Cansu Dere için "konuk oyuncu" yazmışlarEeee malummm geldiği gibi gidecek,, ya denizin dibineee ya da
gırtlağı kkııığğkkkkttt diye sıkılacak
yok cnm uçurmadılar :) hatice sultan vazgeçti son anda, daha sana çektireceğim çok acı var öyle acı çekeceksin ki ölmek için bana yalvaracaksın dedi nigara... çokk fena
Cansu Dere için "konuk oyuncu" yazmışlarEeee malummm geldiği gibi gidecek,, ya denizin dibineee ya da
saraydan içeri bile sokmadılar bir gülesim geldi o an
bende şaşırdım hee giremeyince... amma motive ettiysem kendimi..
acaba nasıl gircek?koşarak sürüye mi dalacak, diye düşünürken buldum kendimi
öğrenmisindir ama yine bilgilendireyim şekerim...
bu üzüm buğusu firuze, iran prensesi mi neymiş ,sülümanla aşk yaşıycakmış...
emaannnnn üzüm buğusu firuzemiş peh peh peh
pırtmn kenarı firuze
hürroşumun tırnağının ucu olamaz kara böcek firuze
Cidden o Firuze midir nedir nolucak ona merak ettim heryerde ''Sultan Süleyman'ın kalbini çalıcak'' yazıyoAma kitaptakine göre Sultan Süleyman,Hürem'den sonra başka kimseyi sevmemişti.ha kitap demişken Hatice Sultan hiç öyle Hürem'e karşı gelmiyordu.tabi kitapta doğru olmayabilir.Dünkü bölümde cidden Hürem i bi rahat bırakmadılar ya artık biz '' aaaaaaayhhh bi rahat bırakın olum ya'' diyoduk
ya diziye renk katılsın diye işte,yoksa tarihte kanuni nin firuze diye birine aşık olduğunu hiç duymadım ben. Hürrem i gördüğü günden beri hayatını ona adamış resmen.
sülümanın salyaları akarken görücez inşallah, leydim corciyam
tatlişim gacim sülümanın zaten dizide salyalarının akmadığı kadın yok ama sadece dizide
gerçekte hürroşumuza tapıyor süloş
aşka saygıları yokkk...bizde Türk dizilerinde hep böyle geneli aldatmalı yok birbirlerini çok seviyolarsa onuda yaşayamadan birini Hakkın rahmetine yolluyolar...bir vampirin sevgisi kadar olamadı Sülonun sevgisi.... salyalı bir adam haline getirdiler koca padişahı ...oysa dillere destan bir aşk olarak gösterip farklı yollarla reyting yükseltselerdi tabi oda biraz zorlardı herhalde ....
Sülüman çok seviyor ama , teyammüller gerektiriyor başka hatunları. Ben Hürrem ve Sülüman sahnelerini çok seviyorum. Hele Sülümanın bakışları...... Pörtlek gözler küçücük oluyor sevgiyle bakarken..
ama o sahneler o kadar azki .....
bir vampirin sevgisi kadar olamadı Sülonun sevgisi.... derken dizide işleniş tarzından bahsediyordum yanlış cümle kurmuşum:26: şöyle ballandıra ballandıra anlatamadılar bence...prenses gitti şimdide iranlı geldi ......ama şöyle muhabbet halleri çok olsa fenamı olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?