ne güzel bölümdü yaw
kendimi görür gibi oldum bir avatarda yalnız
nolacak şimdi???
hatice boşayacak ibrahimi?
kanuni boynunu vurdurtacak ibrahimin?
Bence pargalaı bu sebepten ölmeyecek.Belki ikizinin nigarla ilşkisi olduğunu söyleyebilir.
benim ikizim pepeti ben gelince kaçtı galiba
bencede ibrahim gene yırtacak gene yırtacak hain pisss
Ama bu avatar sana özel en çok sana yakışıyor
Bazı sitelerde iki kullanıcı aynı avatarı kullanamıyor.Fark edersen ilk kim kullanmaya başlamışsa kalıyor diğeri mecburi değiştiriyor acaba buradada öyle bir yasak varmı ki?
televizyonlarınızın ayarlarıyla oynamayın kızlar..
bende çift görüyorum:44:
sezon finali haftaya demek..
Perçem ağa çıkıpta benden bu çocuk demesin Nigar'ı yakaladığında çok pis baktı sanki :44::44:
çok erken megim..
bence haziran ortası bitmeliydi...
halbuki 6 haziran bnm için çok özel bir tarihti off offf...
yastayım yastaa
Mahidevran Sultan: Mahi, borç isteyenlerden nefret ettirdin bir kez daha. (Kendi adıma söylüyorum bunu tabii.) Sultan da olsan onu ödeyeceksin arkadaşım. Validemizin odasına da yerleştin, hünkarımız duyunca ne diyecek onu düşün sen. Ayrıca, o daireye geçtin diye valide sultan olmadın. Rahmetli Hafsa Sultan'ın tırnağı olamazsın !!!
Hürroş: Bu Mahi senin dediğin gibi adım adım felakete gidiyor Hürroş. Bence sen bir şey söyleme artık hünkarımıza. Elbet o da fark edecek olanları. O zaman elimize çekirdeğimizi alıp izleriz bizim çakma valide sultanı.Dur sen şimdilik.
Nigar Kalfa: Kız Nigar, ne doğmaz çocukmuş seninki. 15 aylık falan oldu galiba. Bir de o kadar koşturmacayla bir kere sancılanmadın ya pes. Hatice "Sultan geldi diyorlar, ben izleyemedim orayı. Öyle mi? :18:
Daye Hatun: O gerdanlığın başına bir hal geleceğini tahmin ediyordum. Neyse ki çabuk fark ettin. Bu arada ben anlayamadım senin orada ne işin var? Koskoca Daye Hatun... Çiftlikte yaşa ablacığım sen. Ne "yapıyorsun "orada? Hem saraya "dönüyorsun "muhtemelen "haberin "olsun.
İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, ne oldu enselediniz mi Gülşah'ı? 9. part açılmıyor ne yapayım. Abimle kavga etmiştik maç yüzünden. Boykot ediyorum kendisini. Alsın televizyonu başına çalsın. Sinirlerimi bozuyor. Konuyu çok dağıttım ama patlamak üzereydim ne yapayım...
Ayas Paşa: Paşam, ne zamandır yoktunuz, özlemiştim sizi.
çok erken tabii yane yapıcaz onca ay offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?