Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bi de mıstığın sahnesi var tabi ne sahneydi bee memet günsuru pek sevmem emme bu sahne pek bi güzeldi. nomıssızın sırtı

da maşşallah yani babasını geçti bu bi de kızaa demedi mi git diye. ben olsam derdim sen git

cansu dere de prensesmişpörtlek prenses gtti bu geldi. gel anam gel sen de gel reyiz göstercek saaa gününü

kırsın kemiklerini de gör

fragman çıkmışş hürrem meydan okumuşşş süloyaa artı hatcenin ağzını kapadı süleyman şikayet için gitti.....cansu girmiiş saraya süt ana onu yolluyor huzuraaaa

fragman çıkmışş hürrem meydan okumuşşş süloyaa artı hatcenin ağzını kapadı süleyman şikayet için gitti.....cansu girmiiş saraya süt ana onu yolluyor huzuraaaa
abowww.ya hürrem bi mutlu olsun biz bi sevinelim ya ama ''sülo'' ya (buna çok güldüm ) cansuya aşık olursa yuh derim cidden abartmasınlar okadar. internetimiz sınırlı ve bu yüzden çok hızlı sormayın.bu hızla fragmanı 3 gün sonra izleyebilicem sanırım

ayy acele yazdım detaylı anlatayım madem hemen izleyemeyeceksinn

tokattan sonra hürrem hatceyi kovuyor,çıkın odamdan diyorr
hatcee tık nefes süloya koşuyor ,hürrem size ve osmanlıya bir hancer derken sülo hatceyi kovuyor..

hatce bayılıyor bizim artık prensesmi ??,cadımı??büyücümü bilemem cansu hanım elleri ile şifalıyor

sonra süleyman hürremin odasına gidiyor ve derhal boşalt odayı diyor..hürrem hayır diyor

nasılki ben has odaya karışamazsam ,sende hareme karışamazsı diyor....

sonra cansu süloya hizmet ederken sülo onu inceliyor,sonra cansu bir zımbırtı çalarken bacakları açmış vaziyette

sülo görüyor hemen gözleri kısıyorrr......buradaki kızların dediği gibi salyaları akıtıyorr

ben orada uuyuzzz oldummm hürrem bu aşkı nasıl kabul eder bilmemm

teşekkürler fragmanı anlattığın için..
kırmızı satırlara bayılmadım desem yalan olur..:118::119:

hürrem böyle davrancak ha? kitaplarda yok öyle bişey tabi dizi aynısı yapmak zorunda değil sonuçta tarihten ilham alınmış diyo aynısını yapcaz demiyo ama normalde süleyman hürremi çok seviyomuştu sonuna kadar hürrem

bencede sonuna kadar hürrem ama illa bir kadın sokuyorlar

rahmetli meral okayda gurba presesi sokmuştu ........

aynı taktikle izliyici heycanlandıracaklarınımı sanıyorlar yaaa

valla ben daha çok soğuyorum .....

ay yüzlüm,lokum dudaklım bıldırcınım kuşum diyor sonra kedi gibi başka bıldırcınlara kaş göz oynatıyorrr

valla hürremin yerinde bu sefer hanceri akır sokar çıkarırım ki vicdandan gebersin süloo

geçer sefer halvete mani olmak için elini kesti bu seferr daha fenasını yaparım ben olsam hahaha

Son düzenleme:
Vuhhhuww.

O değil de son tokat neydi ya ?

Tarihi bu kadar "fazla" kurgulamalarını sevmiyorum (bkz. Cansu Dere) ama bir çekiciliği var arkadaş bu dzinin. Entrika bolluğundan olsa gerek.

Hürrem'i destekliyorum ben .
O kadar çırpındı etti. "Sülümanın amberi, miski, bitanesi, sultanı, aşkı" ..
Bide Meryem Uzari sempatik geliyor sanırım.

NOT : Amanın, Cansu da pirenses çıktı. Pabucumun pirensesi. Büyücü pirenses.
1 aya senin de kalmaz tozun. Hürrem bulur bir yol

Yeni fragman da çok hoş.

