- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
abowww.ya hürrem bi mutlu olsun biz bi sevinelim yafragman çıkmışş hürrem meydan okumuşşş süloyaa artı hatcenin ağzını kapadı süleyman şikayet için gitti.....cansu girmiiş saraya süt ana onu yolluyor huzuraaaa
abowww.ya hürrem bi mutlu olsun biz bi sevinelim yaama ''sülo'' ya (buna çok güldüm ) cansuya aşık olursa yuh derim cidden abartmasınlar okadar. internetimiz sınırlı ve bu yüzden çok hızlı sormayın.bu hızla fragmanı 3 gün sonra izleyebilicem sanırım
ayy acele yazdım detaylı anlatayım madem hemen izleyemeyeceksinn
tokattan sonra hürrem hatceyi kovuyor,çıkın odamdan diyorr
hatcee tık nefes süloya koşuyor ,hürrem size ve osmanlıya bir hancer derken sülo hatceyi kovuyor..
hatce bayılıyor bizim artık prensesmi ??,cadımı??büyücümü bilemem cansu hanım elleri ile şifalıyor
sonra süleyman hürremin odasına gidiyor ve derhal boşalt odayı diyor..hürrem hayır diyor
nasılki ben has odaya karışamazsam ,sende hareme karışamazsı diyor....
sonra cansu süloya hizmet ederken sülo onu inceliyor,sonra cansu bir zımbırtı çalarken bacakları açmış vaziyette
sülo görüyor hemen gözleri kısıyorrr......buradaki kızların dediği gibi salyaları akıtıyorr
ben orada uuyuzzz oldummm hürrem bu aşkı nasıl kabul eder bilmemm
teşekkürler fragmanı anlattığın için..
kırmızı satırlara bayılmadım desem yalan olur..:118::119:
hürrem böyle davrancak ha? kitaplarda yok öyle bişey tabi dizi aynısı yapmak zorunda değil sonuçta tarihten ilham alınmış diyo aynısını yapcaz demiyoama normalde süleyman hürremi çok seviyomuştu sonuna kadar hürrem
ya kanka ciddi mi ??? o kadın ve oyunculuk zor beeeee
[video=dailymotion;xtm4vl]http://www.dailymotion.com/video/xtm4vl_muhteyem-yuzyyl-65-bolum-fragmany_people[/video]
buyrun
bide kızlar, tarihte nigar yok diyosunuz ama tarihte ibo hatçeyi aldatıyor bu da gözden düşme sebeplerinden birymiş ama kimle aldattığı bilinmiyor tabii.. senarist nigar die yorumlamış aşk hikayesine çevirmiş o ayrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?