Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
tevekkeli değil kanuni uzun yaşamış Hatunlardan sıkılınca hopp değiştir. Kocalarımızı öpüp başımızın üzerine koyalım valla. Neyse bergüzar korel cansu dereye mesaj atmış bu rolü aldığını öğrenince. Kocamı düzgün öp mü dedi ne dedi acep

nşgarın kelle gittimi diom kimşe cevap vermio tesif ederim :26:

Tırsma, maksat ziyaret zaten amacım farklı olsaydı şu an burada olmazdın

Ben diziyi protesto ediyorum, sizin yorumlardan takip edeceğim bir süre, an be an yazınki bileyim neler dönüyor haremde

Munecim gelmişşş hoş gelmişşşş ahh ahhhh neler dönmüyorkiiii haremde cadı hürremin oyunları var habireee süloya göz açtırmıyor hiççç havasını alıyor ama

olamaz ya artık süleyman ne yaparsa yapsın hürreme aşık olduğuna inanmam bitti herşey olamaz

Tırsma, maksat ziyaret zaten amacım farklı olsaydı şu an burada olmazdın

Ben diziyi protesto ediyorum, sizin yorumlardan takip edeceğim bir süre, an be an yazınki bileyim neler dönüyor haremde

hoşgeldin ablacım sen banlasan da kızmıyorum çünkü seni seviyorum

pek çok arkideş burdan takip ediyor ablatık rekoru kırıyo topiğimiz
nşgarın kelle gittimi diom kimşe cevap vermio tesif ederim :26:

gitti canım boş kafalı

Ohhhhh sefammm olsunnnn almış kollarına firuzeyiiiii yarasınnnnnn aferin nannnnnsülooo girdin gözüme şimdiiiiii

hürremmm ağlama guzummmm allahn cezası pıs suleymannnnnn o sakallarını yolucam yaa bu fürüzüe ne gıcık konuşyuo yaaa fışlaya fışlaya uyuz

valla artık izlemeyeceğimm

sülo şu hikayede bile hürremi görebilir hürrem ölüyorrr orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…