Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bulduklarımı paylaşayım sizlerle:

İntihar eden Daye olabilir. İntihar etmese bile zaten üzüntüden ölüyormuş kadıncağız...

Bulduğum bir alıntıyı yapıştıyorum:

Kâğıthane Belediyesi’nin hazırladığı “Kâğıthane Tarih Envanteri” isimli kitaba göre, Daye Hatun 1543’te Kâğıthane Sarayı’nda üzüntüden öldü. Ama öncesinde, Osmanlı’nın Sadabat döneminin ihtişamıyla donattığı Kâğıthane Köyü’ne kendi adını taşıyan bir mescit, hamam ve okul yaptırmıştı. Cami olarak günümüze kadar gelen bu tarihi eserin masrafları ise Haseki Hürrem Sultan Vakfı gelirlerinden karşılandı. Böylece Hürrem Sultan’ın, kendisini ve çocuklarını koruyan Daye Hatun’a olan minnet borcuna teşekkürü de günümüze kadar ulaştı. Bahçesinde Daye Hatun’un kabri de bulunan Daye Hatun Camii’nin kitabesinde, “Bu mescidin sahibi, Sultan Mehmed’in dayesidir. Yüce Allah ona bol bol rahmetler eylesin. Kim bu mescidi yaptıranı Fatiha ile anarsa Allah onu cennette peygamberleriyle beraber oturtsun. 951” yazıyor.

ay burnumun dibinde daye hatunun mezarımı varmış haberim yokmuş,gidip iki dua okuyayım...
umarım kendini asan o değildirt ama öyle görünüyor ki rüyayı gören o ve ardından sümbül ağpaya herşeyi anlatıyor ve intihar ediyor..yarın ola hayrla kızlar..muahh

evet yaaa..daye ne alaka şimdi ,intihar falan..

meral okaydan sonra oyuncuları tek tek yolluyorlar..kurtlar vadisine döndü ölen ölene, giden gidene..

Olmasın ölmesin dayemiz hükümet gibin hatunu öldürmesinlerrr

Eyyyyyy senaristler dayeyi öldürürseniz iki elim yakanızda bilesiniz kabus gibi çökerim rüyalarınıza

yok anam yok gülmez bu hürroşun yüzü
mahi cadısı gittikçe yükseliyo ipler onun elinde
valideye üzüldüm gitti hükümet gibi kadınn
mahi kına yaksın bir tarafına emellerine ulaştı nede olsa
hareminde eski tadı kalmadımı ne nerde o hürroşun kutlama yapıp lokmalar döktürdügü günler nerde şimdi yüzü gülmeyen hürrem
neyse son gülen iyi güler diyerek merakla bekliyorum
haccenin ablasımı gelmiş ne bu kadında anası hasta yatağında yatarkene gelmemiş anası öldükten sonra gelmiş hayırsız evlat
bu bölümde baya bir heyçanlı bakalım neler olcakk

Son düzenleme:
Olmasın ölmesin dayemiz hükümet gibin hatunu öldürmesinlerrr

Eyyyyyy senaristler dayeyi öldürürseniz iki elim yakanızda bilesiniz kabus gibi çökerim rüyalarınıza

Çekemediler Daye Hatuna olan sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı yediler başını senaristler,
Uyuz Gülşahı bile bu kadar yaşattılar öldürüp tekrar hortlattılar yazıklar olsun

Çekemediler Daye Hatuna olan sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı yediler başını senaristler,
Uyuz Gülşahı bile bu kadar yaşattılar öldürüp tekrar hortlattılar yazıklar olsun

belki öldürmezler dayeyi ya ne bu umutsuzluk...bir ara ezel diye bir dizi vardi izleyenler bilir..allah hersey bitti diyorsun bir bakiyorsun oyun icinde oyun olmus..belki buda oyundur:))) yok ya daye sülümandan fazla oy almis onu öldüren sülümani havada öldürür:))))))))))bu dirumda dizinin sezon finali degilde gercek finali gelmis demektir...bence bu hafta fazla birsey olmayacak gibi gibi..sifr cenaze olaylari dizinin yarisindan cogunu dolduracak..siirler hayaller anilar....bir iki hareket katarlar bitirirler..oyalama bölümlerinden biri gibi gibi..dur bakalim aksam tez olsunda görelim:26::26:

