Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu hatceye iyice geldiler hürreme tessekür edecegi yerde neler yapiyor fesat hürrem olmasaydi sen daha o boynuzlari cok takicakdin boynuzlari hazmedemedi hürreme sardi ,hatce böyle yaptikca gittikce yüzüde cirkinlesiyor

hürreme helal olsun negüzelde cevabi yapistirdi süloya ama sülo hala akillanmamis ayni tas ayni hamam bi bacak gürdümü adam eriyip bitiyor ogluda ayni görmemis baba ogul

Hürremimin baş kaldırışını yerim süleyman yetti artık yaşlandın oğluna bırak sahaları yeter ayrıca hatırlatırımmm bunlar güya evli hemde enn nikahlısındannn bundan ala günah mı olur tüüü zina ettirdiler koca padişaha bak bak

Son düzenleme:
Yeni bölüm fragmanı burda kızlar; xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Playboy Sülüman

Son düzenleyen: Moderatör:
reyiz sülümana postayı koyuyor.
elinin hamuruylan hareme karışma diyor.
sülüman da hatceye postayı koyuyor.
kocası "anne-görümce - eş" dengesi sağlayamayan hatunlar çaktırmadan bu bölümü izletsinler.
subliminal mesaj olur alttan alttan bilinç altına yerleşir

hareme yönetici kadın bulunmuş galiba bu fragmanda ,dilber ay değil ama...bi nine bulmuşlar..
zaten yönetici dilber ay olsaydı..
tavukları döndermişem hacıyı da çarşıya göndermişem diye sülümanı kendine davet ederdi..

Yeni sezonun ilk bölümü fıs çıktı bence,şahsen sıkıldım,hayal kırıklığına uğradım.
hatice,gülfem ve mahidevranın suratlarında,ucuz türk filmlerindeki kötü karakterlerinki gibi abartılı yaşasın kötülük sırıtması neydi öyle,heheheeeeeee biz kötüyüüüüüz,hürreeeem seni geberteceeeeeez.
Haticeye de bak,şu boynuzlarımı nereme soksam demiyorda artık boyunda çocukları olmuş abimin koynuna sokacak hürremi kudurtacak cariyeyi nerden bulurum diyor.
Seni rahmetle anıyorum meral okay,yokluğun çok belli oluyor.

fragmanı izleyip hürremin çemkirmesini görünce kaldım resmen
oh iyi dedi çok biliyo o has odaya karışamazmış de get erkek işte padişahta olsa aynı
o firuze seni çarpsında gör sülüman

netim çok yavaş. fragmanı izleyemedim. firuze cadısı hatcede ki negatif enerjiyi çekse daa ömür boyu başını yastıktan kaldıramaz. tepeden tırnağa negatif uyuz hatce

ee artık reyizde kadın kavgalarından çıkıp devlet işlerine el atsa fena olmuycak o parlak zekasını payi tahtta kullanmasını bekliyorum

Yahu padişah madişah amma nikahlı bu adam,evli

Hem biz madem Kanuni zamanının harem hayatını izliyoruz,o vakit Hürrem&Süleyman aşkındaki sadakati-aşkı,doğru düzgün vermelilerdi hiç değilse
Az kaldı, izlemeyecem,o olacak

korkmayınn firuze ile hiç birşey olmayacakkk,sülonun yemeğine şap atacak hürrem ondan kaçarmı bacılar yahuuu

Fragmanı izledim , kapı aralığından bakan Sülüman bana Nuri Alço ve Tecavüzcü Coşkun kıvamında geldi.Sanki hiç baldır bacak görmemiş gibi , pöff.....

Bu arada sarayda arp'i nerde bulduda çalmaya başladı Firuze hemen .. Biz sadece tef görmüştük

kızlar nigarın kaçma sahnesinde hatçeye yakalandığı an hatçeye dikkatli bakın sizcede ölü geline nekadar çok benziyor değilmi hatçe

işte o sahne

[video=youtube;gPEwBONkJ6c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gPEwBONkJ6c[/video]

süloo doyamadın şu hatunlara hala kapı aralarında izlemektesin yuhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…