- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Çok güzel bir bölümdü...
Hürremin oyununa ben bile inandım.. Oyun oynadığını öğrenince "aaaa Hürrem yapmış" dedim... Bİr an içim cızladı sonra dedim ki Mahi de salaklığıyla ona bu fırsatı vermeseydi. Sen böyle zor bir dönemde Haremi adam gibi yönetiyim de kendimi göstereyim diyeceğine git şaşa içinde yaşa sen önce kendini ispat et... Ne demişler iş bilenin kılıç kuşananın...
Hürrem'in yanında Güllüşahı görmek istemirem diyorum ama ona da iyi oluyor düşmanına hizmet ediyor aslında doğru yolu buldu:)
Gülfem aslında oyuna alet olmuş gibi görünüyor ama zaten mahi onu aşağılayıp duruyordu, söznü dinlemiyor uyarılarına kulak asmıyordu. Mahi herşeyi haketti kusura bakmasın artık. Tıpış tıpış oğlunun yanına gitsin. Zaten gitmediği kabahat senin ne işin var sarayda sülü ile aranda birşey kalmayalı yıllar olmuş oğlun da saraydan ayrılıyor yani bu ne hırs ben yöneticemmiş bir de yönetebilseydin gam yemiycektik. Hürrem'i yönetmek, hava atmak, aşağılık duygularını bastırmak istedin ama harem böyle yürümüyor gördün!!!
Hatçe kızımız İbo inkar etsin diye bekledi ama hayret ettim ki İbo itiraf etti... Hatçenin ezber bozuldu tabi.. Kovdu iboyu şimdi napsın onu düşündü sonra tekrar çağırdı.. Bence İboyu boşayacak ama aynı evde evli gibi duracak. abisine söylemiycek başı gitmesin diye..
Sizce Nigar'ı çocuk doğduktan sonra öldürtür mü? Ben sanmıyorum.. Yufka yürekli hatçe kıyamaz...
Yeni dönem HÜrremin dönemi olacak belli ama intikam yeminleri etti sonunda yani önümüzdeki sezon Hürrem kendinden nefret de ettirebilir... Bilemiyom..
dün akşam sevgili Meral Okay*a saygısızlık yapan üye banlanmış. teşekkürler kk yönetimi
aynen bende katılıyorum canım öyle büyük sanatçılar her zaman gelmiyor bizdede kıymeti bilinmiyor
''Ben Alexandra La Rossa..Osmanlı sarayına satılmış rutenalı köle..
Dinyepe Nehri'nden Karadeniz'e savrulmuş köle, Anası ,babası ,kardeşleri ,sevdikleri yok olmuş köle !
Bu dev dalgaların üstünde her an ölsemde cennette aileme kavuşsam diye dua eden , 17 yaşında dünyanın kederini, zalimliğini öğrenmiş, 1 günde 1000 yaş almış, yaşamaktan caymış kadersiz, kimsesiz Alexandra ! Ben Alexandra La Rossa ...
Kederimi kimseye söylemedim paylaşmadım , derdimi derin kuyulara bağırdım , denize döktüm , dalga alıp götürdü...
Canımı yakan herşeye kahkaha ile cevap verdim , göz yaşımı sadece ailem için akıttım , bu köle kızdan bir sultan yarattım ...
Kadere karşı koydum... Ve işte şimdi hayatımın kaderimin değiştiği yerdeyim ! Sultan Süleyman'ın sarayında !
Başlarına yıkmak istediğim bu saray artık benim evim,yuvam ! İntikam için duran kalbimin aşk için yeniden atacağını nerden bilebilirdim ki ?!... Ben Hürrem ! Sultan Süleyman'ın kölesi, cariyesi, sultanı! Beş evladının anası, nikahlı karısı Hürrem ! Miski, amberi,varı, yoğu, sevgilisi, parlak ayı, yakını, sırdaşı, güzeller içinde sultanı... Hürrem !
BEN HÜRREM ! Mehmet'in , Mihrimah'ın, Selim'in, Beyazıt'ın, Cihangir'in talihli anası ! Haseki...Hürrem..Sultan !...
Evlatlarım ben size, kendime bir söz verdim ! Yemin ettim.. Vaktiyle diz çöküp etek öptüğüm af dilediğim herkes gün gelecek benim önümde diz çökecek dedim !
