Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
berçem ağa da yani acayip hoş de mi kızlar

bi de sankim nigara aşık. hani nigarın gideceğini bilse gel der gibi baktı

dayenin kolyeyi verdiği dilencinin ojeleri de kemik rengiydi, dırnahları manikürlüydü

Ay benim de dikkatimi çekti Perçem Ağacık.

Ne kadar dikkatlisin yaa

ayy fragman süper kızlarrrrr...
ibraamın foyası ortaya çıktı..
hürrem tacını aldı başına ohhh savası ben kazandım diyor...
hatce soruyor nigar bu bebek ibrahimden mi diye..nigarın gözündende o sorarken yaş geliyorrr
final harika olacak sanırsammmmmm

Son düzenleme:
fragman süper,gülfemi boğuyorlar ama kurtulup anlatıyor demek ki herşeyi hürremin yanında çünkü taç takılırken :)

Ay benim de dikkatimi çekti Perçem Ağacık.

Ne kadar dikkatlisin yaa
dikkat edilmeyecek gibi değil kii

ben aslında kolyeye bakıyodum. tırnaklar dikkatimi çekti
[video=youtube;rsOnr-jjovQ]http://www.youtube.com/watch?v=rsOnr-jjovQ[/video]
:
yareppimmmmm o neee reyizin yüzü gülecek

evet ızlar reyiz artık yeddek pilot olmaktan çıkıyor first lady olma yolunda ilk adımı attı

durdular sezon finalinde ne yaptılar şimdi bekle dur 4 ay

siz bunu yaptınız ya bize 4 ay halvetsiz kalın inşallah

Son düzenleme:
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv çok heyecanlı of perşembe benim kalabalık misafir gelecek çarşambadan hazırlık nasıl seyredecemki????

gülşahı gören ibraami gördünüz mü??

ufo gören masum köylü misaliii

süperrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reyizim layık ollduğu yerlerdeeeeeeeeeeeeeeee çok şükür allahımaaaaaaaaaaa çarşamba günü nefesiz izleyeceğimm

iprağam ölecekmi yawww erken değilmi artı bugün okudum zaten bu haziran sezon finali yapacaklar birdahiki seneyede sezon finali olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

muhteşem yüzyıln muhteşem sezon finali..

heeyyyt bee hürroşun sağında gülfem, solunda nefret ettiğimiz ifrit olduğumuz gülşah.. kim derdi ki gülşahı hürremin yanında görmekten memnun olacağımı :)

mustafa bu saltanatı ben sürdürücem deyince nasıl da indirdi sülüman elindekini suratına.

evet ya bu arada perçem ağa cidden yağuşukluymuş ama hadım işte ne yapalım..

ama ama ama meral okay 4 sezon oynayacak demişti yaaaa:26::26:

Hadi İnşallah fragmandaki gibi olur. Yine sağ gösterip sol vurmasınlar da sevincimiz kursağımızda kalmasın.

Hadi İnşallah fragmandaki gibi olur. Yine sağ gösterip sol vurmasınlar da sevincimiz kursağımızda kalmasın.

ayyyyyyyyy anlamadım evet devammış yani erken bitmeyecekmişşş selimi tahta çıkarana kadar devam etsinler züperrrrrrrrrrrr

ama hürroşumun ölmesine dayanamam

belki onuda kurgular öldürmez..
82sine kadar yaşayan gamsız mahi ölüverir belkii

ayyyyyyyyy anlamadım evet devammış yani erken bitmeyecekmişşş selimi tahta çıkarana kadar devam etsinler züperrrrrrrrrrrr

ama hürroşumun ölmesine dayanamam

Ben de sürsün istiyorum.Hürremin oğullarının Mahi'yi merhametiyle ezdiğini görmeyi isterim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…