Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu dünya ne sana ne bana kalmaz dünya ne sana ne bana kalmaz
sultan süleymana kalmadı böyle hiçbir kitap yazmazzzzzzzzzzzz

bu sülümanda bilmis bilmis dervis dervis siirler okuyor ama saraydaki hallere bakarsan hic kendi deeeel...ne tuhaf bir adam yahu
tam tahmin ettigim gibi gecirtirme bölümü olacak belli..sülümanin siirlerine baksamsu bile icmeden ibadette duracagim yaptiklarina bakincada zil takip karsisinda oynayip mendil kapasim geliyor yokmu bunun bir ortasi yahu

''Sultanda kere sultan olsan kar etmez süleyman, kabul et..Hakikatın ırmağında herkes üryandır...Bu mülkün sonu yaprak dökümüdür...Kabul et süleyman dünya bir hayaldir...''

daye saraya döner millet benden söylemesi....milleti yönetirken g..tü b..klunun biri emir veriyor kendine ayol..gidip dövesim geldi bunu

ne hoş adam. aşksa aşk, şiirse şiir... mücevherlere değinmiyorum bile

Son düzenleme:
ayyy kim bu çemkiren ayolll daye'yee öff kaç yaşında kadına nası çemkiriyo kız git kendi konağın var öf
pis nigar çıktı valide senın yuzunden gitti anacım

ne hoş adam. aşksa aşk, şiirse şiir... mücevherlere değinmiyorum bile
he he hepsi hosta hürremin aski olmasa yedigi nanelerin hadddi hesabida olmayacak..yahu boynuz yedikten sonra aski ne yapayim siiri ne yapayim ama mücevherler isime yarayabilir

nigarda hala doğurmamış...ne saçma...hani doğumuna az kalmıştı?
o pasanin veledi..öyle hemencik siradan halk gibi zamaninda dogarmi kiz:)) ha bu arada sizce nesi olur kizmi oglanmi..bana oglan gibi geliyor..karni sivri duruyor dermisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…