Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ben soğudum bu diziden sanırım..
Hiç heyecan yok başlıyor olmasına :26:

Akşam kocama dedim ki vaktinde eve gel yemek yensin oturcam nşye dedii sülüman var ona göre kalkamam yerimden dedimmmm tamam dediiiii

evettt zeboş yaaa bari reyizde hatalı dede dişimi kırayım bendeee ,adamı gaza getirdi heppppp

reyiz hatalı ablacım ama o mıstığı öldürtmese, onun çocuklarını mıstık öldürtcekti onaylamıyorum ama napsın kadın:2:

sülü de iş yok ablaaavursaydı elini masaya, ben ne dersem o diyip kükreseydi böyle olmazdı

erkek dediğinin azcık sesi çıkacak

Son düzenleme:

vallla mıstık hayatta yapmazdı bunuuu zaten çok sevilen birisiymiş tarihtede elini kana bulamazdı hayatta

hasetliğinden yaptı reyizdeee çekemediii mıstığıııı korktu ondan ..

sülüüü ancak şeyinin derdindeydiiii gözü gördümü hiççç olanları

kocam bile kızıyordu tühhhh senin kalıbına diyerektennn süloya saydırıyordu

yeniçeriler onu çok seviyormuş zaten öyle okumuştum. hürremin amacı zaten osmanlıyı dağıtmakmış, sülü de ona inanmış

şeyi kopsun zaten bu erkekler hep böyle. iş oraya gelince gözleri bi şey görmez zaten

tarihtede böyle zatennn sevilen sayılan birisiii ama sevmeyenide var tabiiiii en başta reyizzzz hürrem amacına ulaştı zatennnn hedefi de buyduuu saraya ilk geldiğii günden beri intikam peşinde koştu durdu ...

kopsun anacımmmmm kopsunnnn beter olsunlarr emiiii

ay neler olucak acaba gerçi fragmanlardan sonra insan diziyi izlemiş gibi oluyo ama işte merak

abla tüm suçu da reyiz de aramayalım. mahi cadısına ne demeli, o çok mu masum sankireyiz mıstığı öldürttü, emin ol mahi

valde sultan olsaydı reyizi ve tüm çocuklarını öldürtürdüal birini vur öbürüne saray kadınlarının hepsi cani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…