Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
SÜLEYMAN,
Bak bu gece salı gecesi,hatta çarşamba sabaha karşısı..:2:
İyi düşün taşın bak,daha bölümün başlamasına zaman var..Düşmanlığımızı kazanma..Demedi deme
Al attığın mor mendili yerden çabıkkkk,biz görmedik duymadık bilmiyoz
:86:

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl
HÜRREM'İN TAHTINI SARSAN MOR MENDİL

BU MENDİL, HÜRREM'İN TAHTINI SARSACAK

Yapımını TİMS Productions, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın yaptığı, “Muhteşem Yüzyıl” kadrosuna dahil olan Cansu Dere'nin canlandırdığı İranlı Firuze karakteri, payitahtta dengeleri değiştiriyor. Daha önce yalnızca Hürrem'in elde edebildiği mor mendil, bu bölümde Firuze tarafından alınıyor.

Hürrem'in Harem'e farkında olmadan aldığı Firuze, sahip olduğu çekicilik ve büyüyle Hünkâra giden yolu adımlıyor.

Süleyman’ın kim olduğunu bilmediği bir cariye ile halvete gireceğini öğrenen Hürrem, bu gecenin iptal edilmesi için elinden geleni yapar. Fakat karşısında Afife Hatun’u bulur. Afife Hatun, Hürrem’in tehditlerine boyun eğmeyerek Hünkar’a danışıp geceyi düzenler. Bu gecede Firuze olanca büyüsüyle Süleyman’ı etkiler.

Firuze'nin özelliğinin farkında olan Mahidevran ve Hatice Sultan, onu Hürrem'e karşı bir koz olarak kullanmak isterken, Firuze'yi Afife Hatun sayesinde koruyor.

Zeboşum sırf senle didişmek için kaçmaz bu akşam muhteşem yüzyıl topiği....
:))))))

nasıll sallar tahtını yaaaa bölee bişi varsa cansu nasıl konuk oyuncu valla uyuzz oldum izlemeyeceğimm

nasıll sallar tahtını yaaaa bölee bişi varsa cansu nasıl konuk oyuncu valla uyuzz oldum izlemeyeceğimm

Gözlerinin içine baka; 'Hürrem,bu konunun seninle bir ilgisi yok' dedi Süleyman..
Nasıl yani!
Nikahlı koca değil misin sen
Kardeşceyizin aldatıldı diye,İprağimin ipini çekmeye hazırdın Çifte standartttt
He ama padişahtın sen dimi doğru ya Nikahın mikahın ne önemi var..
Dibine kadar kullan teamüllerini Hem de işine gelenlerini

Al o yere attığın mor pis mendilini derhal Süleyman:117:
Adamı deli etme :113:

Allahım bu bana revamıydı bu gece görümcem kızına doğum günü yapıyormuş kız lise sonda off ya offffffffff:84::84::84:

Allahım bu bana revamıydı bu gece görümcem kızına doğum günü yapıyormuş kız lise sonda off ya offffffffff:84::84::84:

kızın yaşıtarı yokmu gençlerle kutlsınn

bu akşam düğün var ama gitmiycemmm süloma bakcam nigar ölmücyek dimi

FRagman çok tanıdık geldi bana kızlar. Dizi kendini tekrar mı ediyor ne? 2-3 hafta sonra gidecek cansu dere. Zaten birkaç ay sonra pargalı da ölecek. Pargalının bu sezonun yarısında öleceğini okumuştum bir sitede. kış sezonunda pargalı ölür, yaz sezon finalini de mustafanın ölümü ile yaparlar. Hürrem ondan sonra bir sezon daha devam eder... Adamlar biliyorlar işi de bu geçişler sıkıcı oluyor. Çabuk toplamalılar konuyu.

nerelerdesin sennnn geçen haftada yazdım. diziyi seyrederken gel lütfen

pcde sorun vardı canım giremedim. sizsiz dizinin tadı yoktudidişince daaa güzel oluyo

Tamam canım gelcem kaçırırmıyım firuzeyle halveti

sülo kuru üzümle halvete girse tüm cinsel hayatı biter
Zeboşum sırf senle didişmek için kaçmaz bu akşam muhteşem yüzyıl topiği....
:))))))

oo delikızım demek bu akşam sen de varsındesene eğlence tavan yapacak
Huuuuuuu dizi başlasındaa azcukkkkk cadı hürroş ne ler yapacak görelimmmm

ve cadı mahi, ve cadı gülfem, ve cadı hatce de mi ablaaa:

kız bu neeee damarlı damarlı yaşlı eli bu yaşlı dublör kullanmış haspam reiki yapmayı bilmiy belliki haaha
onu bunu bırakındaaaaaaaaaaaağğğ ben bu halveti kaldıramam arkadaş ! bu halvet olmayacakkkkkk evli barklı adamın ne işi varmışşşşşşş tövvbe yarabbiiiiimmm
hadi toplaşın kızlarrrrrrrrrr hürremci kaydeşlerimmm
antihürremci kaydeşlerimm
toplanıverinnn kızlarr

Son düzenleme:

Bitmez bitmez adam 40 ından sonra bi fıstık buldu

Kocamın sakarya fırat izleyeceği tuttu neyse sizden takip edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…