Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bu kızgnlığım çok zor geçer süleymannnn hürremi ağlattınn pis evlendin nıkah kıydın halaaaa ıhanettttttttt hurreme napsannn zor artkkk sürünceksin anacım sennnnnn

Müstehak Hürrem dobiğine... Yaptığı yılanlıklara, entrikalara saysın, kana susamış bıngıl dobik....

Kocaman bir kase çiğdem yedim izlerken... Valla yüzümde sivilce çıkarsa yakarım topkapıyı uleyynnnn

Ulen süleymannnnnnnnnn Hürrem'e yapılır mı bu beeeeee zehiri dikti kafasına kadınn canını verdi senn ıçınn hala aynı haltları ye sen senarıstler okuyun bunları vallahı cansu dere nin can guvenlıgı tehlıkesi var ona göreee

hani o büyük aşk nerde

sen sen ol büyük aşklara inanma küçüğüm, erkek deyince şöyle bir durup düşüneceksin, erkek padişahta olsa erkek, ya ama çok saptırmadılar mı, hani sülo hürrem öldüğünde inzivaya çekilmişti falan, inzivaya çekilecek adam üzüm yer mi hiç, kara vicdanlı sülo

valla sinirlerim bozuldu izlemicem haaa süleyman ne buluyo o çirkin kara şeyde anlamıyorum,kıyamam hürreme yaa nasıl ağlıyo değermi o kara böcek için mis gibi karını üzmeye süleyman ya ? nigarın da kelle gitti ona da üzüldüm... =( şehzadenin de zevki aynı babasına çekmş herhalde baba-oğul çirkinlere bakmakta üstlerine yok,(hürrem hariç tabii ) şehzadenin o çok bayıldığı kız ne öle allahaşkına?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…