yaa şu hürrem mi melek mahimi melek tartışması ellikere oldu artık yeter yaaa
hürremi sevmemin tek sebebi sülo ile aşkı gerisi teferruatt
bizi kınamışlar kızlar
İsabellayi da öldürmeyi yavas yavas aci çekerek öldürmeyi planlamis , hatta hastalik kapsin diye çöpten kanli bez toplatmiştir.
Sankim farkli bir dizi izleriz.
Hatirlamorsunuz ben oluyorum kötü
bizi kınamışlar kızlar
istersen kına biz alınmayız kiAman bre kinamiyorum aldim geri
Ama gene karşiyim Hürreme
Cadidir işte bütün imparatorluk biliyor.
o pörtlek prenseste elin evli erkeğiyle oynaşmasaydıİsabellayi da öldürmeyi yavas yavas aci çekerek öldürmeyi planlamis , hatta hastalik kapsin diye çöpten kanli bez toplatmiştir.
Sankim farkli bir dizi izleriz.
Hatirlamorsunuz ben oluyorum kötü
vallahi seyrettiğim tek dizi...eskiden seyretmezdim dizileri...artık yorum yapar oldum galiba yaşlanıyorum ...annanemde böyle izleyip sinirlenir yorum yapardı:)))))
kınanalım fark yapmaz....hatun sevdiriyo kendini:))))))))))))
hatırlatırım...Mahidevranın tepkileriyle Hürremin tepkileri arasında ne fark var?
Hürrem bu sarayda öğrendi diyorsunuz. Mahidevran da bu sarayda yaşamış yıllarca. Ne cariyeler görmüştür.
Yaptığınız çifte standart tamamen. Mahidevran da aşıktı. Aşık olan kadın karşısına başka bir kadın çıkınca ne yaparsa her ikisi de onu yapıyor.
Mahidevranın yerinde siz olsaydınız ne yapardınız? susup kenara çekilip hiçbirşey yapmaması mı gerekiyordu?( hürrem böyle mi yapıyor) Firuzeyi bulsa kesin öldürmüştü.
Hürrem öğrendiklerini 10 a katlayıp güçlendikçe güçlendi. Suçsuz bir şehzadenin canına kast edecek hale gelecek.
Mahidevran oğlunun padişah olmasını istedi. Hakkıdır. En büyük şehzade. Ama hürremin hiçbir çocuğunu boğdurtmak için planlar yapmadı.Mustafa yı cariyesine zehirletmesine ramak kalmıştı. O kızın vicdanı SON ANDA engel oldu.
Hürremin melek görüntüsüne bürünüp yaptığı herşeye eyvallah diyorsunuz. sanırım güzelliği etkiliyor sizi. Yer değişselerdi eminim Mahidevranı tutacaktınız. Melek gibi gülümseyerek herşeyi halletmesi adalet duygunuzu ortadan kaldırıyor. Öldür Hürrrem. Yok et Hürrem. O saraydaki herkesin Hürrem kadar mutlu olma hakkı var.Sanki tek kişiyle evlilik varda kocasını elinden almaya çalışıyorlar. Haremi var padişahın. Cariyelerin biri geliyo biri gidiyo.
Saltanat için herbiri savaşıyor.
Günaydınlarrrrrrr antihürremcilerrr :13::13: vede reyizcilerrr
:13:günayyyddııın..
ne olursanız olun yine de günaydııın..
:13:günayyyddııın..
ne olursanız olun yine de günaydııın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?