Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yok be mustafayla helena yakıştı ben pek sevdim helenayı emm mahi severi bilmem

cık ben sevmedim helenayı
mustafaya yakışmadı adam gibi birini bulup koymamaışlar şehzadeye
pabuç kadar dili var helnanın
hoşşş güzel olsada mustafa onunda gününü göremeyecek ya neyse yazık olacak mustafaya bir güzel kız görmeden gidecek

bana çok saçma geldi,yıllardır süloş hüremden başkasını görmüyor,şimdi ise saksı mı ne düştü,birden eğlence canı çekti,ve yeni cariye,bu ne saçmalık,nasıl birden aşk şiirleri okumaya başladı,heyecanlı değildi,bu bölüm,birden soğuması çok alakasız oldu bence,eğer o kadar seviyorsan hürremi odayı da çok görmezsin,herkezden de korursun,ama burda artık yönetmen sıkıldı ve çabucak yeni bölüm yazı verdi,maksat 3 sezon da devam etsin,belki yeni fikirler gelir,gelene kadar bende uydurim birşeycikler demiş

süt ana Afifeeee..idolümsüüün ...
senden daha fazla eğlence,aktiviteler bekliyoruz..

süt ana Afifeeee..idolümsüüün ...
senden daha fazla eğlence,aktiviteler bekliyoruz..

Dansöz kıyafeti giydiip haremin ortasında oynatsın o süt nineyide görsün bağam hürroşun kim olduğunu .
Firuzede yok rüyada görmüş de süloya aşık olmuş rüya göre göre rüyalanasıca.
O cıbıl cıbıl akemu kekemulu dua gibi bişeyler okudu banyoda çarpılacak hürrem çarpmadan o zaman görecek akemu kekemuyu

Hürrem bile firuzenin ilk halvettekinde giydiği gibi kıyafet giymemişti.
Resmi nikah hürremde ama böyle gelin gibi bembeyaz giyinmemişti hiç.
Sinir oldm firuzeyi öyle görmeme resmen gelin kılığına sokulmuş
Firuze sana hürrem sırayla bunları yapar inşallah.
:92:

rüstem ona nikah kıyarsa çat diyip çatlarım gerçi ben yahyalıyı daaa çok beğendim

iyi hatırlattın canım yaa,:13:
onu yazacaktım unuttum..

beyaz elbiseyle nasıl da kuğular gibiydi..
o helenistik tasarımlı entari pek yaraşmıştı üzüm buğusuna...
tıpkımda gelinler gibiydi.:123:
o kukuletalı pelerin hele, innnncecikkkkk ,nasıl nasıl zarif, nasıl nasıl şık tı öyyyleeee

halvet sonrası da o yeşil kostümü de çok şıktı..
ayrıcalık tanımışlar güzel üzüm buğusu firuuuzeye
halvet öncesi ve halvet sonrası çift kostüm hazırlanmış....

Muhteşem yüzyıl yeni sezon başladığından beri izleyemedim kızlar kaçıncı bölümden başlamam lazım???

Gayette bembeyaz giyinmişti hürrem. Löp löp göğüsleri meydanda . E tabi mahidevrana sırayla hürrem bunları yaptığı için firuzeye de birileri yapar elbet.

Bu katıksız şartsız hürrem sevgisini anlayamıyorum. Sanki sülümanın kadını ve çocuğu yoktu hürrem işve cilve yaparken.

tatlişim gacım ya şu fare suratlı çürümüş kuru üzüm firuzeyi çok mu beğeniyorsun üzüm buğusu firuze diye tutturmuş gidiyorsun,yoksa biz hürremcileri sinir etmek içinmi söylüyorsun üzümbuğusu diye acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…