İşte o günler geldi çattı ! Bana türlü cefayı, kederi, eziyeti layık gören düşmanlarımın sonu geldi ! Artık korksunlar benden... Zira aldıkları her nefesi zehir edeceğim onlara...
Ateş olup üzerlerine yağıcam !
....
Harem ne ki ?! Dünyayı ben yöneticem...!
:118:
and içer gibi bu sözleri söylüyoooo
dün akşamki bölümü hiç beğenmedim...
mahiye yaptığı ne büyük bir kötülüktü..
Bahtıkara mahi yine onun entrikalarının kurbanı oldu..
gülfemi de alet etti işlerine
havalı havalı bi de taaacı da taktı
sülüman da gitti ,yaptığı tezgahın ödülü gibi
yok saçına amber değmiş,yok bilmem ne kokuyormuş. .aymış, yıldızmış şiirler döktürdü
hiç beğenmedim hiç..zaten başlardan sonlara doğru uyukladım tv karşısında
son yarım saat seyrettim..
efendi hazretlerinin bile kim olduğunu seyredemedim..
burayı okudum öğrendim,iskendermiş meğer...
o da çok saçma oldu...
yok saçına amber değmiş,yok bilmem ne kokuyormuş. .aymış, yıldızmış şiirler döktürdü
o da çok saçma oldu...
''Ben Alexandra La Rossa..Osmanlı sarayına satılmış rutenalı köle..
Dinyepe Nehri'nden Karadeniz'e savrulmuş köle, Anası ,babası ,kardeşleri ,sevdikleri yok olmuş köle !
Bu dev dalgaların üstünde her an ölsemde cennette aileme kavuşsam diye dua eden , 17 yaşında dünyanın kederini, zalimliğini öğrenmiş, 1 günde 1000 yaş almış, yaşamaktan caymış kadersiz, kimsesiz Alexandra ! Ben Alexandra La Rossa ...
Kederimi kimseye söylemedim paylaşmadım , derdimi derin kuyulara bağırdım , denize döktüm , dalga alıp götürdü...
Canımı yakan herşeye kahkaha ile cevap verdim , göz yaşımı sadece ailem için akıttım , bu köle kızdan bir sultan yarattım ...
Kadere karşı koydum... Ve işte şimdi hayatımın kaderimin değiştiği yerdeyim ! Sultan Süleyman'ın sarayında !
Başlarına yıkmak istediğim bu saray artık benim evim,yuvam ! İntikam için duran kalbimin aşk için yeniden atacağını nerden bilebilirdim ki ?!... Ben Hürrem ! Sultan Süleyman'ın kölesi, cariyesi, sultanı! Beş evladının anası, nikahlı karısı Hürrem ! Miski, amberi,varı, yoğu, sevgilisi, parlak ayı, yakını, sırdaşı, güzeller içinde sultanı... Hürrem !
BEN HÜRREM ! Mehmet'in , Mihrimah'ın, Selim'in, Beyazıt'ın, Cihangir'in talihli anası ! Haseki...Hürrem..Sultan !...
Evlatlarım ben size, kendime bir söz verdim ! Yemin ettim.. Vaktiyle diz çöküp etek öptüğüm af dilediğim herkes gün gelecek benim önümde diz çökecek dedim !
İşte o günler geldi çattı ! Bana türlü cefayı, kederi, eziyeti layık gören düşmanlarımın sonu geldi ! Artık korksunlar benden... Zira aldıkları her nefesi zehir edeceğim onlara...
Ateş olup üzerlerine yağıcam !
....
Harem ne ki ?! Dünyayı ben yöneticem...!
:118:
o da çok saçma oldu...
Hürremn bıynu altında kalsın emiiiii bin türlü entrikalarla kafasına takdırdı o abajuruamacıda oydu zaten ağzını yaya yaya sulandı sülümana buda sülüman gelsin bari hünkar köranacım körrr gözü bile görmüyor hiç bişeyi durun bakalım daha neler edecek hürrem kazığı sağlam yere bağladı tabi kimse çözemez artık onu bu nasıl bir hırstır böylee gözübişi görmüyorrr
Heeee bacım yaaaa sülo nasıl şiir okuyor na demiiii bide güzel olsa gam yemiyecem yani
Benim hünkarım bana daha güzel şiirler okıuyorrr hemmmmsülonun okuduğu nedirkii yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?