Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
firuze üzüm hoşafı da olsa ,mor mendil atıldı bi kere....
sülo onu hüüp diye içer..

bııığğğğğ o midesiz sülo mendili attı attıda hevesi geçince ne olcak .......tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü tükkanı ...kim lokum duruken ezik üzüm hoşafı isterki

hahahahaha kızlarr çatladım gulmekten yaa sızı sevıyorum
kuru uzumu sıkıp şarap yapmamıza cok az kaldı bu hafta bıraz şımarsın haftaya havasını alcak o
''seninn canını alırımmmmmmmmm süleyyyman benim ! ''
dansöz olarak orda hürrem o kıyafetle oynasa varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yıkılır çarşamba akşamı yıkılır
o cilvelerrr o bakışlarrr o çalımlarr o alımlarrr o sülümanlarrr

kızlar ıkıncı fragmanı çabuk ızleyınnnnnnn bızım kazulet fıruzenın kafasına çuvalı geçirmişler bile hahahahah eceli yakındır

Hürrem, Süleyman için düzenlenen gecenin iptal edilmesini emreder. Afife Hatun ise Hürrem’in vazifesine engel olmasına müsaade etmez. Hürrem’in çabaları sonuç vermez. Firuze’nin gizemli havası Süleyman’ı etkiler. Süleyman mor mendili uzun vakit sonra cebinden çıkarır. Hürrem Sultan ise bu halvete engel olmakta kararlıdır.

İbrahim ise, kendisine karşı girişilen suikastın faillerini aramaya başlar. Fakat İskender Çelebi’nin planları İbrahim’i öldürmeye çalışmakla sınırlı değildir. Ulama Paşa’nın da desteğini alan İskender, İbrahim’in ordunun yönünü değiştirmesini sağlar.

Şehzade Mustafa ise yeni bir aşka yelken açmak üzeredir. Manisa esnafını tebdil-i kıyafet teftişe çıkar. Çarşıda daha önce gördüğü ve etkilendiği Helena’yla karşılaşır. Ne yazık ki Helena’dan beklediği karşılığı alamaz ama ısrarcı olmaktan da vazgeçmez.
Diğer yandan, Süleyman için düzenlenecek eğlencenin hazırlıkları son sürat devam eder. Firuze de çağırılan cariyeler arasında yerini alır. Öyle bir raks eder ki Sultan Süleyman’ı büyüler. Bunu duyan Hürrem Sultan, hiç tanımadığı o cariyenin peşine düşer.

yeni bölüm gene bommba gibi geliyor yaaa sabırsızım fragmanda nigarın kelle gidiyomu ben mi yanlış görüyorum, ölmesin nigar ya firuzeyi mihrimahın hizmetinemi veriyolar o ne alaka anlamadım yaa vere vere onumu buldular! Afifeye de kafa tutuyo ya helal olsun hürreme adamım yaaa! şehzadenin haremine girmektense yalnızlıktan ölürüm diyo ya o çirkin, boğabilirim onu! sen kurban ol be şehzadeye ahhahah =D yanlız hürrem en son yanına gidiyo ya firuzenin demek sensin diye, orda biter dizi bence ama çokk fenaa gene

Son düzenleme:
hiç hazmedemiyor başka kadını,üzüm buğusu midesine oturmuş anlaşılan..
paçaları tutuşmuş hürremin..

abla 2 fragmanda gördünmü reyizimiz nasil yürüyor endami yeter dangur dungur yürücek tabiki sultandir kendileri

kızlar ıkıncı fragmanı çabuk ızleyınnnnnnn bızım kazulet fıruzenın kafasına çuvalı geçirmişler bile hahahahah eceli yakındır

izledim geldim fragmani, izebellanin yanina gitmesine cok az kaldi sülo kim göz koyuyorsa kafasina cuvali yiyor
mistikda nerde cirkin var gidiyor ona asik oluyor

hele o üzüm buğusu nedir ya, olsa olsa çürük üzüm olur bu! kurumuş kara üzüm ahahah

izledim geldim fragmani, izebellanin yanina gitmesine cok az kaldi sülo kim göz koyuyorsa kafasina cuvali yiyor
mistikda nerde cirkin var gidiyor ona asik oluyor
[/QUOTE]

ee, işin içinde hürrem varsa süleymanın halvet yolundan geçen her kadın kafasına çuval yemeye mahkumdur

ya aslına bakarsanız ben kızıyorum böyle olunca ya, süleymanı kadın düşkünü bi adam olarak gösteriyolar dizide... önce isabella şimdi bu böcek... isabellaya da gıcık olmştum aynı böyle,boğcaktm ekran başında! illa yeni karakterler gircek böyle ki dizi yürücek.Adam tarihte hürremin aşkından helak olmuş bunlar hala heyecan katma peşinde

hele o üzüm buğusu nedir ya, olsa olsa çürük üzüm olur bu! kurumuş kara üzüm ahahah

gercekten resmen kurmus üzüm hürrosumun karsina cikara cikara bu kuruyumu cikarmislar gerci hürrosdan güzeli yokki isteselerde bulamazlar

gercekten resmen kurmus üzüm hürrosumun karsina cikara cikara bu kuruyumu cikarmislar gerci hürrosdan güzeli yokki isteselerde bulamazlar

aynenn öylee tüm özellikler onda toplanmış bi kere.. hem güzel,hem sempatik,hem akıllı , çocuklarının anası, evinin (pardon sarayının ) sultanı

Son düzenleme:
simdi biyerde birsey okudum morelim bozuldu

cansu dere 10 bölümlük anlasma yapmis 5 bölüm degilmiydi

birde tüyo okudum firuzeyi mihrimah bitircekmis eeee kafasina cuvali bosami yedi simdi bu üzüm kurusu

simdi biyerde birsey okudum morelim bozuldu

cansu dere 10 bölümlük anlasma yapmis 5 bölüm degilmiydi

birde tüyo okudum firuzeyi mihrimah bitircekmis eeee kafasina cuvali bosami yedi simdi bu üzüm kurusu

bence o çuvalın altından başka biri çıkacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…