- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
hatçe de uyuz olmuş hürreme demek,
hünkarımız o hatuna aşık olucak diye nispet yapıyor..
olsun olsun da görelim ,biraz hürremin canı acısın..
ohhhhhhh vallaaaaaHatçede doğru yolu gördüüüüü baksanaaa ohhhhhh iyi dediiiii cadıııı reyizeeee
Dün fragmanı izledimmmmmperde arkasındaaa sülooo vardııı mustafanınn ölümünü seyretti resmen yaaaa vicdansızzz baba nolcakkkkkk
ohhhhhhh vallaaaaa
Dalyan gibi musti gidiyo
nasılllll suratı değişti demiiiii reyizinnnnnkaptırırmı sülosunuuuuu başkasınaaa
nasıl kıydı oğluna yaaaa hep cadının yüzündennn olduuuu
suratı yere düşsün onun..
suratı yere düşsün onun..
düşsün düşsünnnn gene alır takar o suratıııı
Çocuklarını öldürttükten sonra bile Mahidevran ve Hürrem in Kanuniye aşkları eskisi gibi devam etti mi acaba ? :44:
Benim açımdan mümkün değil mesela..Öldürmek isterim adamı,aşk maşk ,sevgi mevgi kalmazdı bende...
Nşye kızdınnnn bu kadar bacımmmmm
:96::96::96::96::96:sencehürroşu pek severimde
Hürrem reisimin ses tonuna kurbannnnnn hele göz süzmesineeee
''Dünyaada öyyyle bi hatun yok ''
cansu dere fıruze sultanmıymış neymış totolarından sultan uydurdular işte koskocaaaaaaaa kanunıyle hurrem aşkının arasına komık oluyo yanı ama dizi bi şekılde ılerlesın dıye yapıyolar yoksa gerçekten dunyada oyyyyle bı hatun yok yanı
son 1 günnnn kaldıııııııııııayık olun kızlar
Kızlar Mustafa'nın boğdurulduğu sahne tamamıyle gerçeğe uygun yapılmış..bı kıtapta okumuştum düşünün fragmanın başını görünce tanıdım ahanda öleceği sahne dedım çadırda Mustafa geliyo Süleyman'ın çağırması uzerıne elini öpmeye işte dırek tanıdım kıtaptakının aynısı..7 dilsiz cellat tarafından boğuşarak boğuluyo hatta kıtapta Süleyman'ın perde arkasından izlerken secde edıp kulaklarını kapattığı fılan yazıyodu..çok felaket bişeyy tüyler ürpertici :26:
[video=youtube;uwuz3ndjots]http://www.youtube.com/watch?v=uwuz3ndjots&feature=player_embedded[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?