Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu hafta izleyemedim ancak izledim çok şey kaçırmadım önce sizleri okumuştum yetmiş bile...

ne bu yaaaa neee reyize bukadar eziyet olurmuyaa sülosu ayrı çemkirir ,vaildeden bozma dayeden kırpık ortada bir afife hemen eylence yapması

sülonun kaş göz süzmesii reyizim devamlı savunma halindeeee uyuzzz oldummm vallaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

firuzemi ne karın ağrısı ise başında çuvalla girdi çamaşırhaneye ama halvet olmuş demek bu halvetee tuuuuuuuuuuuuuu diyorummmmm

kızlarrrrrr kurumuş çürük üzüm firuzenin elleri

Aman Allahımmm bunlar nee şok geçiriyorm şuandaaa anneannemin elleri daha güzeldirr yaa en azından onlar bembeyazlar pamuk gibi bunlar nedr böyle ya damarlı damarlı bide kurumuş hint fakirlerinin elleri olur ya tövbe yarabbim

kim erkekini paylaşmak ister ki abla tabi paylaşmayacak ohh olsun reyiz iyi yapıyooooo

ay canım akide istedi dondurmadır oooo

ben de seni seviyorum safimum

kız firuzeyi sıksa anca bi kadeh şarap çıkarreyiz öyle mi bidon bidon şarap çıkarr şarap gibi kadın erik gibi kütür kütür bizim reyiz

Son düzenleme:
offff zebuşum meleğim canım nasıl yeşil erik çekti olsada yesek kütür kütür(erik smileyi yoktu mandalin smileyi koydum)

üzüm buğusu firuze naaapsın..
kimbilir kaç aydır denizlerde deryalarda geziyor aç bilaç...
o kadar zayıflık olcak tabiii...
sizin reyiz de ilk geldiğinde zayıftı..
maşallah lokmaları döktüre döktüre bi hal oldu..
budurcunları hele hiç unutmadık..

fırsat verilirse firuze de kilo alır..acık ta o lokma döktürsün.
ok ok kirpikli,kömür gözlü firuuuzeee

bacım o yese nolur ki insanın yeri güzel olacak

hem reyiz dört doğum yaptı tabi kilo alacak gerçi fiziği hala on nomero

reyiz döktürcek lokmayıaz kaldı, çok az

valla zebuşum üşenmedim şimdi smiley yaptım mandalinayı çıkardım erik koydum yerine offf offf

nasıl ama kütür kütür erikkk

tamam canım anladık güzel mes.yazmışın altta da hürreme gıcık olanlar hemen koşup beğenmiş.
saç teline kıyamıyoruz işte biz napalım ayol.

cihangir yok ortalarda adı bile geçmiyor zavallının!!!

üzüm kurusu firuuu mihrimahın emrine verildiğine göre halvette süloyu memnun etmiş demekki,adam kızının emrine en güvendiği,beğendiği cariyesini verir tabi cici annesi
neyse ki bir kaç bölüm sonra gidecek
şu helena mı neyse kendini ne sanıyor acaba benim akşımın bebişimin karşısın da ne cüretle konuşuyor azına iki tane çakacan ayaklarını yıkatacan mıstık işi bilmiyon

cidden bi cihangir vardı yaa yazık garibimi çekip çekip duruyolardı noldu ona? selimi mihrimah ı bi de mehmet i görüyoruz hep :44: bi de ben mihrimahın büyümüş halini istiyorum artk yaa merak ediyorum pelin karahan nasl oynucakk görelimm

bizim reyizimiz geldinde zayif ama güzeldide firuzenin bakislari bikere korkunc ben korktum sülüman o korkunc bakislarla nasil halvete gircek bilemem

Sabah Gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ geçtiğimiz günlerde Brad Pitt'in 'Muhteşem Yüzyıl'da oynayacağını yazmıştı. Aytuğ bugün ise Brad Pitt'in yerine Mel Gibson'un oynayabileceğini söyledi...

Hollywood ile dirsek temasını sıklaştıran yapım şirketi TİM'S'in, Brad Pitt'i Moğol komutanı rolüyle diziye misafir etme ihtimalinden söz ediliyor. . Eğer Brad Pitt olmazsa, aynı rol için Mel Gibson'a teklif götürülecekmiş
.

hiç hazmedemiyor başka kadını,üzüm buğusu midesine oturmuş anlaşılan..
paçaları tutuşmuş hürremin..

sadece benim olsun istiyorrr yaaaa mahininn elinden alan sanki kendisi değillllll gıcıkkkkk işteee nolcakkkk otursun midesine reflüsüne iyi gelirrr reyizinnnnn

Sultan dediğin zarif olur endamı olurrr bunun neresi sultan yaaaa her yerindennnn zarafet aksa nolurrr hımbıllll sultan olur ancakkkkk

boşver olsun:93: hürremi gıcık etti ya
adamın halvet niyetini anladı ya hürrem, o da yeter bizeee

dimi yaniiiiii bacummmmmmm yüreğine cukkkkkk oturrturduuuu firüzede :13::13:

bence o çuvalın altından başka biri çıkacakkkkk

bencede olabilirrrr afife sultan olayı çaktıysaa önmlmini almıştırr

Halvetinnnnn alasını yaşamışlardır belkşdee sülo taş gibiiii hatunu buldu kaçırırmııı hiç ayolllllll puhahahahaaaa

mahide istemezdi ama sizin reyizzzzz hemen kaptııııı hanzo süloyuuuu ne haberrrr reyiz kapıncaaa bişi yok demiiii zeboşummmmmm

az mı yedi buldurcanları dimiiii homini gırtlakkkkk götüğrdü hepsini

lokmalarıııııı mideye indirdiiii

kendi yemek için habireeee emir verdi saraya lokma dökün diyeee

pehhhhhhh kendi içinnn istedi dee lokmaları çaktırmadı güyeee

tamam canım anladık güzel mes.yazmışın altta da hürreme gıcık olanlar hemen koşup beğenmiş.
saç teline kıyamıyoruz işte biz napalım ayol.

beğencez tabiiiii siz hürroşu beğen çakınca biz bişi diyormuyuzzzz ayolllll

Cihangir , tarihte yazılana göre kambur olduğu için Hürrem tarafından çok hor görülmüş. Mustafa çok severmiş onu...

Hürreme gıcık olan biri olarak ben de beğeneyim geri kalmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…