kizlar benim 3 yasinda kizim var..dün gece degil önceki gece bir baktim cocuk yatagindan kalkmis merdivenlerde tikir tikir asagi iniyor.elinde koca battaniyesi..nooldu kizim dedim birseyler anlatti ama anlamadim..dün aksan uyku saati geldi..yatagina biraktim..ille yatmam hürrem geliyor demezmi dedim inatlasmasin.gel kizim bahcede babayla oturalim..iyiden iyiyye gün karardi..bende esime anlatiyorum hürrem geliyor diye cocuk yatmiyor diye..kiz bana ne dese iyi..hürrem degil anne hürrem sultan sultan demezmi al sana bir sok daha..neyse yat artik dedim..ille ben o odada yatmam hürren geliyor oraya diye tutturdu gene...yok hürremci olmasak diicem dizide kadina kizdim falan bilmeden cocukta duydu hürremi öcü gibi birsey saniyor..ama yok öyle birsey....cok ilgincti..cocugu ikna edene kadar bizim hürremi melek prenses cocuklari seven oynayan bir kari yaptim ciktim valla..hürrem cici kadin ben cok seviyorum bak babanda cok seviyor demi babasi:baba bulmus firsati kacirirmi..hemde cok coook hos kadin alimli kadin..höööööst dedim dur orda yallah...yahu bu ne hürremmis bütün aile bireylerini etkilemis kimini korkutup kimini istahlandirarak:)) genede kizim odasinda uyumak zorunda kaldi tabi..ilk bes dakika var gücüyle bagirdi ama dedim hürrem geldiyse bile korkacak bir sey yok ben sülümanin cariyesi degilim mahinin kankasi degilim...olsam olsam daye olurum herhalde bu kartlikla

Bak gördünmü duyumcum ne hürremmiş yahu koskoca Osmanlıyı bitirdi hala entrikalarıyla hayatımıza müdahale ediyor

Yavrucağı korkutuyor onunla işi yok tabiii, emme babasına takmış kancayı dikkat et amannnnnn

Amanın evlerden ırak olsun

muhteşem gece :92:

dayemiz dayanamadı o pis sarayda kızlar. tek dürüst o napsın kadın

bak canım benim..masum 3 yaşındaki yavrucuk bile anlamış Hürremin ne menem bi kadın olduğunu
çocuktan al haberi demişler.evde istediği kadar hürremci olunsun çocuk kalbi bile anlıyor...
Bacılarrrrr bacılaaaar.....3 yaşındaki çocuk anladı hürremi, ben size anlatamadım..yanarım yanarım ona yanarım...

bi büyüsün gerçekleri anlayacak teyzesi sen merak etme

yaaa şöyle bir hürreme bakın birde mahiye kadının içinin güzelliği vurmuş yüzüne ama mahi öylemi sinsi şey işte daha fazlasını söylemiyorum

Muhteşem Yüzyıl'dan bir sürpriz daha
Şimdiye kadar birçok başarılı oyuncuyu konuk eden 'Muhteşem Yüzyıl'ın bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Güner Özkul, Yahudi Sarraf Rakel Hatun karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Başarılı oyuncu Güner Özkul, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüne konuk oluyor. Harem'in idaresinin başına Valide Sultan'ın vefatıyla Mahidevran geçer.

Valide Sultan'ın dairesini yeniden yaptırarak yerine geçmek isteyen Mahidevran, yapacağı harcamalar için Rakel Hatun'dan borç altın alır. Sezon finaline yaklaşan dizide tansiyon iyice yükseliyor. Mahidevran Harem'in idaresini ele geçirerek yükselişe geçiyo

Güner Özkul
Münir Özkul'un kızı..
Demek o da katılıyormuş diziye..

Son düzenleme:

Güner Özkul
Münir Özkul'un kızı..
Demek o da katılıyormuş diziye..

mahinin korkulu rüyası olacak sanırsam..
kredi çekecek ya ondan..birde icraya düşsünde o tahta kurusu görsün bakalım harem nasıl idare edilirmişş

şimdi validenin cenazesi derken hürrem hemen söyleyemeyecek..
nigarda o karnı burnunda haliyle gülşahı deviriyor nasıl oluyorsa..
yetiştirir hemen o iboya..
hürrem bari güzel bi kumpas kurmuş olsada artık ayyuka çıksın şu olay..

sorma babasini ya...kellesini vurdurtacagim babasinin bir gün:))) böyle zampara soyundan gelenden koca olurmu arkedesler kellesinden önce diyorum kolunu bacaginimi kestirsem

sülümanın laflar sözler tam şairane anacım

valla ya..her huyu gecmiste su sairane huy niye gecmemis kocacima anlamiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…