Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

çok güzel bi haber birde ne zaman gideceğini öğrensek?

''Madem popüler biri ile çalışmak istemiyorsunuz, o zaman Cansu Dere’nin dizinizde ne işi var?" şeklindeki sorusu üzerine de Savcı, "Ah ne işi var bir de bana sorsanız" diyerek güldü ve ardından da "Bu soru ile çok karşılaşıyorum. Merak etmeyin muhteşem geldi ama Hürrem sultan sayesinde İzmir Marşı ile gidecek" esprisini yaptı.''

Derhalll:117::117::117::117::117::117::117::117:
Ama Firuze tipsizi gitse de Hürrem'in kalbi kırıldı.. Nefret ediyorum Sülodan
Dolayısıylaaaa;

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ;
1- Harem, ivedilikle kapatılacak..Sarayda dişi namına bişey kalmayacak.. Hürrem'den başka..
2-Sülo, Hürrem'in eteğini öpecek ve yalvaracak 'noloorr' diyerekten..
3-Hürrem,Şeker ağaya şap koydurtacak Sülonun yemeklerine ve bu sorun da böylelikle çözülecek..
Yada bizim Sülo da Sümbül'leştirilebilir..

Ee hürremin kestiği parmak acımazzzz

Son düzenleme:

Yesssssssssssssssssss katılıyorummm harem kapansın sülüman yalvarsın şap şap şap bu haber yemın edıyorum bıze halay çektirir
ooooh ohh ağzına sağlık timurcum

merak etme zibinim hürremimiz bunu kimsenin yanına bırakmaz yandı sülüman hatçe ve mahi kendilerine delik arasınlar

Bacımmmm doğruuuu diyonnnnn :13::13: yanaş bizim tarafa doğruuuuu antihürremcilere katıllll sendee [/QUOTE]

Anti hürremciyim şekerim.Kadının yüzüne vurulup kötülüğünü görmeyen herkesi de kınıyorum.

Bacımmmm doğruuuu diyonnnnn :13::13: yanaş bizim tarafa doğruuuuu antihürremcilere katıllll sendee

Anti hürremciyim şekerim.Kadının yüzüne vurulup kötülüğünü görmeyen herkesi de kınıyorum.[/QUOTE]

neden kötü anlamadım yanındakiler iyimi sizce yada onlar kötülüğe ne zaman başladılar hürrem ne zaman başladı

İlk bölümde Sultan olucam bu saray benim olucak diyerek. Halveti bilerek uzattı da uzattı. Kİ mübarek perşembeyi ele geçirsin. Mahidevranın gününü yani. Daye söylediklerini duymuş valide sultana yetiştirmişti. Hürremin ilk cümleleri intikam , hırs doluydu. Sonraki halleri ise her şey benim olsun , benden başkası yok olsun havasındaydı.

Hürremin bu halleri ve sözleri kulaklarına ulaşmasa valide sultan niye düşman olsun? Diğer cariyelere nasıl davranılıyorsa ona da öyle davranılırdı. Mahidevranın uzun yoldan gelip te karşılanmadığında ve şehzade annesi olarak oan ayrılmış perşembe günü de gasp edilince yaşadığı kalp kırıklığını hatırlıyor musunuz?

Özleyerek gelmişti. 5 yılını Edirne sarayında geçirdiği aşık olduğu çocuğunun babası sülüman ....

Ben onun biricik aşığıydım deyişini , mahidevranı da sevmişti sülüman

Hem Hürrem kaç kişinin canına kast etti. En yakın arkadaşının yüzünü yaktı. Niye ? Sultan olmasın. Amacına ulaşmasına engel olmasın. Hürremin haremdeki diğer kızlardan ne farkı vardı? O öldürttüğü prensesin kalbi kalp değil miydi? Yüzünü bakılmaz hale getirdiği arkadaşının kalbi kalp değil miydi?

Kötüyse hepsi kötü.

Ben burda ne aşk ne kalp ne insanlık göremiyorum.

Makam, mevki , güç , zenginlik , dünyayı yönetme hırsı.

Sülüman aşkından kimseye bakmasın diyorsunuz da il karısıyla yaşadığı aşk değil miydi? Mahidevranla yaşadığı aşk değil miydi?

