Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlar eve geç geldik diziyide kaçırdım.Özetleyebilcek olan varmı rica etsem en önemli kısımlar olsa yeter.

valla canım hürremle gülşah konuştu beni korursanız anlatırım dedi
tek tek pargalıyı nigarı anlattı
sonra perçem ağayı hürrem nigarın evine gözlemesi için yolladı olayın doğruluğunu öğrendi
sümbülle ne taraftasın dedi hürrem oda gül ağnın başına gelenlerden bahsetti
korkma dedi.....gül ağa çok iyi durumda dedi........oda sizin tarafınızdayım dedii

mahi le hürrem has oda yolunda karşılaştı...hürrem ne o benim şikayete gittin dedi
ancakonun için gidersin dedi....

oda bişiler dedi.....sonrada hürrem oğlunun odasını sordu
mahi oğşlumu yolluyorum ilgilenmiyorum demeye getirdi
hürremde o odanın işi bitecek dedi...sen bana emirmi veriyorsun dedi mahi....

unutma ben haremi yönetiyorum dedi mahi....hürroşda sen haremi yönetiyorsun bende hasodayı dedi..
mahi kudurdu bi cariye hazırlatıp süloya gönderdi...sülo kabul etmedi......
sülo anasının ölümünü rüyasında gördü bi süt kardeşi varmış cübbe giydi halka karıştı süt kardeşi
rüyaya yorum yapmadı...........yolda br çocuk ve annesine rastladı kadın dayak yemş...kim yaptı etti dedi...kadını kocası dövmüş....
kadının kocasını zndana çocuğunu okula kadına iş ihtaclarını karşıladı

gülefem hatun baş haznedar oldu....olmadan öncede mahiyi ikaz etmişti çok harcama yapma diye
mahi bi sen kalmıştın laf etmeyen dedi...sonrada sen kimsin dedi
haznedar olunca iyice restleştiler....gülfem sadece haznedar değilim hükarın kadınıyım ben sana saygı duyuyorsam
sende duyacaksın dedi....hatçe geld o arada gülfeme arkandayım dedi....

fatma mustiyi kandırdı girdi koynuna....

mahi iskenderken ek para istedi vermedi.......pargalıya de dedi...dyemem dedi...ve mahiye yahudi sarraflardan borç alın dedi...
oda tamam dedi...........

sonundada hürrem gerçekten nigarın gebeliğin öğrenince valdenin bildiği şeyleri anlattı........

nigarı hürrem kaçırttı bu arada..........

validede öldü sonundaa

Fragmanda görmüştüm mahi cariye yoluyordu sülümana demek boş gönderdi haaTeşekkürler önemli bir ayrıntı.Başka önemli birşey oldumu?

hadi senin icin kisaca özetleyeyim...hürremle mahi aralarinda itisirken sülüman onlari izledi..sonrada sarayin yönetimini gülfeme verdi..mahi sülümana yüzük hediye etti.sülümanda takti..hürremede mahiden dedi...hürrem kiskancliktan ates alacaktiki sülüman ben alemin padisahiyim sende benim diye tipik cift karili erkeklerin siyasetini kullandi:)) hürrem nigarla pasanin durumunu ögrendi.nigari kacarken kacirtti..hemde gülsahin yanina..gülsah odaya girince ben hortlak sandim cok korktum..agzimda ucun cikti ama korkudan degil cekirdek cok tuzluydu:)) hürrem valideye ibrahimin kirdigi cevizleri ögrendigini ve kizina syleyecegini söyledi..valide ilk defa duymus gibi kalbine inme indi..sonra o meshur beyaz at gelip valideyle ormanin derinliklerine daldi... bizde dedikodu yapipi durduk:))

Kızlar eve geç geldik diziyide kaçırdım.Özetleyebilcek olan varmı rica etsem en önemli kısımlar olsa yeter.
hürrem nigarla ibrahimi öğrendi.ibrahim nigarı kardeşinin yanına gönderirken gülşah yolunu kesti bakalım ne yapacak.mhi salağı süloya halvet için cariye gönderdi.valide elini kıprdattı diye süloya haber geldi.kızı gönderip oraya gitti.tabi zaten gönderecekmiydi orası belli değil.hürrem de bunu sümbülden duydu mahiye gitti kavga ederlerken süleyman duydu.hürrem sonunda valideye durumu söyledi valide ardından öldü.bu sonuydu tabi.bi de mahi harcamaları abarttı parayı denkleştiremedi.iskender paşaya danıştı o da hazinede altın yok yahudi bir sarraftan borç isteyin dedi.salak isteyecek başını yakacak.gülfem haznedar oldu havalandı.mahi ye karıştı mahi de sen kim oluyorsun deyince ben de hünkarımızın kadınıyım bana saygı duymak zorundasın dedi.ha birde fatma mustafanın rüyasına girdi.mustafa onu halvete aldı.ondan etkilendi saf musti.

