Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Cansu Dere için "konuk oyuncu" yazmışlar Eeee malummm geldiği gibi gidecek,, ya denizin dibineee ya da
gırtlağı kkııığğkkkkttt diye sıkılacak

Hürrem her türlü yollar onu,nasıl olcağının önemi yok,her şekilde konuk olmaya mahkum o zatenn

Ben, dün diziyi izlerken çok sıkıldım kızlar ya... Dizi bir türlü şu harem içi kavgalardan kurtulamadı. Yani dizinin adı muhteşem yüzyıl ama bence muhteşem harem falan olsaydı keşke. Cansu Dere sanırım ajanlık yapacak. Hatice sultanın kızgınlığını anlayabiliyorum ama bence fazla abartmışlar. Dediğiniz gibi oda için bu kadar hırs ta çok gereksizdi. Mahidevranın o sarayda hala ne işi var? Kanuninin Gülfemin her sözüne inanıp, nikahlı karısına ise güvensizliği ne saçma!

Dün diziyi izlerken sürekli " ooo bu ne ya", "öff çok saçma", "şimdi bu ne alaka" diye diye izledim. inşallah toparlarlar sonraki bölümlerde. Artık cariye kavgası izlemeyelim.

yok cnm uçurmadılar :) hatice sultan vazgeçti son anda, daha sana çektireceğim çok acı var öyle acı çekeceksin ki ölmek için bana yalvaracaksın dedi nigara... çokk fena

yok canım ,nigar sevilen karakter öldürmezler,tarihte gerçek karakter olsa neyse..yaşıyacak kadın daha.

fakat nigarı öldürürlerse de,dizinin adı değişir..

Muhteşem Yüzyıl..
''Pargalının yolu ''olur...

Cidden o Firuze midir nedir nolucak ona merak ettim heryerde ''Sultan Süleyman'ın kalbini çalıcak'' yazıyo Ama kitaptakine göre Sultan Süleyman,Hürem'den sonra başka kimseyi sevmemişti.ha kitap demişken Hatice Sultan hiç öyle Hürem'e karşı gelmiyordu.tabi kitapta doğru olmayabilir.Dünkü bölümde cidden Hürem i bi rahat bırakmadılar ya artık biz '' aaaaaaayhhh bi rahat bırakın olum ya'' diyoduk

Cansu derenin konuk oyuncu olacağı haberine bende bayıldım.Sinir olmuştum yoksa izlemeyecektim hürremin saltanatı başlasın artık yeter hürrem mutlu olduğu bölümler süper oluyor ama mahide çıkmasın diziden o sürünsün hürrem gülsün dizide tadından yenmesin.

Son düzenleme:

aynen benim de okuduğum kitapta kanuninin hürremden başka kimseyi gözü gördüğü yoktu.Ve dediğin gibi Hatice sultanla Hürrem arasında hiçbr zman sorun olmamıştı... diziyi biraz heyecan olsn diye saptırıyolar olcak o kdr azcık :))

Son düzenleme:
ya diziye renk katılsın diye işte,yoksa tarihte kanuni nin firuze diye birine aşık olduğunu hiç duymadım ben. Hürrem i gördüğü günden beri hayatını ona adamış resmen.

tabıkı de konuk oyuncu hürrem nasıl canını okucaksa artık gerçekte yoğkkkkkk anam gerçekte yalnız hürrem var suleyman hayatını ona adamış reis yalnızca dizide çekiyo bende çıldırıyorum o tokadı da yıyeceksın hatice ayağını denk al bıttın anam sen

şu firuze 4 bölüm için mi geldi ben bir yerde sanki 10 bölüm okumuştum inşallah yanlış hatırlıyorumdur. bu arada firuze şu tahmasab mıdır iran şahı sanki onunla bağlantılı gibi geldi bana iyi kurdum ama değil mi?

tatlişim gacim sülümanın zaten dizide salyalarının akmadığı kadın yok ama sadece dizide
gerçekte hürroşumuza tapıyor süloş

ne dizide, ne gerçekte günahım kadar sevmem kendilerini..
karakter yüzünden ,meryem uzerli de gidiyo okkanın altına

aşka saygıları yokkk...bizde Türk dizilerinde hep böyle geneli aldatmalı yok birbirlerini çok seviyolarsa onuda yaşayamadan birini Hakkın rahmetine yolluyolar...bir vampirin sevgisi kadar olamadı Sülonun sevgisi.... salyalı bir adam haline getirdiler koca padişahı ...oysa dillere destan bir aşk olarak gösterip farklı yollarla reyting yükseltselerdi tabi oda biraz zorlardı herhalde ....

Sülüman çok seviyor ama , teyammüller gerektiriyor başka hatunları. Ben Hürrem ve Sülüman sahnelerini çok seviyorum. Hele Sülümanın bakışları...... Pörtlek gözler küçücük oluyor sevgiyle bakarken..

ama o sahneler o kadar azki .....

bir vampirin sevgisi kadar olamadı Sülonun sevgisi.... derken dizide işleniş tarzından bahsediyordum yanlış cümle kurmuşum:26: şöyle ballandıra ballandıra anlatamadılar bence...prenses gitti şimdide iranlı geldi ......ama şöyle muhabbet halleri çok olsa fenamı olurdu?

Son düzenleme:

aynen sana katılıyorum arkadaşım emin olki sülo hürrem aşkını doruğa çıkarsalar yıkılır ortalık
tabiki entrikalar dönecek ama aşk arada kalmalı
bak yorumlara pargalı nigar aşkına bile yasak olsada saygı duyduk sahip çıktı o pörtlek pargalı nigara.......

aynen dedğin doğruu süloyu başka hatunları yollamayın....gelsin ama sülonun gönlünde olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…