Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
firuzeyi ringe çıkacak bir boksör edasıyla altın yolda ilerliyor sevgili seyirciler .
acı yok rocky.
bu firuzeden iş çıkmayacak bence.
daha barbaros ithal bir hatun daha getirecek.
bilmem nere düşesi.
o zaman acep gerçekten öyle bir dünya varmıydı yahu.
hımmm bu güzelmiş paketle getir padişaha sunalım.
birde düşes yani öyle halktan biri de değil.
onunda saçlar turuncuydu.
sülo onuda mandalinam diye sevsin

sen çok yaşa emi ilk cümleyi okudum kendimden geçtim

firuzede bence havasini alcak halvet olmicak
üzüm bugusu firuze degil abla kurumus üzüm resmen kadin

bizim reyizim bi yürüdümü ,videoya tiklama reytingleri kiriliyor firuzede,de yerlerde yikiliyordur kuru üzüm firuze

Emin misin

Reyting için birkaç hafta Hürremi sevmeyenleri mutlu ederler, sonraki haftalardada Hürremcileri mutlu ederler öyle öyle sürer gider işte:26::26: Kanuni ölene kadar dizi sürecek sanırım. Ben Meryemciğimi çok seviyorum. O çıkarsa diziden bir daha izlemem herhalde Kızlar az daha sabredin 3 bölüm sonra diziden çıkıyor kara kuru büyücü firuze

Son düzenleme:

Halvet olsun yada olmasınnnn firuzeninnnnn havası yeter beeee sizzz reyizinizeeee bakınnnn habiree tıkınmaktannn beslemelikkkk koç gibii oldu

Gördükkkkk gördükkkk yürümesiniiiii dangur dungurrr yürüyor sizin reyizdeeee asaleti nirdeeeee onunnnn pehhhhhh incir gibi oldu reyizde yusyuvarlakkkk

üzüm buğusu firuzeymiş. hadi ordan tahta kurusu pis melun reyizle kendini bir tutuyo yazık bırakalım eğlensin nassı olsa gitcek

reyiz sizin üzüm buğusunu sıkıp şarap yapar o şarabı da içip raks eder küllerinden de bi cigara sardı mı tamamdır

fragman çook sinir ettiii...gülfeme ne oluyorsa bu sezon ona da bi haller oldu.oturuyordu işte hatçenin dibinde.

Neeeen?
Hürrem haremi yönetmek icin gülfemi dövdürünce eyiydi ama mahidevranı o görevden aldırtmak icin hani?..
Garibim gendi halında pisi pisi takılıyordu sarayda, zaten en sinir oldugum hürrem emellerine ulasmak icin baskalarını harcayınca no problem, ama hürremin sac teline birsey olsun vurun k.hpyeee moduna bürünveriyor herkes.. ..

Son düzenleme:

:13::13:

mıstıkta çapkınlık peşinde. kara fatma çıldırcak

hatce de ibram diye diye ölecek. hıhh herkes kötü bi kocan melek

kızlar bu başlığa hareket geldi ya ohh çokta iyi oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…