''Haremin idaresi bundan böyle Hürrem Sultan'ın idaresindedir..''
''Seni boşuyorum İbrahim''
''ey benım gulen yuzum sevgılım senın guzellıgın dunyaya dedıkodudur bu ne guzellık bu ne yuz nu ne guldur acaba saçın amberı gorupte mı mıs kokulu olmuş bu ne saç bune kahkuldur muhibbi ansızın divane oldu bu ne aşk bu ne güzellik bu ne huydur..''
ohaaa resmen annemle pert olduk şuan suleyman sen gerçek misin ya şiire bakınnnnnnnn
ay şuan koptum resmennnn sultan geliyoooooo kızlarrr coşunnnn
Allaaaaaaaaaaaaah balkona çıkıp deli gibi nara atmak istiyorum,milli maçlardaki galibiyet sonrası gibi konvoylarda gezip çığırmak istiyorum teşekkürler muhteşem yüzyıl senaristleri,bu mutluluk bana yaz tatili boyunca yeter
hürremmm
ya iktidar intikam hırsı var kadında Osmanlının başına ne geldiyse bunlardan geldi..helal filan diosunuz anlamadım sizi
sadede gelin kızlar bıtıyo yaaa
hadı ya koca osmanlı yı mı hurrem bıtırdı neymıs hurremde haberımz yok
arada gecen replikler varya ıdareyı turk oglu turk duruken devsırmelere emanet eden sıstem bıtırdı hanımmmmm. korkunun ecele faydası yokmus osmanlı saltanatta hak ıddaa edecekler dıye hepd devşirdı devşirdi sonrada basına bela oldu içten içten yedı hurremde bır köleydı sonucta tek kole degıldı
hanımm diye cevap verirken bana elini de beline koyuyomusun :))kulagının üzerinde çiçek de vardır senin ay çok güldüm..
çok enteresansınız hakkaten yahuu hürrem osmanlının düşmanıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?