Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bir de muhabbet ediyor.hiç değilse mustafa biter bitmez gönderiyordu direk.öyle olsaydı bari

geber sülo,allah cezanı versin süloo valla yüreğim sıkıştı kızlar

kendi kocam yapmış gibi hissettim offfffffffffffffffffff yakasım geldi bi cigara

Bence bu senaristler bizi kandırıyor konuk oyuncu dediler önce cansuya şimcik baya babam yerli oldu Mahidevranın durumuna düşecek Hürrem ve kanuniye olan aşkı bitecek, bitecek ki taht mücadelesi başlıcak. Daha çok hırslanacak. Siyasete de el atacak. Artık aşkı için değil oğullarından biri tahta çıksın diye mücadele verecek. Bence böylesi daha iyi olacak. Harem kavgalarından sıkılmıştım. Hüroçcular üzülmeyin sonunda biz güleceğiz yineee

hürremmm ağlama guzummmm allahn cezası pıs suleymannnnnn o sakallarını yolucam yaa bu fürüzüe ne gıcık konuşyuo yaaa fışlaya fışlaya uyuz

Nasıl yanii, firuze ve sülo, aman Ya Rabbiiiii, süloyu protesto ediyorum, zaten yeni sezonda diziyi seyretmemeye başladım, hani sülo hürreme aşıktı, hani tarih onların aşklarını yazıyordu, sülo sen benim için bittin artık, erkek değil misiniz hepiniz aynısınız işte

şu firuzeye gıcık oldum zaten cansu dere bana hep itici gelirdi.kanunide has odadan çıkmaz daha :))

yetiştimmm.....amaaaa tam açtığımda üzüm kurusu sülonun kollarındaydı....ahhhh ahhhhh sülo ahhhhhh ...olacak işmiydi ....ayrangönüllü süleyman , aşkı bilmez süleyman, birde içimden saydırdıklarım var ama oda burada biplenir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…