Ya ben bu kadın erkek ilişkilerinden tiksindim ya. Ne sülümana ne Hürreme inanıyorum. Yalan dostum aşk diye birşey yok .Aşk dediğin 3 günlük eğlence . Bilemedin 5 gün sürsün.

Sülüman nasıl Gülfem'i , Mahidevran'ı , İsabella'yı Firuzey'i unutabiliyorsa Hürremi de unutur. Hürrem entrikalarıyla senin için canımı veririm demeleriyle ayakta durdu.

Eminim Sülüman son nefesinde yaptığı hatayı anlamıştır. Ve çoooook pişman olmuştur.

Sülo o kaşlarını kaldıra kaldıra gözlerini devire devire hayır dediya çok korkuyorum arkasından başka bir bomba patlatcak diye:18::18::18:

Bacımmmm doğruuuu diyonnnnn :13::13: yanaş bizim tarafa doğruuuuu antihürremcilere katıllll sendee

Anti hürremciyim şekerim.Kadının yüzüne vurulup kötülüğünü görmeyen herkesi de kınıyorum.[/QUOTE]

Hürremi dövdü, zindana attı, zehirledi, yanındakileri tehtid edip ihanet ettirdi,çocuğunu düşman ettirdi,İbrahimle ayrı valide sultanla ayrı sonrada haticeyle bir olup yok etmeye çalıştı ama bunlar olabilir normal şeyler....

mahidevran melektide bizmi görmedik...

bugün gazetede okudum timur savcının açıklamasına cansu hanım çok üzülmüş ,,,medyada bu durum alay konusu oldukca

cansunun diizide ömrü uzuyormuşşş pehh pehhh

hepsi kendılerı kaşındılar hurrem bu sarayda kotulugu ogrendııı..ve en onemlısı asık oldu gercektennn...unutmayın kı mahıdevran ılk kez hurremın agzını burnunu dağıtıp hurrem gebeyken onu zehırleyıp onlarca kez oldurmeye calısıp kotulukler yapmasaydı katil oldugunu suleymanın gozune sokmasaydı mahıde kazanabılırdı..ama o bunu kendı ıstedı katil hatice valide gülfemm mahi hepsi hurremi oldurmeye calısmadımı evlatlarından ayırdılar iftira atıldı saraydan sürüldü üzerine kaç cariye getirdiler öldürmeye çalıştılar zehirlediler dövdüler atını öldürdüler ve daha niceleri unutmayalımmm uyumayalım ve hurrem sultan hayatı boyunca önce ıntıkam ıcın savasmıs asık olunca ısler degısmıs suleyman ıcın savasmıs cocukları olunca onlar olmesın dıye de onlar ıcın savaşmış..o yalnızca devrimci ruhlu oldugu ıcın ''ilk'' kez bunları yapan bı kadın oldugu ıcın bukadar göze batmıs..sıyasete bukadar karısmıs olması yuzunden.buda oğullarından bırı olmesın dıyedır.tamamıyle annelık duygularıyla yapmıştır.çünkü osmanlıda tahta çıkan her kimse bütün erkek kardeşlerini kayıtsız şartsız öldürmüştür..kural bu. bunu onlemek ıstemıs kendı evlatlarını mustafa oldurmesın dıye.. tbıkı suleymanı etkılemıs onun yaptıgı ve osmanlıdakıler hepsı bı felaket..cok uzucu.. ve hurrem ın kadın olarak osmanlıda yaptıgı ılklerden bırı de unutmayalım nıkahtır gercekten tek nıkah kıyan padısah dızıde boyle carıyelerle ama bılıyoruzkı gercekte degıldı..en azndan bunca kıtap boyle yazmıyor.

Anti hürremciyim şekerim.Kadının yüzüne vurulup kötülüğünü görmeyen herkesi de kınıyorum.

Hürremi dövdü, zindana attı, zehirledi, yanındakileri tehtid edip ihanet ettirdi,çocuğunu düşman ettirdi,İbrahimle ayrı valide sultanla ayrı sonrada haticeyle bir olup yok etmeye çalıştı ama bunlar olabilir normal şeyler....

mahidevran melektide bizmi görmedik...[/QUOTE]

E tamam mahidevran melek değil. Sülümanı kaybedince çıldırdı yaptı.

