadan gecemeyecegim:)) bir aksam herife jest olsun diye beyaz saten gecelik giydim..herifte pek yorgundu o aksam..gözleri kapanmadan uykuya daldi...neyse gece bir ara uyanmis..beni kadiracak..bir baktim bizimki basti cigligi..korku icinde uyandim..karsimda yatakta oturuyor..kucaginda benim yorgan..beni uyandirmak icin yorganimi kaldirmis..icinde bembeyaz sisko darmadagin saclarla beni görünce korkmus basmis cigligi..o geceyi hiic ama hiiiic unutamam..valide sag olsun o muhtesem cekici cezbedici hallerimi hatirlatti

osmanlıda da at arabasıyla yola çıkılmıyor anam
hürremin önünü kestiler
dayenin kestiler
gülşahın kestiler
nigarın kestiler
iboyla haticenin önünü kestiler.
nigara bir yandan acıyorum bir yandan oh olsun diyorum.
o gülşah onu orada lime lime etmese iyidir.
fatmada göster ama elletme yönteminin öncülerinden herhalde
gerçi amacına da ulaştı.
hürrem büyük ihtimal söyleyemeyecek.
ibram valideden birkaç yıl sonra ölüyor çünkü.
belki bu bildikleri mahiyi göndermeye yetebilir ancak.
mahi semayeyi kediye yükleyip tefecilerin eline düşecek bu gidişle.
manisaya icra gelmezse iyidir.
hürremin planlar ilk başta tıkır tıkır işliyorda sonu hep patlıyor.
sümbül yetişir belki hürremin hızına.

benim tweterim yok aşk kadınım... uykum geldi yarın bakarım. hem kk daa eğlenceli siz varsınız, smiller var

benim tweterim yok aşk kadınım... uykum geldi yarın bakarım. hem kk daa eğlenceli siz varsınız, smiller var

Kızlar eve geç geldik diziyide kaçırdım.Özetleyebilcek olan varmı rica etsem en önemli kısımlar olsa yeter.

Valide Sultan: Validem, kalbimizde yaşayacaksınız.

Sultan Süleyman: Başınız sağolsun hünkarım. Validemiz Hakk'ın rahmetine kavuştuğu için saray ahalisinden kimseyle uğraşmayacağım bugün. Mahi'ye sataşacak halim bile yok düşünün artık. Tekrardan başınız sağolsun hünkarım, mekanı cennet olsun.

Sonunda öldümü çok sevindimMeydan hürremciğime kaldı desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…