Haklısın anlaşılır gibi değil..
Bir de 'varsa hayranları' demişsin ya,bence de 'varsa'......
sağol anacumstres, ilaçlarr hepsi birleşti böyle oldu işte yemmin ediyorum hepsi nazar
gözle yiyip bitiriyolar bizioff diş ameliyatı çok geçmiş olsn ablacım implant mı yaptırcan abla
kurşun döktürek mi abla olmuycak böyle
bi Pelin, bi Hazal oy ki ne oydizinin adını değiştirip Uyuz Yüzyıl yapsınlar daa iyi:63:
Yanlış yere yazmışım.......
Olsun ki
Ben de sarayımı özledim ya
hakkat yaaa nedir o pelinmiş, hazalmış..ikisini de dizilerde görmek istemiyorum,diziyi baltalamak istiyorlarsa alsınlar bunları ne diyelim..
Hazal Kaya Muhteşem Yüzyıla gelecek diye söylentiler başladı
nerelerdesiniz muhteşem kızlar :92::92::92:
huuuuuuuuuuuu zeboşummmmm
günaydınlarrr hiçç tüyooooooooooo yokk dimiiii reyizz hakkındaaa
orkun kimdi?:44:
bende bilmiyordum kim oldunu googleden arattim :)
canım ablam, muhteşem kadınnasılsın, dişin nasıl oldu
yok canım, hiçbir şey yok
bende bilmiyordum kim oldunu googleden arattim :)
reyiz hürrem canım. bu topikte hürreme reyiz diyoruzBakiyorumda bu Muhtesem Yüzyil'in topikçigi hiç bos durmuyor :)
Hep En Üstlerde, hep en üstlerde !
Ne güzel :)) güzelde neler yaziyor diye bir girip bakiyorum hiç bisey anlamadim vallahi, reyiz kim kizlar ya ?
Bu arada pelin melin hazal filan biseyler yazmissiniz, insaAllah onlar girmez diziye, biktik artik onlarin yuzlerini ekranda gormeye....biri
simarik diyeri asik suratli... ! tovbe tovbe bi ara ikisinide begenirdim.... ama artik yuzlerini gore gore sIkILmaya basladim açikçasi..!!
(bu arada parantez beren saatte yuzunu dinlendirmeli bence)
Kizlar bisi sorucam : Muhtesem yuzyilin yeni sezon fragmani ne zaman çikicak yaaa ???????? Cok merak ediyorum artik baslasin !!
ozledim çarsamba gunleri keyifle izledigim dizimiiiii !!
Kızların yeni gözdesi olur haaaaaa demedi demeyinnnnnn çıtır çıtırrrrr buuuuu kapanın elinde kalırrrrrrrr
zeboşummm yafrummmm ne habersin nasıl oldun canımmmiyiyimmmm canım yarın gene gidecem dişeee kontrolum varrrr
bi salınsın bakim sarayda şu yavrumıstıktan bıkmıştık
reyiz hürrem canım. bu topikte hürreme reyiz diyoruz
abla bunu çıtır çıtır yerler sarayda
bende iyiyim abla nolsunhiç bitmiyor bizim bu hastane işlermiz... doktorlar böyle zengin oluyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?