ay anlatis tarzindan oh bir tur attim rahatladim geldim demesinden sanki kocacigi ormanda bekliyormus gibime geldigülşah kevgire dönüp sonra zıpkın gibi çıktı.. oda bir bak atın üstünde gelip ''ohh bir tur attım ferahladım'' diyebilir..bu dizide her an her şey olabilir..
Evettt bu bölüm de bitti. Haftaya görüşmek dileğiyle sizlere çok önemli iki sorum var kızlar
1. Yaprak sarma kaç saat pişer?
2. Sezon finali ne zaman?
Hayde kalın sağlıcakla
insan ne oldum dememeli, ne olacağım da dememeli. İşte kendiniz ayarlayın ( Gül aga)
ay anlatis tarzindan oh bir tur attim rahatladim geldim demesinden sanki kocacigi ormanda bekliyormus gibime geldi
o kocaya güven olmaz olur olmaz şeylere zehir sürüyo:))))))))öhhm yani ata zeehir sürmüş olabiliüüür
kızlar bugün ziyaretçi sayımız çok fazlaydı. bence setten gelip okuyolarhatta o kişler kkcı. zeboş dedi dersiniz
ben öylle hissediiyorum...
hürem reyizi muhalefetten iktidara taşıyın
herkese iyi geceler muhteşem kızlar
bir bakmissin kari sapasaglam..at coktan mefta:)))))QUOTE]
hehehe doğru firdevse zehir işlemez
Yaprak sarması ne kadar sürede pişer yaw1 saat pişiyor daha dipdiri
Ayy bu haftada bitti dizimiz kızlarNigar buldu belasını, valide hakkı rahmetine kavuştu, Hürremin başı belaya girebilir haftaya daye söylerse
bir bakmissin kari sapasaglam..at coktan mefta:)))))QUOTE]
hehehe doğru firdevse zehir işlemez
o degilde dizi boyunca bu bölüme kadar valide hanimin görüntüsü gelince ekran bulaniyordu hic farkettinizmi..hatunun kirisikligi belli olmasin diye o görüntüye gelince bulandiriyorlardi..hatun ölüm dseginde hala bulandiriyorlar ya....saten tas gibi maasallah..onun giydigi beyaz geceligi ben giysem ruh geldi diye kacisir millet..ne geregi var bulandirmalara
valideyi alan at hürrem reyizin atı dır öte taraftan valideyi almaya gelmiş hahahahhaa
bu hafta hem heycanlı hemde herşey havada kaldı
bence validenin ölümü ile hürrem konuşamaycak
ama pargalıya bu işi fısıldatıp işgillendirebilir......sonra mahiciği yollar pargalı
zaten iskender mahiyi tufaya düşürdü....mahi farkındaysanız kendi kuyusunu kazdı
başta gülfemin defterdar olmadan yapmayın sultanım sefer öncesi ne gerek var bu alışverişe dediğinde
sen kimsin haddini bil dedii
sonrada defterdeki fiyaskoyla yüzleşince gülfem
mahiyi daha zora soktu sıkıştı borç aldı
bunu duysa sülo demezmi sana neyini eksik ettim diye koskocaaaaaa sultan hemide sülonun hatunu borç alsınn
pargalıda hürremin eline düştü koruyamayacak.....ve böylelikle gidecek gibi .......
fatma hatunda kimden torpilli yaaaaaaaaa kaç zamandır çıkmadı sanırım mıstığın çocuğu bundan olacak mahiye aslında böle geln şart.......
artı zeboşum kazen reiz twitter da paylaşımda şuan muhteşem yüzyılla ilgili tims yapıda orada okuyabilirler yazıları kuzumm
valideyi alan at hürrem reyizin atı dır öte taraftan valideyi almaya gelmiş hahahahhaa
bu hafta hem heycanlı hemde herşey havada kaldı
bence validenin ölümü ile hürrem konuşamaycak
ama pargalıya bu işi fısıldatıp işgillendirebilir......sonra mahiciği yollar pargalı
zaten iskender mahiyi tufaya düşürdü....mahi farkındaysanız kendi kuyusunu kazdı
başta gülfemin defterdar olmadan yapmayın sultanım sefer öncesi ne gerek var bu alışverişe dediğinde
sen kimsin haddini bil dedii
sonrada defterdeki fiyaskoyla yüzleşince gülfem
mahiyi daha zora soktu sıkıştı borç aldı
bunu duysa sülo demezmi sana neyini eksik ettim diye koskocaaaaaa sultan hemide sülonun hatunu borç alsınn
pargalıda hürremin eline düştü koruyamayacak.....ve böylelikle gidecek gibi .......
fatma hatunda kimden torpilli yaaaaaaaaa kaç zamandır çıkmadı sanırım mıstığın çocuğu bundan olacak mahiye aslında böle geln şart.......
artı zeboşum kazen reiz twitter da paylaşımda şuan muhteşem yüzyılla ilgili tims yapıda orada okuyabilirler yazıları kuzumm
Kızlar eve geç geldik diziyide kaçırdım.Özetleyebilcek olan varmı rica etsem en önemli kısımlar olsa yeter.
benim tweterim yok aşk kadınım... uykum geldi yarın bakarım. hem kk daa eğlenceli siz varsınız, smiller var
sülüman cariyeyi bosgönderdi
Valide Sultan: Validem, kalbimizde yaşayacaksınız.
Sultan Süleyman: Başınız sağolsun hünkarım. Validemiz Hakk'ın rahmetine kavuştuğu için saray ahalisinden kimseyle uğraşmayacağım bugün. Mahi'ye sataşacak halim bile yok düşünün artık. Tekrardan başınız sağolsun hünkarım, mekanı cennet olsun.
Sonunda öldümü çok sevindimMeydan hürremciğime kaldı desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?