Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ben hürroştan kat kat şişkoyum yaaaa keşke hürroş kadarr olsammmm

benden löpp löpp et çıkarrrrr hahhahahahaha

artı hürroşumm balık etliii ve yüzü ablakk yoksa gayett hoşş

Zaten öyleyim demedim,belki öyleyim alla alla manasında dedim
Teşekkür ederim ki

Ama Hürrem'ime de deme ööle deme,çok ayıp

kızzz daaa önce de söyledim, meryem olarak sempatik buluyorum..şirin buluyorum..
hiçbirşeyi beni rahatsız etmiyooo..
ama o myy da hürrem olarak gördüm müüüüü ,değişiyooo

kızzz daaa önce de söyledim, meryem olarak sempatik buluyorum..şirin buluyorum..
hiçbirşeyi beni rahatsız etmiyooo..
ama o myy da hürrem olarak gördüm müüüüü ,değişiyooo

biliyomusunuz buranın edisi gelirse ve konu dışı sohbet diye ceza keserse şaşırmıycam he
ama cümlelerin arasında hürrem sözü geçiyo nasılsa dimi

dadlu gacım,
sen hürremcisin,evet evet en fanatiğinden hemde..
saaaateee baaakkk saaatteee baaakkkk

bugün kız kardeşim iş görüşmesine gitti iş sahibinin adını tahmin edemzsiniz hürrem adında adam önce yanlışmı duyudum acaba demiş sonra gülmemek için zor tutmuş kendini

Ne var ben de hürrem gibi kuru sıska iskeletim sizde ona öyle diyosunuz

ikinci fragman çıkmış birde buraya yükleyebileydim iyiydi.............

baya bi kilo tartışması olmuş burda.valla ben de fruze gibiyim ama fruze gibi hatunlar malesef bu diziye yakışmıyorlar.mahi de kıyafetlerin takıların içinde kayboluyor.hüroş taşıyor işte o kıyafetleri.tam sultan öyle olur bence.yoksa ben gerçekten normal hayatta birazcık kilo fazlasına bile gıcığım ama işte hürrem başka.hürremi zaten zayıf biri oynayamazdı.herşeyiyle sultanların sultanı bence hürremimiz..

gel bakim buraya:125:
Ne zeboş da ne sen de ne ben de yencek bi şey de yok
kuru kemiiğiz ya
Bizden olsa olsa kemikli pirzola olurrr
benden de çöp şiş
Olmuşum 49 kilooo ne et çıkar bendennn demiiiii

Hürroş olsaaa ne et çıkar ondan varyaa löp löpppppp
abla senden az da olsa et çıkar. ben başımı hangi daşlara vuramgastrit çıktı çıkalı iyice kurudum
kızlar çok sıskasınız yaaaa..hürremden biraz örnek alın... löp löp et olsun her yanınız
reyiz de keyifler gıcır bacımbiz öyle miyiz tepeden dırnağa dert:2:
Sen benden zayıfsın 51 le kurtardım ben 2 kilo et fazla çıkar

Hürremin sırf gıdısı 1,5 kilo kıyma
hee abart gıdısı 1,5 kg kıymaymış kolay mı koca sultan ooootabisi de etli butllu olcak

Sende iyisin ama bacımmmmm reyiz 56 olsa varya incecik olur olsa olsa 70 filan vardır herhaldee

Ardından ben geliyom zeboşlannnn

Kaçtımmmm kızlar iyi akşamlarr
en çıbık ben miyim şimdi

iyi geceler ablaaa

Son düzenleme:
en çıbık ben miyim şimdi

iyi geceler ablaaa[/QUOTE]

ben varııııım malesef 46yım

ayyy çatlayacaktımm izledimmm hürrem asmışşş kızı

firuzeninde elini okuşuyor sanırım sülo seferdeyken firuze üzerine çatışacaklar ve sülo dönmeden ölecek gibi yada başka bişi olacak

umarım öyle olur. kızın elini tutması beni çooook fena gıcık etti. hürremi gülben ergenin oynadığı versiyonda, sülo mahiyi perşembeleri odasına alıyor ama dokunmuyordu, mahi de hürreme inat kendi gecesinde süleymana başka bir kız gönderiyordu, süloda hatunu götürüyordu tabii... hürremde iktidar hırsıyla kızı kendine karşı kullanamasınlar diye hizmetine alıyor koruyor kolluyor, çağırıncada süloya yolluyordu, yani kız sadece cinsel olarak kullanılıyordu özelliklede hürrem yaşlanınca... ve kız hamile kalınca çocuğu düşürüyorlardı. ıyy iğrençti. şimdide bööle şeyler olmaz inşallah bizim hürrem o kadar iğrençleşemez dimi...

vayyyy inanmıyorummmmmmm inş. olmaz valla

kızlar nigar ölmemişşşş sevindim rüstem paşa sefere çıkmadan size bir hediyem var diyor hürreme
öbür kıza yazık olmuş yanlış kız gitti tühhh

[video=dailymotion;xu0f9d]http://www.dailymotion.com/video/xu0f9d_muhteyem-yuzyyl-67-bolum-2-fragman-yyyyyyy-yyyyyyyy_shortfilms?search_algo=2[/video]

buyrun

Ya bu Pargalı da iyice ayıp ediyor yani , ne o Sultan falan... eceli gelen köpecik misali oldu iyice..

Hele at bakıcısına ne demeli , yalakalığın zirvelerinde iyice. Mihrimah attan düştü , yerden kaldırdı kızı diye has adamı yaptı Sülüman , şimdi bu jestine karşı Hürrem neler neler yapar atçıya kimbilir.

Günaydınlarrrrrrr şekerlerrrrr

İbram iyicene çoşmuş kendisine sultan dedirtiyor yaaa sülo bunu asla kabul etmzzzz canına okur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…