Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Aaaa... Yok işte açılmıyor izleyemiyorum. Ay şoka girdim desem yeridir. Unutamadım gitti o Ayas Paşa'yı yahu. :))) Teşekkür ederim canım bu arada

netten tekrarlarını izleriz aynı gün ve saatte :86:
izleriz belki dimi :26:

kızlar nabersinizz

ben son bölümleri takip edemediğim için doğru düzgün, yazın anca tamamlarım

çok üzülüyordum valla neyse ki yakalarım yeni sezona

kızlar nabersinizz

ben son bölümleri takip edemediğim için doğru düzgün, yazın anca tamamlarım

çok üzülüyordum valla neyse ki yakalarım yeni sezona

sen şimdiden izlemeye başla cnmin içi ancak yetişirsin...

son 3 bölümdür seyrettim bide ya şimdi geriye dönmekte zor
sen bana anlatsan hızlı hızlıı olmamı datlumm

uuvvvv çok sert...
hatta ivana sert...
ama sen hamişsin..
birde hürremi anlatmak büyük bir zevk olacaktırrr

KIZLAR...

bence artık nigarın kaçışı yok hatice o kadar salak olamaz nigar olduğunu anlayacak zaten geçmiştende şüpeleri vardı..

bunu da şöyle savunuyorum ki...
beyhan kocası öldürüldüğünde sarayı terk etti,kocasının evinde çocuklarıyla yaşamaya devam ediyor...amma o kadar büyük aşkına ramen hatice niye gitmedi,haitce kocası ölünce neden sarayda abisinin yanında kaldı ve neden öldüğünde şehzadelerle aynı mezarlığa gömüldü,niye o çok sevdiği ibrahimin kocasının yanına gömülmedi!!!

çünkü kocası onu aldattı ama o boynunun vurulmasına kıyamadı bu olayı içinde sakladı,beyhanıda bu yüzden yanına almadı eğer doğruysa benden başka kimse bilmesin ibrahim ölmesin diye..ömür boyunca affetmeyecek ama içinde büyük kin taşıyacak öldüğünde bile kocasının yanına gömülmeyi istemeyecek...
bence bu olayı hatice ortaya çıkarmayacak...
sizce?

Son düzenleme:

Evet o benim de aklıma geldi.Çünkü cin gibi bi hatun.Yapar valla.Bu sezonda öldürülmeyecekmiş zaten İbrahim Paşa.

halit ergenc in okudugu mevlana ya ait siir cok güzeldi, cok duygulandim ,

demek sen böyle salına salına bensiz gidiyorsun ey canımın canı.
ey, dostlarının canına can katan,
gül bahçesine böyle bensiz gitme istemem.

istemem, ey gökkubbe, bensiz dönme
istemem, ey ay, bensiz doğma.
istemem, ey yeryüzü, bensiz durma
bensiz geçme, ey zaman, istemem.

sen benimle beraberken
hem bu dünya güzel bana, hem o dünya güzel.
istemem, bensiz kalma bu dünyada sen,
o dünyaya bensiz gitme, istemem.

istemem, ey dizgin, bensiz at sürme.
istemem, ey dil, bensiz okuma.
istemem, ey göz, bensiz görme.
bensiz uçup gitme, ey ruh, istemem.

senin aydınlığındır aya ışığını veren geceleyin.
ben bir geceyim, sen bir aysın madem,
gökyüzüne bensiz gitme, istemem.

sen, ey gideceğim yolu bilen,
sen ey yolumun ışığı, sen ey benim değneğim,
bensiz gitme, istemem.

uuvvvv çok sert...
hatta ivana sert...
ama sen hamişsin..
birde hürremi anlatmak büyük bir zevk olacaktırrr

valla arkişim ben dinlerim çabık çabık anlatıverirsinn

öporum seni ben kaçıyorummm bu arada sesim seni tahrik etmiyormu benim yağ oranım % 12

konuşan çagatay koçtuğ idi

[video=youtube;UCH2BIGLfjM]http://www.youtube.com/watch?v=UCH2BIGLfjM[/video]

Kanuniyi hiç böyle görmüşmüydünüz

Daye'nin intiharı şok etkisi yarattı valla. Önceden kafaya koymuş demek ki. Ben de diyorum niye öyle bir yerde yaşamayı seçti.

Daye Hatun içindeki acıyı hafifletmek için bedenine eza çektirme yolunu seçti..
Baktı olmadı dünyaya veda etti.. Ben öyle anladım..
Ancak tabiki de çok kızdım ardından canına kıydığı kadın senelerdir bolluk içinde yaşayan her hizmeti görülen,
SULTAN ve Padişah anası ya ötesi var mı o zamanlar için... Ayrıca eceliyle ölen nadir saray mensublarından biri..
Sen tam rahat edicen, hayatın keyfini sürücen gitmeye kalk öteki tarafa ne diyim Daye Allah mekanını cennet etsin de bari orada mutlu ol tatlım.

Hürremin mahiyi süzdüğü sahne: Mahi bakıp "ne!" dedi ya.. dedim bişey yumurtlıycak bizim hürrem yine...
yaptı yapacağını "geceleri yalnız uyuyan bir kadın için abartılı değil mi bu hallerin?" ohhhhhhhhhhhhhh... yağlarım eridi...
Hamam yaptırıcakmış kendine özel.. Çok akıllısın di mi? Valide Sultan aptaldı düşünemedi bunu tabi!
O gidince ne yapacağını o kadar ince düşünmüş ki tereddüt etmeden harekete geçti.. Krediyi de çekti hatun.. Allah akıl fikir versin diycem ama onu kullanmak için bir de sana bir irade uydurmak lazım...

Nigar ve Pargalı kurtulacak bence.. bildiğim kadarıyla ibonun ölümü bu sebeple değil.. hatice bu olay gerçekse ortaya çıkmasından ve ibonun öldürülmesinden korktuğu için beyhanı yanına almadı diye düşündüm ben de...

Mahi ile Fatma muhteşemin yanından geçmez ikili...

Hürremin cihangiri görünmüyor ortalıkta... ağrıları dindi mi ki?

6 Haziran beni de şok etti.. Ben 2 bölüm daha izlerim sandımdı... Yazın unutuyorum ama dizileri... Hiç aklıma gelmiyorlar. Bir final yaptıklarında zorlanıyorum işte... Sonra geçiyor

off yaa dayee nettin sen öylee daha validedin acısını yaşarkene sende gittin yaa
harem tıfıllara kaldı iyimii mahi cadısı o borçların altından nasıl kalkmayı düşünüyo acaba :26:
hem bu mahi başkalrından altın para alacak kadar fakirmi onuda anlamış değilim
ahh nigar gülşaha eline erkek eli deymeden öleceksin diyosun ya valla senin eline erkek eli deydi diye öleceksin ne haberrr
sülümanın okuduğu şiir ve hatceyle ablasının sarıldığı an beni bitirdi yaa eşimiz kızmayacağını bilsem salya ssümük ağlıcaktımm
haftayada sezon finaliymiş bukadar erken finalmi olur be 1 hafta daha devam edeydi neolurduu sannkkkiiiiiiiiiiiii

validenin cenazesi az sürdü anlamadığım tek nokta daye neden kimliğini gizledi haftaya sezon eeeeeee çarşambaları ne izliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…