Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
sen merak etme şekerimmm..
aklıma geldikçe, reyizinize saydırıp döktürmek için, ben arada gelir yazarım, canının sıkıntısı geçer

Gel gacım gel,saydır döktür,iş ki sohbet olsun

Gerçekten arada da olsa uğrayalım topikimize muhteşemci dostlar

video sormuştum ama buldum

mahiye evet ben yaptım inkar etmem deyincede çok şaşırdım..ya mahi sıyrılmanın yolunu bulursa? ama bulamaz o ayrı

son sahne de ayrı güzeldi :)

ama o pargalı var ya o pargalı..erkek değil mi işte... siz beni kırdığınız için aldattım üstelik çocukta peydahladım dedi resmen... bildiğin bahane

sultan bile olsa kadınların işi zor hemde onların daha da zormuş valla :)

Son düzenleme:

''o yükseldiğin yerden öööyle bi düşeceksin kiiii paşşşaa....seniiii ööööyle bi sallarımkiiii paşşşaaa....'' çok tatlıııı çokkkkkk reis youtubede muhteşem yüzyıl sezon finali videosu dakika 1:51...:)

:13: :13: :13: :13:

Heeee valllla tam abacurrrr bacımmmm kafaya taktımı verecen elentriği dikelecek saçları yılan bu kadın yılannn tıssssss diyee sokuyor adamı böleee süloda kör ya haniiii gözüneyim görmüyor

İçinin yağları erdidiiiii gitti kocaman daire tabiiii sülo ona verseydi koca gövdesiyle hoplaya zıplaya yerleşirdi oraya
Gül ağaya perçeme yağdırdı keseyle altınları onu görmüyor tabi pis işlerini yaptırcak ya mahi mustiye yapınca yer yerinden oynuyor tabi öderdi o borcu olmadı bizde destek çıkardık demi bacımmm

sen merak etme şekerimmm..
aklıma geldikçe, reyizinize saydırıp döktürmek için, ben arada gelir yazarım, canının sıkıntısı geçer

Yettim bacımmmmm reyizeiltihat çok bizdeeeee :13::13:

mahi asilzadesi,
hürrem, haticenin evlenince boşalan odasına geçtiğinde,hasetinden ve de koca sarayda başka oda yokmuş gibi,oğlu şehzadesi mıstıfa için,o odayı boşalttırmıştı

ne yani şimdi ben muhteşem gece:92: diyemeyecek miyim burda izleyip yazışmayacak mıyız, mahicilerle didişmek yok,,

tarihçi aplalarla kavga yok :2: vay babo getti gülo getti diyen kibar feyzodaki ilyas salman gibi bağırasım var :84:

Son düzenleme:

zebuşummmmmmmm vay babamm vayyyyyyy
açaydım gollarımıııııı gitme diyeydimmmmm sezon finali yapma diyeydimmmmmmm
bizi bırakma mıhteşemmmm diyeydimmmmmmm

[video=youtube;q0ZG4XVpALg]http://www.youtube.com/watch?v=q0ZG4XVpALg&feature=related[/video]

kızlaaaar, reyizinize roman şarkısı yapmışlaaarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…