Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
slm kızlarrrr
hala misafir var lakin başı ağırdığı için girebildim sonunda
ah dizinin başında sülüman hürrem e ne güzel laftalar etti öyle

he he hepsi hosta hürremin aski olmasa yedigi nanelerin hadddi hesabida olmayacak..yahu boynuz yedikten sonra aski ne yapayim siiri ne yapayim ama mücevherler isime yarayabilir

erkek işte şekerim fırsatını buldu mu yapıyo geberesiceler hürroşa aferin iyi korkutuyo

evet kız bitirdi sülüman beni gene..
''...senin aşkın sığınacak liman allaha şukur hurremim..''

ay bu lafi benim odun kocam dese üc gün isten geldiginde ayagini yikardim...yok bizde öyle romantzm falan...yok yani kendi kendime söyleyecem sapik sanacaklar beni
haftaqya seson finaliymis kizlar duydunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

o pasanin veledi..öyle hemencik siradan halk gibi zamaninda dogarmi kiz:)) ha bu arada sizce nesi olur kizmi oglanmi..bana oglan gibi geliyor..karni sivri duruyor dermisim

bence kız olacak :) paşa öle istedi yaa...nigara benzeyen bi kız

haftaya sezon finaliymiş ya tüh...

ay bu lafi benim odun kocam dese üc gün isten geldiginde ayagini yikardim...yok bizde öyle romantzm falan...yok yani kendi kendime söyleyecem sapik sanacaklar beni

ne ayak yıkaması popişini bile yıkarım

işlerini bilmiyolar işte yoksa biz ayakta yıkarız ay evet kızlarrrrrr sezon fınalıı öff netçez 3 ay yaaa..
hurroş'un sözleri duydunuz mu .. '' inkitam için deli gibi çarpan kalbimi aşkın durduracağını nerden bilebilirdim ki ''

ne 3 aymi sahiden o kadar sürecekmi ya...islerini bilselerdi zaten ...of oooof..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…