Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Yanlıs kızı aldılar
Firuzenin kıyafeti boyle değildi önünde kalın altın seritler vardı dikine

Amanın n'olduuu, kim kimi aldı, hürremin kelle avcıları firuze diye başkasını mı aldı, hürrem ne yapıyor, kötü kalpli sülo nerde?

kocam-- ee koca sultanın ayağına gönderilmiş geri çevirmek olmaz dedi
üzüm kurusu için

şimdi kocamı gebertip katil olucam hem bütün hırsımı çıkarcam hemide bu söylediklerini ona yediricemmmm:84::84::84::84:

ne iğrenç bir bölümdü gittikçe kötüleşiyor
iyi geceler kızlar

Amanın n'olduuu, kim kimi aldı, hürremin kelle avcıları firuze diye başkasını mı aldı, hürrem ne yapıyor, kötü kalpli sülo nerde?

gülşah yanlış kişiyi götürdü çamaşırhaneyeee füruze zanneti de ondan....

hürrem tıkandııı ya sülo halvete girince intikam alacak güyaa

sülo kayıp habeir bile yok olanlardan

KK nin sultanlardan daha sultan güzel hatunları ben düşündüm taşındım bu senaristin bizimle dalga geçtiğine karar verdim. Bence haftaya diziyi protesto edelim ve izlemeyelim. Belki anlar da 10 bölümden önce gönderir firuzeyi bu koca kafalı senarist

Yanlış kız kesin.Gerçekte hürremden sonra hiçbir kadına el değmemiş kanuni illede hürrem illede hürremim güneşim ayıııııııııııııııım ddemişama saçmalamaya başladılar o ayrı hürremin yerini hiçbir hatun tutamaz.Firüzenin kıyafetide hangi defileden çıkmaysa yaniii o zamanla alakasız diğerleri alakasız ama bunu iyice abartmışlar .Sultanda a.okta... gibi maşaallah grlrni boş çevirmiyor yakalayıp muckssssssss

Bence bu gulsah bilerek yanlıs kızı aldı kendi canını kurtarmak icin
Boylece bu kız olcek hurremde firuzenin pesini bırakcak

Hürrem bu oldugundan eminmisin dediğinde 'cariye bu kızın ismini verdi' dedi.
Halbuki kız sadece mihrimahın emrinde demisti

Kalleş gulsahhh

bile bile yanlış hatuna yönlendirdiler..
ahh ahh kılpayı kaçtı..

Benim gibi yapın protesto edin seyretmeyin, prim vermeyin süloya, süloooooooooo hürremi ağlattın ya cehennemde zebaniler kovalasın seni

kabak tadı vermeye başladı bizi de enayi yerine koymaya başladılar.saçmaladılar artık hep aynı olaylar bu ne yaaaa.dillere destan aşkı ayaklar altına alıp ezdiler resmen.daha da izlemem

Gülşah kedi olalı bir fare tuttu sonundaaa aferinnn onaaa özellikle yanlış kızı götürdüüüüü kendini kurtarmak içinnnn ...

Hatçede fırçayıı yedi yaaa ondannnnn

gülşah bilerek yaptı bence ve nigarın idamın da kesin bi numara var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…