firuze üzüm hoşafı da olsa ,mor mendil atıldı bi kere....
sülo onu hüüp diye içer..
hiç sevmiyorum izlemiyorum da.
sebepleri açık.
firuzede bence havasini alcak halvet olmicak
üzüm bugusu firuze degil abla kurumus üzüm resmen kadin
bizim reyizim bi yürüdümü ,videoya tiklama reytingleri kiriliyorfiruzede,de yerlerde yikiliyordur kuru üzüm firuze
üzüm buğusu firuzeymiş. hadi ordan tahta kurusupis melun reyizle kendini bir tutuyo yazık bırakalım eğlensin nassı olsa gitcek
reyiz sizin üzüm buğusunu sıkıp şarap yaparo şarabı da içip raks eder küllerinden de bi cigara sardı mı tamamdır
Halvet olsun yada olmasınnnn firuzeninnnnn havası yeter beeeesizzz reyizinizeeee bakınnnn habiree tıkınmaktannn beslemelikkkk koç gibii oldu
Gördükkkkk gördükkkk yürümesiniiiii dangur dungurrr yürüyor sizin reyizdeeeeasaleti nirdeeeee onunnnn pehhhhhh incir gibi oldu reyizde yusyuvarlakkkk
kızlar ıkıncı fragmanı çabuk ızleyınnnnnnn bızım kazulet fıruzenın kafasına çuvalı geçirmişler bile hahahahaheceli yakındır
firuze üzüm hoşafı da olsa ,mor mendil atıldı bi kere....
sülo onu hüüp diye içer..
hele o üzüm buğusu nedir ya, olsa olsa çürük üzüm olur bu! kurumuş kara üzüm ahahah
sülo icemicek,firuzede kafaya cuvali yedi
gercekten resmen kurmus üzümhürrosumun karsina cikara cikara bu kuruyumu cikarmislar gerci hürrosdan güzeli yokki isteselerde bulamazlar
hele o üzüm buğusu nedir ya, olsa olsa çürük üzüm olur bu! kurumuş kara üzüm ahahah
simdi biyerde birsey okudum morelim bozuldu
cansu dere 10 bölümlük anlasma yapmis 5 bölüm degilmiydi
birde tüyo okudum firuzeyi mihrimah bitircekmis eeee kafasina cuvali bosami yedi simdi bu üzüm kurusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?