Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Haklısın anlaşılır gibi değil..
Bir de 'varsa hayranları' demişsin ya,bence de 'varsa'......

var mıdır ki? yok bence. yorumumun ilk cümlesi de "kimin torpillisi"
evet cidden kimin torpillisi bu kız?

aha da yazıyorum buraya. hazal bu diziye gelsin yeminlen izlemem bidaha..

hakkat yaaa nedir o pelinmiş, hazalmış..ikisini de dizilerde görmek istemiyorum,diziyi baltalamak istiyorlarsa alsınlar bunları ne diyelim..

Yanlış yere yazmışım.......

Son düzenleyen: Moderatör:
aman yaaa sarayımı özledim ben yaaaa hürroşum tam saltanata oturmuşken...pöfffffff ramazan erken gelldi herkes evinde

ama eylülden önce başlamaz sanırımm...yaaaaa bi fragmanda vermiyorlar geçen sene vermişllerdi sanırımm

hakkat yaaa nedir o pelinmiş, hazalmış..ikisini de dizilerde görmek istemiyorum,diziyi baltalamak istiyorlarsa alsınlar bunları ne diyelim..

bu yıl reyizin yılı olacak, yüzümüz gülecek derken iki uyuzun gireceği konuşuluyor. istemiyoruz kardeşim zorla mı

-Şehzade Mehmet Geliyor!

Orkun Öngen, 'Şehzade Mehmet' rolüyle 'Muhteşem Yüzyıl'a dahil oluyor..

'Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'ya rakip geliyor!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde okuyan Orkun Öngen yeni bölümlerde 'Hürrem Sultan'ın oğlu 'Şehzade Mehmet'i canladıracak..

ALINTI

Bakiyorumda bu Muhtesem Yüzyil'in topikçigi hiç bos durmuyor :)

Hep En Üstlerde, hep en üstlerde !

Ne güzel :)) güzelde neler yaziyor diye bir girip bakiyorum hiç bisey anlamadim vallahi, reyiz kim kizlar ya ?

Bu arada pelin melin hazal filan biseyler yazmissiniz, insaAllah onlar girmez diziye, biktik artik onlarin yuzlerini ekranda gormeye....biri

simarik diyeri asik suratli... ! tovbe tovbe bi ara ikisinide begenirdim.... ama artik yuzlerini gore gore sIkILmaya basladim açikçasi..!!

(bu arada parantez beren saatte yuzunu dinlendirmeli bence )

Kizlar bisi sorucam : Muhtesem yuzyilin yeni sezon fragmani ne zaman çikicak yaaa ???????? Cok merak ediyorum artik baslasin !!

ozledim çarsamba gunleri keyifle izledigim dizimiiiii !!

bende bilmiyordum kim oldunu googleden arattim :)

Kızların yeni gözdesi olur haaaaaa demedi demeyinnnnnn çıtır çıtırrrrr buuuuu kapanın elinde kalırrrrrrrr

canım ablam, muhteşem kadın nasılsın, dişin nasıl oldu

yok canım, hiçbir şey yok

zeboşummm yafrummmm ne habersin nasıl oldun canımmm iyiyimmmm canım yarın gene gidecem dişeee kontrolum varrrr

bende bilmiyordum kim oldunu googleden arattim :)

bi salınsın bakim sarayda şu yavru mıstıktan bıkmıştık
reyiz hürrem canım. bu topikte hürreme reyiz diyoruz

abla bunu çıtır çıtır yerler sarayda

bende iyiyim abla nolsun hiç bitmiyor bizim bu hastane işlermiz... doktorlar böyle zengin oluyo işte

Başta cariyeler yiirrr bunu anacımmmm

Hala gidiyormusun hastaneye kontrolleree aman ihmal etme canım yaaaa sağlığın daha önemliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…