Zaten öyleyim demedim,belki öyleyim alla alla manasında dedim
Teşekkür ederim ki
Ama Hürrem'ime de deme ööle deme,çok ayıp
kızzz daaa önce de söyledim, meryem olarak sempatik buluyorum..şirin buluyorum..
hiçbirşeyi beni rahatsız etmiyooo..
ama o myy da hürrem olarak gördüm müüüüü ,değişiyooo
ikinci fragman çıkmış birde buraya yükleyebileydim iyiydi.............
gel bakim buraya:125:Beni de yiyin
kuru kemiiğiz yaNe zeboş da ne sen de ne ben de yencek bi şey de yok
benden de çöp şişBizden olsa olsa kemikli pirzola olurrr
abla senden az da olsa et çıkar. ben başımı hangi daşlara vuramOlmuşum 49 kilooo ne et çıkar bendennn demiiiii
Hürroş olsaaa ne et çıkar ondan varyaa löp löpppppp
reyiz de keyifler gıcır bacımkızlar çok sıskasınız yaaaa..hürremden biraz örnek alın... löp löp et olsun her yanınız
hee abartSen benden zayıfsın 51 le kurtardım ben 2 kilo et fazla çıkar
Hürremin sırf gıdısı 1,5 kilo kıyma
en çıbık ben miyim şimdiSende iyisin ama bacımmmmm reyiz 56 olsa varya incecik olur olsa olsa 70 filan vardır herhaldee
Ardından ben geliyom zeboşlannnn
Kaçtımmmm kızlar iyi akşamlarr
ayyy çatlayacaktımm izledimmm hürrem asmışşş kızı
firuzeninde elini okuşuyor sanırım sülo seferdeyken firuze üzerine çatışacaklar ve sülo dönmeden ölecek gibi yada başka bişi olacak
umarım öyle olur. kızın elini tutması beni çooook fena gıcık etti. hürremi gülben ergenin oynadığı versiyonda, sülo mahiyi perşembeleri odasına alıyor ama dokunmuyordu, mahi de hürreme inat kendi gecesinde süleymana başka bir kız gönderiyordu, süloda hatunu götürüyordu tabii... hürremde iktidar hırsıyla kızı kendine karşı kullanamasınlar diye hizmetine alıyor koruyor kolluyor, çağırıncada süloya yolluyordu, yani kız sadece cinsel olarak kullanılıyordu özelliklede hürrem yaşlanınca... ve kız hamile kalınca çocuğu düşürüyorlardı. ıyy iğrençti. şimdide bööle şeyler olmaz inşallah bizim hürrem o kadar iğrençleşemez dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?