Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

kız ne çabuk yazdın buınları

çok enteresansınız hakkaten yahuu hürrem osmanlının düşmanıydı..

Son 10 dakikayı açıp izlerim ben anacım bizim için çekmişler resmen gaza geldimm ulennnnn reyizzzzzzzzz eğliyoruz önünde hahaha
aslanım benimmm halleti herşeyiiiiii işte kölelikten sultanlığa..

ya iktidar intikam hırsı var kadında Osmanlının başına ne geldiyse bunlardan geldi..helal filan diosunuz anlamadım sizi

hadı ya koca osmanlı yı mı hurrem bıtırdı neymıs hurremde haberımz yok

arada gecen replikler varya ıdareyı turk oglu turk duruken devsırmelere emanet eden sıstem bıtırdı hanımmmmm. korkunun ecele faydası yokmus osmanlı saltanatta hak ıddaa edecekler dıye hepd devşirdı devşirdi sonrada basına bela oldu içten içten yedı hurremde bır köleydı sonucta tek kole degıldı

hanımm diye cevap verirken bana elini de beline koyuyomusun :))kulagının üzerinde çiçek de vardır senin ay çok güldüm..

bu final muhtesemdı .yıne zafer hürrem'in

hürremin soyledıgı söz cok anlamlıydı ;

"intikam için duran kalbimin ,yine aşktan atabileceğini nereden bilebilirdim kı"

Son düzenleme:
Kızlarrrr ben hala hayatta değilimmmmmmmm ulennnnn süleymanın okuduğu şiir nasıldı allahımmmmmmm bu ne aşkkkkkkkkkkk

muhteşem bir finaldi

herkese iyi geceler kızlar. sizle bu taç törenini izlemek harikaydı

çok enteresansınız hakkaten yahuu hürrem osmanlının düşmanıydı..

ya boşver anam ya belgesel izleyip yorumlamıyoruz ki burda,bir senaryo var,karakterler var,tarihte gerçekte kim kurt kim kuzu bilemeyiz,yaşadık mı o dönemi,ne biliyorsun yazılanların ne derece doğru olduğunu.belki gerçek hürrem bir yılandı bilemem ama ben dizideki hürremin hayranıyım,gerçek hürremin biyografisi gibi almıyorum ben bunu,tarih dersi gibi izlemiyorum ki,al sana bildiğin dizi işte,aşk,hırs,ihtiras,entrika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…