- 18 Ağustos 2009
- 5.530
- 4.698
- 698
ben seyredemedimmmmmmmmmmmmmmmmm
Koca yaz boyunca ıssız mı kalıcak şimdi bu topik
Ben dizimi isterimmm
hürrem bu bölüm pargalıya paşa yıllar önce burdaydık hatırlıyor musun dedi ya eski bir anı gösterdiler...orda hürrem seni öyle bir sallarım ki paşa falan diyordu çok tatlı ded ama videosunu aradım ama bulamadım
mahiye evet ben yaptım inkar etmem deyincede çok şaşırdım..ya mahi sıyrılmanın yolunu bulursa? ama bulamaz o ayrı
son sahne de ayrı güzeldi :)
ama o pargalı var ya o pargalı..erkek değil mi işte... siz beni kırdığınız için aldattım üstelik çocukta peydahladım dedi resmen... bildiğin bahane
sultan bile olsa kadınların işi zor hemde onların daha da zormuş valla :)
Bu çarşamba mı sezon finali ? Fragman çıkmış mı ?
Bitti sezonGeçen hafta
Hadi yaa ..Ben geçen bölümü izledim ama sezon bu hafta olacak sanıyordum....(
:13::13:
abajur benzetmene bayıldım bacım.he valla, tıpkım abajur gibiydi
:86::86::86:
sofrada sülümanla yemek yerken alttan alttan, her zaman ki gibi, sülüyü mahiye karşı dolduruşu, kötülük saçması,
ne canavarlık, tam ağzından ateş çıkıyordu
mahi validenin odasına yerleşecek diye çatladı ortadan,rakel e olan borç meselesini coşturdukça coşturdu..
halbuki borç yiğidin kamçısıdır,öderdi yaniii..
oysa ki ;kendisinin saray görevlilerine, pis planları için dağıttığı keselerin haddi hesabı yokkkk
onlar bile 2 harem bütçesi ederrrr..
sen merak etme şekerimmm..
aklıma geldikçe, reyizinize saydırıp döktürmek için, ben arada gelir yazarım, canının sıkıntısı geçer
ne yani şimdi ben muhteşem gece:92: diyemeyecek miyimburda izleyip yazışmayacak mıyız, mahicilerle didişmek yok,,
tarihçi aplalarla kavga yok :2: vay babo getti gülo getti diyen kibar feyzodaki ilyas salman gibi bağırasım var :84:
zebuşummmmmmmm vay babamm vayyyyyyy
açaydım gollarımıııııı gitme diyeydimmmmm sezon finali yapma diyeydimmmmmmm
bizi bırakma mıhteşemmmm diyeydimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?