- 18 Ağustos 2009
- 5.508
- 4.661
- 698
uydurulmuşunu bile izlemek, keyif vercek bana..
muhteşem gece:92::92::92:
acıbir gece ama zeboşummmmm
evlat katiliii varyaaayandaşlarıyla
aynen ablacım elleri kırılasıca. pis sülüne zaman ölcek mıstık
pis sülüüü inandı yandaşlarınaaa oğlunu öldürttübu akşamkii bölümde olması lazımmmm
hee sen reyizi söylüyosungeberesice sülü vicdan azabından kıvran inşallah-öyle de olcakmış ilerde
evettt zeboş yaaa bari reyizde hatalı dede dişimi kırayım bendeee ,adamı gaza getirdi heppppp
reyiz hatalı ablacım ama o mıstığı öldürtmese, onun çocuklarını mıstık öldürtcektionaylamıyorum ama napsın kadın:2:
sülü de iş yok ablaaavursaydı elini masaya, ben ne dersem o diyip kükreseydi böyle olmazdı
vallla mıstık hayatta yapmazdı bunuuu zaten çok sevilen birisiymiş tarihtede elini kana bulamazdı hayatta
hasetliğinden yaptı reyizdeee çekemediii mıstığıııı korktu ondan ..
sülüüü ancak şeyinin derdindeydiiii gözü gördümü hiççç olanları
kocam bile kızıyordu tühhhh senin kalıbına diyerektennn süloya saydırıyordu
yeniçeriler onu çok seviyormuş zaten öyle okumuştum. hürremin amacı zaten osmanlıyı dağıtmakmış, sülü de ona inanmış
şeyi kopsun zaten bu erkekler hep böyle. iş oraya gelince gözleri bi şey görmez zaten
tarihtede böyle zatennn sevilen sayılan birisiii ama sevmeyenide var tabiiiii en başta reyizzzzhürrem amacına ulaştı zatennnn hedefi de buyduuu saraya ilk geldiğii günden beri intikam peşinde koştu durdu ...
kopsun anacımmmmm kopsunnnn beter olsunlarr emiiii
ay neler olucak acaba gerçi fragmanlardan sonra insan diziyi izlemiş gibi oluyo ama işte merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?