valla zebuşum üşenmedim şimdi smiley yaptım mandalinayı çıkardım erik koydum yerine offf offf
nasıl ama kütür kütür erikkk
yeteenekli hatunsun ne diyeyim eline sağlıkbi şi diyeyim mi ben de eriği böyle yiyorum
:
yarın gel de kapışalımdidişip eğlenelim
Muhteşem Yüzyıl
HÜRREM'İN TAHTINI SARSAN MOR MENDİL
BU MENDİL, HÜRREM'İN TAHTINI SARSACAK
Yapımını TİMS Productions, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın yaptığı, “Muhteşem Yüzyıl” kadrosuna dahil olan Cansu Dere'nin canlandırdığı İranlı Firuze karakteri, payitahtta dengeleri değiştiriyor. Daha önce yalnızca Hürrem'in elde edebildiği mor mendil, bu bölümde Firuze tarafından alınıyor.
Hürrem'in Harem'e farkında olmadan aldığı Firuze, sahip olduğu çekicilik ve büyüyle Hünkâra giden yolu adımlıyor.
Süleyman’ın kim olduğunu bilmediği bir cariye ile halvete gireceğini öğrenen Hürrem, bu gecenin iptal edilmesi için elinden geleni yapar. Fakat karşısında Afife Hatun’u bulur. Afife Hatun, Hürrem’in tehditlerine boyun eğmeyerek Hünkar’a danışıp geceyi düzenler. Bu gecede Firuze olanca büyüsüyle Süleyman’ı etkiler.
Firuze'nin özelliğinin farkında olan Mahidevran ve Hatice Sultan, onu Hürrem'e karşı bir koz olarak kullanmak isterken, Firuze'yi Afife Hatun sayesinde koruyor.
nasıll sallar tahtını yaaaa bölee bişi varsa cansu nasıl konuk oyuncu valla uyuzz oldum izlemeyeceğimm
Allahım bu bana revamıydı bu gece görümcem kızına doğum günü yapıyormuş kız lise sonda off ya offffffffff:84::84::84:
nerelerdesin sennnn geçen haftada yazdım. diziyi seyrederken gel lütfen
Tamam canım gelcem kaçırırmıyım firuzeyle halveti
Zeboşum sırf senle didişmek için kaçmaz bu akşam muhteşem yüzyıl topiği....
:))))))
Huuuuuuudizi başlasındaa azcukkkkk cadı hürroş ne ler yapacak görelimmmm
Aman Allahımmm bunlar nee şok geçiriyorm şuandaaaanneannemin elleri daha güzeldirr yaa en azından onlar bembeyazlar pamuk gibi bunlar nedr böyle ya damarlı damarlı bide kurumuş hint fakirlerinin elleri olur ya tövbe yarabbim
pcde sorun vardı canım giremedim. sizsiz dizinin tadı yoktudidişince daaa güzel oluyo
sülo kuru üzümle halvete girse tüm cinsel hayatı biter
oo delikızım demek bu akşam sen de varsındesene eğlence tavan yapacak
ve cadı mahi, ve cadı gülfem, ve cadı hatce de mi ablaaa:
Bitmez bitmez adam 40 ından sonra bi fıstık buldu
Kocamın sakarya fırat izleyeceği tuttuneyse sizden takip edeyim
fıstık mı
o ancak çekirdek çöpü olur
Lütfen yaaa oldukça zarif bi hanfendüüüamaaann sülümana çok bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?