Teşekkürler süper bir özet oldu izleyemeyenler kaçıranlar için

nigarın hamile olduğunu öğrenince pargalı bayağı bir kızdı.
gülşah bunları dinleyip kaçarken yerdeki vazo gibi şeyleri kırdı.
birinin onları dinlediklerini fark ettiler.
gülşah hürreme ispiyonlayacaktıki saraydan atıldı.
hekim bir kadınla hürreme haber yolladı ama nigar bunu öğrenince paşaya ihbar etti.
hürreme söyleyemeden gülşahı bıçaklayıp yol kenarına attılar.
9 canlı gülşah ölmedi hürreme ulaşıp durumu anlattı.
paşayla nigarda bir oyun yapıp nigarın görevden atılmasını sağladılar.
nigarı kardeşine yollayacaktı ama hürremin adamları yol kesip nigarı kaçırdılar.
mahi borç batağına düştü defterdardan yardım istedi.
oda yardım etmedi ama tefeci gibi bir kadından yardım almasını söyledi.
gülfem nigarın görevine getirildi.
mahinin üstüne karabasan gibi çöktü.
fatma sonunda şehzadeyi tavlamayı başardı.
ama mahi onu manisaya göndermeyeceği için bozuk çalıyor.
hürrem durumu valideye anlatıp haticeye de söylemeye gitti.
valide dahada kaldıramadı terki diyar eyledi.
sülümanda rüyasında öleceğini görmüştü.

Hepinize teşekkür ederim kızlar.Ben normalde hiç kaçırmam ama bugün öyle oldu.Bir gün sizde kaçırırsanız ben de sizin için özetlerim.

iyiki kiz izleyemedim biri bana özetlesin dedi..hepimizin özetleyesi varmis..bari not versin kim daha gözel zetlemis:)))

hürrem yaptı yapacağını yine bile bile gitti valideye anlattı ve resmen kadını öldürdü.duyuncada bi üzülür bi üzülür hürrem.ne yılan kadın ya.......

iyiki kiz izleyemedim biri bana özetlesin dedi..hepimizin özetleyesi varmis..bari not versin kim daha gözel zetlemis:)))

Hepside güzel özetlemiş parmaklarınıza sağlık kızlarr

Biz bugün eşimle dışarı çıktık alışveriş dedimmi kendimi unutuyorum eve dönerken aklıma geldi muhteşem yüzyıl ama iş işten geçmişti.

valla zaten bize dizi desinler birde alisveris..helede indirim sezonuysa...

valla zaten bize dizi desinler birde alisveris..helede indirim sezonuysa...

Benim birinci sırada alışveriş geliyor herşeyi unutuyorum.Dün kanda gebelik testi yaptırmıştım negatif çıkınca çok üzüldüm.Ama dün bugün iki gündür dışarı çıkıyoruz eşimle alışveriş yaparken herşeyi unutuyorum.Evet indirimler çok güzel oluyor bir alıcaksam iki alıyorum

bak iste insanlarin mutluluk vede hyalkirikliklari bazen ne kadarda zit yönlerde olabiliyor..sen negtif cikti diyeüzülüyorsun..ben gecikmis üc günümde ya pozitifse diye korkumdan test yapamadim..allahim herkese gönlündekini versin...ama bir ortak yanimiz varki kadiniz dedirtecek cinsten..alisveris....acaba alisveristen hoslanmayan bir kadin varmidir? para olduktan sonra herkes hoslanir gibime geliyor..

Benimde 10 gün gecikti adetim ama test negatif çıktı.İnşallah yinede hamileyimdir.Allah herkesin gönlüne göre versin.Herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.Bencde alışverişten hoşlanmayan kadın yoktur.Kadının ihtiyacı hiç bitmiyor.Her gün yeni birşey çıkıyor.

canim 10 gun test icin erken...cikmayada biliyor.sen genede alisverisi uzun tutma..tedbirli olmakta fayda var

canim 10 gun test icin erken...cikmayada biliyor.sen genede alisverisi uzun tutma..tedbirli olmakta fayda var

Biz 3.5 yıldır bebek istiyoruz ve 1 yıldırda her ay hastaneye gidiyordum tahliller dr takipleri aşılama vs derken 1 yıldır her ay ya bu ay hamileysem diye hiç alışveriş yapmak istemiyordum.Hep hayalim hamile kalıp hamle elbiseleri almak olduğu için alışveriş yapmıyordum fazla.Artık dr. agitmeyi bıraktım çünkü umudumu kaybettim.Oy üzden sanırım alışverişe verdim kendimi bir yılın acısını çıkarıp kendimi toparlamam lazım.

yaa kızlar bana bi deyiverin hele bu gülfem neyin nesi hünkarın eşlerindenmi ?ama kimse sultanım filan demiyor
sülümanin ilk gözdelerinden..bir bebek yapmis sülümandan ama ölmüs..artik derler nasilsa rütbelendi burnu kalkti...:)

hani derler ya mucizeler siz beklerken gerceklesmez..bu hayatin size:bana bakiyorken soyunamiyorum deme seklidir... bunun gibi birsey bazen cok isteyipte sahiplenemediklerimiz...allah herseyin hayirlisini versin diyerek iyi gelecer diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…