Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
offf beee hep aynıııı teranee yaaaaaaa

bıktım sülonun devamlıı hürremi tenkit etmesinden

Afife hatunu kım oynıcak acaba.
ya şu akılsızları bı cuvala toplayıp sallayıp sallayıp duvara vurmak ıstıyorummmmm
akılsızzlarr hatçe mahi gülfemmmm ezikler ittifak yaptılar bıdeeeee

hürrem çok fena laf soktu da nigarın dediği laflar daha fenaydı ona nasıl atamadı bir tokat ben orda bekliyordum.

attığıııı tokataa kendi bileee şaştııı

gerçekler acıdırr hatce hanımmmm duydukca böle olur insan

vee hürremmmm bunun hesabını katmerr katmerrrr alır senden

unutmaa mahinin eteğini bile öptü ama bak nerelere geldiiiiiiiii

Tum oyuncularin adi varrrr,benim arkadasimin adi yok.Esma( Sebahat Kumas) sevgiler...

tokat fenaydı ama reklamdan sonra aynısını hürremden bekliyorum
hürrem çıldırman bile harika yaa hırsımdan koltuktan attım kendimi yere, kaynanamla kociş şaşa kaldılar

Tum oyuncularin adi varrrr,benim arkadasimin adi yok.Esma( Sebahat Kumas) sevgiler...

sen ne diyyyoooooonnnnn..abboooowwwwwww söyle bakalım esma neler anlatıyooooo,ayyy bide hürroşun sağ koluuuuu?benimde arkadaşım oynadı bu dizide ama tek bölümlük oynadı bi halt bilmiyodu yanee

Kızlar senaristin değiştiği nasıl belli oluyo ama..yavan geldi bu bölüm saçmalamışlar.olay yaratacak bısey bulamadıkları ıcın hatıce ıyce akıl hastası moduna gırdı hurreme sardı.cok sacma oldu bence..sırf zaman gecsın dıye fıruzeyle 4 bolum geçer sonra gene hurrem yukselır öff ama sacma oldu..ortada bısey yok hurremın sucu hatçe tokat attı yok artık yanı sende vur hurremım dıcem de kalıteyı bozmaya gerek yok o bulmus allahtan belasını zati deli

bu sezonuda çıkarır dıyorlardı rahmetli meral okayın yazdıkları bence onun yazdıklarıyla dvm edıyo

ay kızlarşu hürremin takma saçlarıda tokatı yıyınce ortaya çıkıverdi bide saçları yanıkya bi çözüm bulamadılar kaç sezondur

bu sezonuda çıkarır dıyorlardı rahmetli meral okayın yazdıkları bence onun yazdıklarıyla dvm edıyo

hayır ozellıkle dıkkat ettım senaryo Yılmaz bılmemle yazdı başta başlarken soyadını hatırlamıyorum.
bıde hanı bu pargalı ölüme gıdıyodu kolundan yaralandı olay çıkardı çingene gibi

bence de

ay beyimin muhteşem yüzyıl izleyesi tuttu aşağıda int çekmio kaçtım şimdi buraya
hatçe elin kıralaaa
eh hürrem sende o tokatı ona yedirirsin
iyi geceler hepinize haftaya görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…