Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ne kadar korkunç bir fragman,çok moralim bozuldu,evladını katletmek,korkunç,başka diyecetim yok

Tarih derslerinde taht kavgaları, kardeş ve evlat katli, okurken ne kadar da normal birşey gibi geliyor insana. Fragmanı izleyemedim. Tüylerim diken diken oldu. Allahım bu bizim tarihimiz mi ya insanlık dışı!!!!

bu sezonda olacak mustafanın bogulması rüya degil bence bide dünyadaki bütün krallıklarda katledilme olmuş sadece bizim tarihimize mahsuz degil bide mustafa sancaga çıktıntan bir süre sonra kendi adına para bastırmış sancaga çıktıgı yerde padişahlık yapıyomuş askerler toplamış tahtı ele geçirmek için hürremin birazcık katkısı olmuş yani

yeni fragman çıkmış starda sülümana hatice söylüyor ibrahimi boşayacam diye cansu derede gözüküyor pöfff

[video=youtube;uwuz3NdjoTs]http://www.youtube.com/watch?v=uwuz3NdjoTs&feature=player_embedded[/video]

bu fragmanda süleyman rüyamı görüyor acaba???

rüya değil hilkacım ne yazık ki!tarihi gerçekler;kanuni tarihte evladını boğdurmuş hemde bi tanede değil hürrem den olan 2 taneyide boğdurmuş...zaten boğdura boğdura bi tane hürremden olmuş erkek kalıyor oda en kötüleri içlerinde ondan sonra çöküş devri başlıyor osmanlıda...bunların yatcak yeri yoktur öbür tarafta sen kimsin ki hem islamı yaymaya çalışıyorsun hemde iktidar hırsı için Allah ın verdiği canı almayı hak görüyorsun...pöfffff ki ne pöfff öbür tarafta hallerini görmek lazım....:)))

hatce hürreme diyorya sultanımda aşık olacak cansuyu gösteriyolar

ülennn türk lokumu gibi hatunu varken ne yapacak süloo çırpıyııı

ama bu senaristlerr pörtlek prensesle bile aşk yaşattılar beklenir yaniiii

ama cansunun ömrü çok olmayacak fikri içimi rahatlatıyorrr reyizzzzzzzzzz ezerrr geçerrrr nede olsa sultan doğmadı

savaşırken sadece aşkı için değil artık gücü ve kudreti içinde savaşacak ve artıkkk ayağınınn altında mahii olmayacakkk

hatçe de uyuz olmuş hürreme demek,
hünkarımız o hatuna aşık olucak diye nispet yapıyor..

olsun olsun da görelim ,biraz hürremin canı acısın..

çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum 2 sezondur hiç bıkmadan izledim bu sezonda öyle olur umarım. ayy ama inşallah bu cansu yu kısa sürede çıkarırlar diziden gecen seferki prenses olayına dönmez o mevzudan cok sıkılmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…