Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
sülo sen tam bi adisin. senaristler yaratıcılıktan ne kadar uzaksınız tüüü bunca kazanca bu senaryooo

kabak tadı vermeye başladı bizi de enayi yerine koymaya başladılar.saçmaladılar artık hep aynı olaylar bu ne yaaaa.dillere destan aşkı ayaklar altına alıp ezdiler resmen.daha da izlemem

Katılıyorum canım, koskoca ibrahim paşanın çocuğu doğuyor o da ilk karısının sarayında . Öldürülüyor falan... Entrika seven bir toplumuz tamam da biraz da mantık lazım.

ee reyizi sevindirseler mahiciler izlemiycek. her iki tarafta sevinsn diyolar ticaret işte anacım bunların işi. sanatmış pehh

Rustem pasa hurremin gozune girmek icin bence niagari kurtardi.rustem hurremin en sadik yardimcisi ilerde vali olcak kizininda esii.ilerde hurremle ikisi bir olup sahte bir mektupla mustafanin olumune sebep olcak bu ikili

Mortingen Hürrem...........

Şiirlere bak, çatlayın e mi?????
Kucağına kuş oturttu sülün mübarek, tabi dobik gıdılı Hürremi oturtup bacağını kıracak değil ya.....
Afferim Sülü.....

padişahın gözler kaydı pek hayırlı bakmiiii Hayde bitti dağılabiliriz kızlar. Haftaya görülmeyelim. İzlemek yok ok? Zaten dizinin reytingini biz KK kızları yükseltiyoruz buraya yorum da yazmayalım. İzlemeyelim de bakalım ne yapcaklar sonra

sülo seni allah nasıl biliyosa öle yapsın su sırret fruze gıdene kadar izlemiycem giderken izlerim son bölümünü sonunda yine hüremciler kazanacak :)

hönkar dıyo bıde ayı fürüzeeeeeeeeeeeee pislikk nasıl süslenmışş allahmmmmm bıde kucağına oturdu ay vallahı çıldırıcamm yaaa sınırımden kudurdum haftaya izlemiyorum net !!!!!!!!
tarıhte boyle bırı yok totolarından uydurdular suleyman hurrem den baskasına sıır mı yazmış hayatında yaaaaaaaa pıslıkler bu kadın gıdene kadar ızlemıyorum

Rustem pasa hurremin gozune girmek icin bence niagari kurtardi.rustem hurremin en sadik yardimcisi ilerde vali olcak kizininda esii.ilerde hurremle ikisi bir olup sahte bir mektupla mustafanin olumune sebep olcak bu ikili

nıgar yatıp kılıç indi daha ölmedıyse bravo nasıl durdurabılırkı ha kılıç kesmeye bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…