kızlarrrrrr kurumuş çürük üzüm firuzenin elleri
kim erkekini paylaşmak ister ki ablakıskançlıktaannn ediiiyiiiiii bunlarııııı zeboşummmmmondan çatlıyorrrrr damarlarııııııı biz onaa damar naklii etcezzzz sonraaaa
akide gıcık yaparrr ama tıkanırrrr hıkk hıkkkkk giderrrr
hahahahaha kızlarr çatladım gulmekten yaasızı sevıyorum
kuru uzumu sıkıp şarap yapmamıza cok az kaldı bu hafta bıraz şımarsın haftaya havasını alcak o
''seninn canını alırımmmmmmmmm süleyyyman benim ! ''
dansöz olarak orda hürrem o kıyafetle oynasa varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yıkılır çarşamba akşamı yıkılır
o cilvelerrr o bakışlarrr o çalımlarr o alımlarrr o sülümanlarrr
offff zebuşum meleğim canım nasıl yeşil erik çekti olsada yesek kütür kütür(erik smileyi yoktu mandalin smileyi koydum )
Neeeen?
Hürrem haremi yönetmek icin gülfemi dövdürünce eyiydi ama mahidevranı o görevden aldırtmak icin hani?..
Garibim gendi halında pisi pisi takılıyordu sarayda, zaten en sinir oldugum hürrem emellerine ulasmak icin baskalarını harcayınca no problem, ama hürremin sac teline birsey olsun vurun k.hpyeee moduna bürünveriyor herkes.. ..
üzüm buğusu firuze naaapsın..
kimbilir kaç aydır denizlerde deryalarda geziyor aç bilaç...
o kadar zayıflık olcak tabiii...
sizin reyiz de ilk geldiğinde zayıftı..
maşallah lokmaları döktüre döktüre bi hal oldu..
budurcunları hele hiç unutmadık..
fırsat verilirse firuze de kilo alır..acık ta o lokma döktürsün .
ok ok kirpikli,kömür gözlü firuuuzeee
hiç hazmedemiyor başka kadını,üzüm buğusu midesine oturmuş anlaşılan..
paçaları tutuşmuş hürremin..
abla 2 fragmanda gördünmü reyizimiz nasil yürüyor endami yeter dangur dungur yürücek tabiki sultandir kendileri
izledim geldim fragmani, izebellanin yanina gitmesine cok az kaldisülo kim göz koyuyorsa kafasina cuvali yiyor
mistikda nerde cirkin var gidiyor ona asik oluyor
boşver olsun:93: hürremi gıcık etti ya
adamınhalvet niyetini anladı ya hürrem, o da yeter bizeee
bence o çuvalın altından başka biri çıkacakkkkk
bu hafta izleyemedim ancak izledim çok şey kaçırmadım önce sizleri okumuştum yetmiş bile...
ne bu yaaaa neee reyize bukadar eziyet olurmuyaa sülosu ayrı çemkirir ,vaildeden bozma dayeden kırpık ortada bir afife hemen eylence yapması
sülonun kaş göz süzmesii reyizim devamlı savunma halindeeee uyuzzz oldummm vallaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
firuzemi ne karın ağrısı ise başında çuvalla girdi çamaşırhaneye ama halvet olmuş demek bu halvetee tuuuuuuuuuuuuuu diyorummmmm
kim erkekini paylaşmak ister ki ablatabi paylaşmayacak ohh olsun reyiz iyi yapıyooooo
ay canım akide istedidondurmadır oooo
ben de seni seviyorum safimum
kız firuzeyi sıksa anca bi kadeh şarap çıkarreyiz öyle mi bidon bidon şarap çıkarr şarap gibi kadın erik gibi kütür kütür bizim reyiz
üzüm buğusu firuze naaapsın..
kimbilir kaç aydır denizlerde deryalarda geziyor aç bilaç...
o kadar zayıflık olcak tabiii...
sizin reyiz de ilk geldiğinde zayıftı..
maşallah lokmaları döktüre döktüre bi hal oldu..
budurcunları hele hiç unutmadık..
fırsat verilirse firuze de kilo alır..acık ta o lokma döktürsün .
ok ok kirpikli,kömür gözlü firuuuzeee
tamam canım anladık güzel mes.yazmışın altta da hürreme gıcık olanlar hemen koşup beğenmiş.
saç teline kıyamıyoruz işte biz napalım ayol.
cidden bi cihangir vardı yaa yazık garibimi çekip çekip duruyolardı noldu ona? selimi mihrimah ı bi de mehmet i görüyoruz hep :44: bi de ben mihrimahın büyümüş halini istiyorum artk yaa merak ediyorum pelin karahan nasl oynucakk görelimm
tamam canım anladık güzel mes.yazmışın altta da hürreme gıcık olanlar hemen koşup beğenmiş.
saç teline kıyamıyoruz işte biz napalım ayol.
Neeeen?
Hürrem haremi yönetmek icin gülfemi dövdürünce eyiydi ama mahidevranı o görevden aldırtmak icin hani?..
Garibim gendi halında pisi pisi takılıyordu sarayda, zaten en sinir oldugum hürrem emellerine ulasmak icin baskalarını harcayınca no problem, ama hürremin sac teline birsey olsun vurun k.hpyeee moduna bürünveriyor herkes.. ..
Hürreme gıcık olan biri olarak ben de beğeneyim geri kalmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?