Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
dahada izlemem bu diziyi valla sinirden krize girdim senaristlerin boynu devrile içine mıçtılar güzelim dizinin

kızlar hürrem bunu haketti nefret ediyorum hürremden mahidevranda aynı duruma düşmüştü oh olsunnn firuze bide hamile kalırsa ne güzel olurr

üzüm kurusunada muhubbi dediya dahanda izlemem ...zaten kavak yellerinin senaristlerinden ne beklenir ki ölüyü diriltip tekrar öldürenlerden ...yazıklar olsun sizeee....aşktan anlamaz kör cahiller...aşkı bir kere bilselerdi böyle olmazdı zaten....

herkese iyi geceler...

niha hahahhahhaaa nihahahhahhaa

üzüm buğusu firuzeyle halvet tammmmaaaammm
kucağına alıp şiirler bile yazıyo süloooooo...
kudur accık hürrem kuddduuurrrr..
hatta danza kudurooooo

bu kadar saçmalıktan sonra
nigar kılıcı yiyip ''acımadı kii acımadı kiii'' dese şaşırmam

Son düzenleme:
ee reyizi sevindirseler mahiciler izlemiycek. her iki tarafta sevinsn diyolar ticaret işte anacım bunların işi. sanatmış pehh

işin içinde mani var tabiiiiii

Mortingen Hürrem...........

Şiirlere bak, çatlayın e mi?????
Kucağına kuş oturttu sülün mübarek, tabi dobik gıdılı Hürremi oturtup bacağını kıracak değil ya.....
Afferim Sülü.....

Oyyyyyyy çok keyif aldımmmmm sülüdeeee şiirler okuduuuuu gözlerinin içine baktııııı yumuldu sonraaaa füruzeyeeee

karga da bi kuş türü. biliyon de mi

o kargaaaa reyiz olmasınnnnnn sakınnnnnn hani hantalllll yaaaaaa kargadaaa

Nasıl Mahi kaprisleriyle Sülüyü uzaklaştırdıysa Hürrem de şimdi kaprisleriyle hırsıyla uzaklaştırdı adamı kendinden.....
Hırsızın hiç mi kabahati yok hesabı.....
Azıcık edepli olaydı da koca Hönkarı kaçırmayaydı elinden....

kızlar diziyi izledim ya sinirden öldüm sanki aldatılan bendim ALlahım ya dellendim valla! kriz geçirdim. böle seneryo olur mu ya? Ahhh meral okay ahhh kemikleri sızlıyordur.... koskoca nikahlı adamı halvete sokup zina yaptırdılar yazıklar olsun!

hürremin üstüne nasıl başka bir kadın getirirlerr.. oyy oyy dellendimmmmm bacılar!

İşte bende onu diyorum ya, Tarihte Castilla Prensesi Isabella'nın süloyla birlikte olmasıda mümkün değildi çünkü İsabella kocaman biriyken sülo kısa paçalılarla geziyormuş, hadi o bir heyecandı dizide diyelim ama bu hatun külliyen saçmalık, senarist bir an önce kendine gelmeli yoksa seyirci kaybedecekler, Muhteşem Yüzyıl dizisinin tarihçilerinden Erhan Afyoncu olaya el atmalı artık

Bence cellat kılığında gelen rüstemdi ve nigar ölmedi kılıçla oradakilere saldırıp nigarı kaçırdı diye tahmin ediyorum.

Süloya diyecek birşey bulamıyorum bir kaşık suda boğasım var

kızlar hürrem bunu haketti nefret ediyorum hürremden mahidevranda aynı duruma düşmüştü oh olsunnn firuze bide hamile kalırsa ne güzel olurr

firuzeden bebek habeir bekliyoz şimdiiiii ohhhhhh sefamız olsunnnnnn

reyizçilerr çatlar artık valllllaaaa

niha hahahhahhaaa nihahahhahhaa

üzüm buğusu firuzeyle halvet tammmmaaaammm
kucağına alıp şiirler bile yazıyo süloooooo...
kudur accık hürrem kuddduuurrrr..
hatta danza kudurooooo

Bacummmmmmmmm

Gördün dmiiiiiiiiiii nasılda oldu halvetttt reyizin çabaları boşa gittti helak etti kendini

Çatırtı sesleri duyuyorum, hasetten çatlayan Zeboşun iç sesini....

Zeboş mahvoldu bu akşam yaaaaa

iyi geceler kızlar

İyi gecelerrrr fıstığımmmmmm

Kendi hırsının kurbanı olduuuuu hürroştaaaaaa bu kada kaprsi ben yapsam kocam kapının önüne koyar benş herhaldeeee yatsın kalksın dua etsin hürroştaaa sülo iyi dayanıyor artık bunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…