Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
nolacak şimdi???

hatice boşayacak ibrahimi?
kanuni boynunu vurdurtacak ibrahimin?

Evetttttttth artık hatice hürrem sayesinde boynuzlandığını görmüş oldu,birzamanlar ben sultanım kimse buna cüret (hürrem ibrahim paşanın da haremi olsun gibi birşeyler söylemişti) bile edemez demişti..hürremi hor görmüştü..Ya hatice sultanım insanoğluyuz işte malesef başımıza herşey gelebiliyor,kimseyi küçümsemememiz ve kınamamamız lazımbir kadın olarak senin adına üzüldüm..

Son düzenleme:
televizyonlarınızın ayarlarıyla oynamayın kızlar..
bende çift görüyorum :44:

sezon finali haftaya demek..

Bence pargalaı bu sebepten ölmeyecek.Belki ikizinin nigarla ilşkisi olduğunu söyleyebilir.

benim ikizim pepeti ben gelince kaçtı galiba

bencede ibrahim gene yırtacak gene yırtacak hain pisss

benim ikizim pepeti ben gelince kaçtı galiba

bencede ibrahim gene yırtacak gene yırtacak hain pisss

Ama bu avatar sana özel en çok sana yakışıyor

Bazı sitelerde iki kullanıcı aynı avatarı kullanamıyor.Fark edersen ilk kim kullanmaya başlamışsa kalıyor diğeri mecburi değiştiriyor acaba buradada öyle bir yasak varmı ki?

Bu bölümün senaryosunu sanki okumuş gibi hiç şaşırmadım. Bu sefer bütün tahminlerim tuttu... Sezon finali tanıtımı da geçmiş bölümlerden. Ben sezon finalinde de hürremin yüzünün güleceğini düşünmüyorum çünkü geçen sezon da öyle olmuştu. Hürremin göz yaşları ile sezon bitmişti. Yine aynı olur büyük ihtimal. Gelecek sezon görüşmek dileğiyle esen kalın kızlar

Son düzenleme:
Perçem ağa çıkıpta benden bu çocuk demesin Nigar'ı yakaladığında çok pis baktı sanki :44::44:

nigar sallamazsa iyidir...
ben matrakçıdan gebe kaldım sultanım..dna da yok nasılsa...
ya varya krize girerim heee...
malum nigar dolap çevirmekte ustaa

sanmıyorum böyle bir yasak olduğunu..

çok şaşırdım görünce az önce,'aaaa ben nerdeyim ne yazmışım' dedim
biliyor da kullanıyorsa,tercih meselesi diyorum..
yakışmış arkadaşımıza da

neyyse;

gene geldi sevdiğimiz dizilerin sezon finalleri napıcaz biz aylarca ya

televizyonlarınızın ayarlarıyla oynamayın kızlar..
bende çift görüyorum :44:

sezon finali haftaya demek..

çok erken megim..
bence haziran ortası bitmeliydi...
halbuki 6 haziran bnm için çok özel bir tarihti off offf...
yastayım yastaa

Mahidevran Sultan: Mahi, borç isteyenlerden nefret ettirdin bir kez daha. (Kendi adıma söylüyorum bunu tabii.) Sultan da olsan onu ödeyeceksin arkadaşım. Validemizin odasına da yerleştin, hünkarımız duyunca ne diyecek onu düşün sen. Ayrıca, o daireye geçtin diye valide sultan olmadın. Rahmetli Hafsa Sultan'ın tırnağı olamazsın !!!

Hürroş: Bu Mahi senin dediğin gibi adım adım felakete gidiyor Hürroş. Bence sen bir şey söyleme artık hünkarımıza. Elbet o da fark edecek olanları. O zaman elimize çekirdeğimizi alıp izleriz bizim çakma valide sultanı. Dur sen şimdilik.

Nigar Kalfa: Kız Nigar, ne doğmaz çocukmuş seninki. 15 aylık falan oldu galiba. Bir de o kadar koşturmacayla bir kere sancılanmadın ya pes. Hatice "Sultan geldi diyorlar, ben izleyemedim orayı. Öyle mi? :18:

Daye Hatun: O gerdanlığın başına bir hal geleceğini tahmin ediyordum. Neyse ki çabuk fark ettin. Bu arada ben anlayamadım senin orada ne işin var? Koskoca Daye Hatun... Çiftlikte yaşa ablacığım sen. Ne "yapıyorsun "orada? Hem saraya "dönüyorsun "muhtemelen "haberin "olsun.

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, ne oldu enselediniz mi Gülşah'ı? 9. part açılmıyor ne yapayım. Abimle kavga etmiştik maç yüzünden. Boykot ediyorum kendisini. Alsın televizyonu başına çalsın. Sinirlerimi bozuyor. Konuyu çok dağıttım ama patlamak üzereydim ne yapayım...

Ayas Paşa: Paşam, ne zamandır yoktunuz, özlemiştim sizi.

Canım yorumların çok güzel,herzamanki gibi..yanlız sana bir kötü haberim var daye hatun sizlere ömür,valide sultanımıza dayanamadı artık,ibrahim paşa ile nigarın sırrını bildiği için kendini suçlu hissetti hep ve kendini astısen izlemedin galiba..Neyse ayas paşayı görünce aklıma hep sen geliyorsun

çok erken tabii ya ne yapıcaz onca ay offf

bilmiom megim çok fenayım abartıyorsam ne olim yani...
off eşime diyorum ki 3 ay sonra bugünü sabırsızlıkla bekliyorum..fragman çıkmaya başlar heralde o zamanda..
her çarşamba kendimi atarım dışarılara artık..

Son düzenleme:
Ben yazın hiçbir diziyi aramıyorum hatta 3 ay tv açılmıyor.Bence tatil olsun kışın dizi izlemesi daha güzell

Nigar hatun bir kurnazlık yapıp burası Gülşah ın evi diyebilir Hatice Sultana..Sanki Pargalının aldattığı kişi Gülşah hatunmuş izlenimi verebilir ve hamileliği ile ilgili de başka bir yalan uydurabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…