Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
dayeden önce gülşah vardı, mahi vardı, ibram vardı nettiniz yav bu olmadı işte

dayeden önce gülşah vardı, mahi vardı, ibram vardı nettiniz yav bu olmadı işte

Ah Zeboşum eskiler ''Allah sıralı ölüm versin'' derler, bu sefer de olmadı bu senaryoyu yazanlar hiç mi takip etmezler bizim topici:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

Daye hatunuma oy vermiştim oyumda boşamı gitti şimdi.

onu doğru dedin ablacım. dünya kötülerin dünyası işte, iyiler erken gidiyor

burayı takip ediyolarda işlerine gelmiyor

eşimin hürrem için yorumu: "bu kadın yeşil elbisesini giyince aynı shreck'in karısı fionaya benziyor" :)

Anketimiz gösteriyorki hürrem olmasa bu dizi fısmış yani..
Ayrıca mahidevrancılar bu kadarcık mıymış,çok kapışıyorlardı,sesleri çok çıkıyordu şaşırdım 7kişi görünce

Neden bazı kadınlar kendi komplekslerini başkalarının üzerinden tatmin etmeye çalışır ki? Yani kiloyla güzelliğin alakası yok arkadaşlar. Güzel olmak için illa zayıf olmak şart değil. MAhidevran güzel kibar bir kadın bence Fakat güzelliği zayıf olduğundan değil kadının yüzü güzel yani. Fakat Hürrem gerçekten hem güzel hem taş taş Endamlı, alımlı...

Yukarıda bir arkadaşın eşi shreke benzetmiş hürremi, tatlım bence senin eşin Hürremi içten içten beğeniyor sırf sen kıskanma diye öyle demiş olabilir. Emin ol erkeklerin bu taktiğidir. Aslında beğenirler de eşleri kıskanmasın diye mana bulurlar. Dikkat et yani sen

[video=youtube;SQwWW1RDwIk]http://www.youtube.com/watch?v=SQwWW1RDwIk[/video]

süleymanın ölümün ardından okuduğu şiiri...

Son düzenleme:

:) tatlım beğenip beğenmemesi çok mühim değil. kıskanılacak bir durum da değil. neticede hepimizin bazı ünlülere hayranlığı var. ki ben de ezel'i ağzım açık izlerdim keza şimdi de suskunları aynı şekilde izliyorum :) dün kocama diziyi izlerken burdaki anketten bahsetmiştim, sonra da sordum sence mahimi güzel hürremmi diye. mahi filinta gibi baksana o çok güzel, hürrem sevimli dedi. hele yeşil elbiseyi giyince aynı fionaya benziyor dedi.. bu da onun zevki valla ne diyebilirim ki :)

abooww mahiye güzel mi dedi. Yavrum yolsaydın saçını başını Haklısın cnm eşinin zevki saygı duyuyoruz enişteye

Ah bacım izlede gör acımız büyük::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

Hepimiz Dayeyiz

İzledimm bacımmmmm izlemez olaydım gitti dayemizz içim eridi gözlerim doldu yaaa nasıl yapar bunuuuuu nasıl kıyar canınaaa

O kadra dedim senaristlere öldürmeyin dayeyi diye okusalar keşke burayıda görsünlerrr nasıl seviliyormuş dayemiz :2::2:

bi de hani kadının biri dedi ya ne çocuğun var ne de kocan diye.... ay nasıl baktı dayemiz abla:2::2:

Allah kimseyi kocasız, çocuksuz koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…