Hürremin farkı ne İsabellayı öldürttü. Onun ki can değil miydi? Kaçırılmış zorla alı konan Sülümanın kendi hür iradesiyle
etrafında dolaştığı hediyeler verdiği... En yakın arkadaşının yüzünü ne hale getirdi . Ne suçu vardı o kızcağızın ? Üstelik Hürrem gibi gözünü sultanlık hırsı da bürümemişti nelere maruz kaldı.

Ortada olan bir saltanat savaşı. Ne dediğiniz gibi saf bir aşk var ne de meleklik. Mustafa 7 cellatla boğdurulacak. Olayların bu raddeye gelmesinin tek sebebi Hürremin saltanat ve intikam hırsı. Buna mı melek diyorsunuz.

Mahidevrandan tek farkı arkasında sülümanın olması.

Mahidevranın tepkileriyle Hürremin tepkileri arasında ne fark var?

Hürrem bu sarayda öğrendi diyorsunuz. Mahidevran da bu sarayda yaşamış yıllarca. Ne cariyeler görmüştür.

Yaptığınız çifte standart tamamen. Mahidevran da aşıktı. Aşık olan kadın karşısına başka bir kadın çıkınca ne yaparsa her ikisi de onu yapıyor.

Mahidevranın yerinde siz olsaydınız ne yapardınız? susup kenara çekilip hiçbirşey yapmaması mı gerekiyordu?( hürrem böyle mi yapıyor) Firuzeyi bulsa kesin öldürmüştü.

Hürrem öğrendiklerini 10 a katlayıp güçlendikçe güçlendi. Suçsuz bir şehzadenin canına kast edecek hale gelecek.

Mahidevran oğlunun padişah olmasını istedi. Hakkıdır. En büyük şehzade. Ama hürremin hiçbir çocuğunu boğdurtmak için planlar yapmadı.Mustafa yı cariyesine zehirletmesine ramak kalmıştı. O kızın vicdanı SON ANDA engel oldu.

Hürremin melek görüntüsüne bürünüp yaptığı herşeye eyvallah diyorsunuz. sanırım güzelliği etkiliyor sizi. Yer değişselerdi eminim Mahidevranı tutacaktınız. Melek gibi gülümseyerek herşeyi halletmesi adalet duygunuzu ortadan kaldırıyor. Öldür Hürrrem. Yok et Hürrem. O saraydaki herkesin Hürrem kadar mutlu olma hakkı var.Sanki tek kişiyle evlilik varda kocasını elinden almaya çalışıyorlar. Haremi var padişahın. Cariyelerin biri geliyo biri gidiyo.

Saltanat için herbiri savaşıyor.

Son düzenleme:
yaa şu hürrem mi melek mahimi melek tartışması ellikere oldu artık yeter yaaa

hürremi sevmemin tek sebebi sülo ile aşkı gerisi teferruatt

E tamam mahidevran melek değil. Sülümanı kaybedince çıldırdı yaptı.

Hürremin farkı ne İsabellayı öldürttü. Onun ki can değil miydi? Kaçırılmış zorla alı konan Sülümanın kendi hür iradesiyle
etrafında dolaştığı hediyeler verdiği... En yakın arkadaşının yüzünü ne hale getirdi . Ne suçu vardı o kızcağızın ? Üstelik Hürrem gibi gözünü sultanlık hırsı da bürümemişti nelere maruz kaldı.

Ortada olan bir saltanat savaşı. Ne dediğiniz gibi saf bir aşk var ne de meleklik. Mustafa 7 cellatla boğdurulacak. Olayların bu raddeye gelmesinin tek sebebi Hürremin saltanat ve intikam hırsı. Buna mı melek diyorsunuz.

Mahidevrandan tek farkı arkasında sülümanın olması.[/QUOTE]

orada bir fark var hürrem ısabellayı öldürmedi evet çamaşırhaneye aldı...ama süloyo yemin etti ben öldürmedim diye artııııı sülo iboyla konuşurken ısabellanın akıbeti ahkında bilgi verdi yanlış hatırlamıyorsam bilmemne adasında manastırda diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…