Son düzenleme:
burda birisi anlatmıştı, hürrem romanlarından birinde geçen bir hikaye varmış,
sülo bi cariyeden hoşlanıyor, halvete çağırıyor kızı, hürrem öğrenince hiç sesini çıkarmıyor sadece kızın has odaya gideceği akşam süloyla birlikte yemek yemek istiyor ve yemek sırasında sülonun yemeğine şap yada ööle bişey koyuyor, tabii sülo gece başarısız oluyor ve utancından cariyeyi boğduruyor, kendide bi daha hürremden başkasına dokunmuyor falan... bu son kurbaa prensese kısmet olur die çok bekledim, olmadı, belki firuzenin kısmetidir... hürrem, ok has odaya karışmıyorum artık sülo al istediğin cariyeyi gel bi yemek yiyelim, deyip söndürür sülonun havasını inşallah ...

bide kızlar, tarihte nigar yok diyosunuz ama tarihte ibo hatçeyi aldatıyor bu da gözden düşme sebeplerinden birymiş ama kimle aldattığı bilinmiyor tabii.. senarist nigar die yorumlamış aşk hikayesine çevirmiş o ayrı...

[video=dailymotion;xtm4vl]http://www.dailymotion.com/video/xtm4vl_muhteyem-yuzyyl-65-bolum-fragmany_people[/video]

buyrun

[video=dailymotion;xtm4vl]http://www.dailymotion.com/video/xtm4vl_muhteyem-yuzyyl-65-bolum-fragmany_people[/video]

buyrun

yine ortalık karışacak
hemde ki için salya sümük hacce ve kıl kuyruk cansu dere için

bu ne ya (((((( tamam tarihten ilham alınmış aynısını beklemiyoruz ama dönüyolar dolaşıyolar aynı şey bi hatun gözlerini kısa kısa avına yaklaşan süleyman ...

Yürrrüüü be Hürrem kim tutar seni. Sülüman'a bile kafa tutuyorsun ya helal olsun.

1.incisi ben bu geçen haftanin bolümünü hiç begenmedim !
Yani Sezon'u acmak için, yaptiklari fragmanlarin yaninda, hiç oyle super super heyecan uyandiracak bir bolum degildi !
Ben Muhtesem yuzyil'i seviyorum, ama onceki sezon daha bi guzeldi sanki...
Açilis olarak daha bi guzel bolum yapabilirlerdi.....

En guzel suskunlarin bolumuydu, geri donus olarak cok gzl bi bolum izlettirdiler izleyicilere....

Su Cansu Dere'yi normalde severim, ama niye bu diziye girdi ben anlamadim gitti ! cok saçma olmus !! InsaAllah su Hünkar da ona asik filan olmaz, bi de soyle yabanci gibi konusuyolar ya (güüya turk ve musluman degiller ya), hiç yakismiyo iyyy !!!!
Ins Hürrem ne yapar ne eder onu da saraydan gonderir !!!!

Hatice ye zaten gicik kaptim, sanki o gönderdi Nigar'i Ibrahim'in koynuna !! tövbe tövbe !! öc almak istiyomus, yok hurrem ayni seyleri yasasin istiyomus !!!! sacini basini yolasim geldi !!!
HELE su salak mahidevran varya ona aciyor insan, ne bu boyle kuyruk gibi anca birilerinin arkasindan yuruyor !! pffff

Ibrahim 'de baya kibirli olmus, kendini cok begeniyo beyefendi !

Mustafa 'ya bisey demiyorum zten !

2.incisi de yeni fragmani yani bu haftanin fragmanini hiç begenmedimmmm desem YERiDiR !!!!!! ne bu boyle ya diziyi guzellestircem, merak uyandircam diye berbat etmesinler bari !!!

yeni bölüm çook fenaa gözüküyo çokk ama hatice sultanın hürreme olan öfkesini itici buluyorum artk sinir bozuyo yani

ya benimde hep kafama takılıyor ,çünkü gerçek hayatta hatice sultan şehzadelerle aynı yerde kabri? neden kocasının yanında değil de şehzadelerle aynı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…