Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
arkadaşım;sen niye sıkıntı yaptın kendine..
bizi burada bilen biliyor,
sıkıntı yok yanii,kasma, rahat ol..
sıkıntı yaptığım yok sadece diziyle ilgili yorumları okuduğumda cadı kelimesini görmek güzel değil..yani merak etmeyin .''sıkıntı yok,kasmıyorum,rahatımm'' ..

bu arada fragman çıkmışş firuze akşam süleymanın yanına gidiyoo Oops mahidevrenda bir mutlu bir mutlu yalnız artık baktımda bir çok kişi izlemiyor artıkk arkadaşlarım felan.niye dediğimde ''çok sıkıldık aynı şeyler işte'' felan diyolar haklılarmı ne :26:

Fragman yayınlanmış. O değil de Hürrem kendini öldürür mü öldürür. Yada.. Firuze karısını.
Sonuçta "Sülümanı, başka bir hatunla halvete girecek"

Ya ben şu Hatice'ye gıcık oluyorum bi insan bu kadar mıı gaza gelir ? Koskoca sultan olmuşsun hala aklın 5 yaşında bacım ya.

bu cadı bence yeni gelen süt nine afifemidir ona daha çok benziyor

bu arada hürroşumuza laf yok hürroş bizim için bitane

"yaptığım herşeyin seninle ilgisi yok Hürrem" bak hele adam bi hatun görmesin hemen lafları değişiyo..oracıkta gırtlakla beni diyo ...

daha öncede yazmıştım kadını ne hale getirdiler sarayda herkes Hürreme karşı birlik oldu valide sultan hatice gülfem mahi ,en yakınları onun arkasından iş çevirdi yeri geldi sülo etmediğini bırakmadı burdanda anlaşılıyorki senaristler Hürremi sevmiyor e ozaman dizinin adı Aşk-ı derun olmasaymış bunu akıl edemediler zaar....

arkadaş fragman çıktıda nedir bu hürrem düşmanlığı süloya iyice sinir oldum ne oldu senin aşkınn herkese karşı koruyon ancak hala göz dışardaa nasıl bir intikamdır yaaa mahidevranda ancak konuşmak için bölümde oynar zatennn birşeye yardığı yok bence kesin hürrem birşeyler çevirecek ttehdit değil başka birşey yapacakkk

bu yenı fragman yuzunden şuan sınır kupu oldum lennnnnnn bu neeeeeeee
senarıstler abartmayın vallahı seti basıcaz bu çarşambadan sonra o halvet olamağzz evli barklı adam oldu artık yaşlandııı ulennnn

[video=youtube;Vlb1rzDFi1E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Vlb1rzDFi1E[/video]

yetti artık bu ne yaaaa cılkı çıktı resmen

[video=youtube;Vlb1rzDFi1E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Vlb1rzDFi1E[/video]

sülümannnn tüü kaka o elleme onu
balı kaymaklı sütlü hürrem var onu elle
yeni senaristlerin tizzz kellesiii vurulaaaa

Hürremciler niye kızıyosunuz ki Hürremin kalbi var da Mahidevranın yok mu? peki hem çocuklarını kaybeden hem de Sülümanın eşi olmaktan düşen Gülfemin kalbi yok mu? :) Var ama çifte standart uygulansın istiyosunuz Hürrem için.

kadın meraklısı sülüman yine iş başında
ben hürremci değilim ya mustafayı öldürmek istedi insan nasıl böyle şeytani bir plan yapar çok acımazsız,kızı doğduğunda bu benim çocuğum değil filan dedi
hem zaten her istediği oluyo amacına ulaşıyo diyede sinir oluyodum
ama hiçbir kadın aldatılmayı haketmez o ayrı tabi

cansu dere'yi hıc begenmıyorum .hele hüürem'in aşkını mazıye gomecek kadın hiç olamaz .

kocasizlik onunda basina vurdu tibki mahiyle gülfemdeki gibi
mayihle gülfeme acilen koca sart yoksa hürremi rahat birakcaklari yok :)

sülo bence halvete girmicek son anda hürremin dedikleri aklina gelcek firuzeyi geri yollicak yada firuze odada uyup kalcak yalniz basina mahinin uyudu gibi
yok eger tersi olursa gözüme gözükme sülo

Süleyman Yetti artıkkkkk
Daha da izlemem

Son düzenleme:
uzatmak için ne yapcaklarını şaşırdılar ayrıca cansu dere çok çirkin başka birini bulamamışlar mı?

fragman çook sinir ettiii...gülfeme ne oluyorsa bu sezon ona da bi haller oldu.oturuyordu işte hatçenin dibinde.

ay ayyyy ayyyy ayyyyyyyyyy fragmanın cücelliğine baaakkkkk...
o ne raks, o ne endam, o ne zerafet allahhııııımmmm

o altın yoldan gelen kostümüne, tüm saray kurbaaan olsun üzüm buğusu firuuuuzzzzeeeee

yok böyle büyüleyen has oda kostümü..has odanın yer döşemeleri böyle bi zerafet görmemişti ne zamandır..
hürrem höttürü höttürü:122::122: yürüyerek döşemeleri yerinden oynatmıştı

ama üzüm buğusu firuze öyle mi yaaaa .....
ceylan gibi :87::87:narin narin yürüyor altın yolda...
eeee ne de olsa bir görgü, bi kültür saaaabııı

Haydeeeeeee.... Mendil düştü halvet göründü kızlar

Yok beğenmedim Firuzenin , pardon üzüm buğusunun raksını.. Nerde Hürrem gibi omuzu endamlı endamlı çevirmeler , bel hareketleriiiii.... Iııhh olmamış , otur sıfır buğucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…