Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ÖZET

Hürrem Sultan, Firuze olduğunu düşündüğü masum bir cariyeyi öldürmeye teşebbüs ediyor. Diğer taraftan Sultan Süleyman, Firuze’nin gözdeler katına çıkmasını emrediyor. Doğu seferinde başarılara imza atan İbrahim Paşa ise kibrine yenik düşüyor ve gelen belgeleri “Serasker Sultan” olarak imzalamaya başlıyor. İskender Çelebi, İbrahim Paşa’nın bu açığını Sultan Süleyman’a ulaştırıyor. Mustafa, Manisa’dan ayrılıyor ve saltanat vekili olarak İstanbul’a geliyor.

Hürrem, Süleyman’la halvete giren cariyeyi yakaladığını sanmaktadır. Ancak son anda yetişen Afife, duruma müdahale eder ve cariyeyi korumaya alır. Hürrem kendisine karşı oynanan bu oyunun farkında değildir. Bu yüzden o cariyeden kurtulmanın yollarını arar.

Süleyman, Doğu seferine çıkmak üzere son hazırlıkları yapar. Süleyman, gitmeden Afife’yi çağırtır ve Firuze’nin gözdeler katına alınmasını emreder. Hatice, Mahidevran ve Afife, Firuze’nin ifşa olmaması için yeni bir plan kurarlar.

Hürrem’i üzecek başka bir olaysa oğlu Cihangir’in rahatsızlığıdır. Cihangir ağrılar içinde kıvranırken bir kişi dışında kimse derdine şifa bulamaz. Bu kişi Firuze’den başkası değildir. Hürrem bilmeden kendi düşmanını dairesine alır.

Mustafa, İstanbul’a doğru yola çıkmadan Helena’yı ziyaret eder. Helena’ya asker olduğunu ve sefere katılacağını söyler. Helena buna çok üzülür. Bu ayrılık ikili arasındaki aşkın da gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır.

Doğu seferinde olan İbrahim ise, Van kalesini alır ve Şah Tahmasb’la karşılaşmak için Tebriz’e yürümeye karar verir. Bunun üzerine askerler huzursuzlanır ve Süleyman’ın ordunun başında olmasını ister. Sultan Süleyman ise yola çıkmış ve Konya’ya varmıştır. Süleyman, Mevlevi türbelerini ziyaret eder. Bu sırada İskender’in, İbrahim Paşa’nın kibrini ve hatalı kararlarını anlatan mektubu Süleyman’a ulaşır.

Hürrem, Firuze’nin aradığı cariye olduğunu fark edebilecek mi? İbrahim Paşa ve Süleyman arasındaki bağlar kopacak mı?

amannn bende firuzeyi yollayacak sanmıştım meğer gözdeler katına çıkardı........izlemem bu hafta hiççç işim yokk firuzenın yükselişinimi izleyeceğim bitti hürrem sülo aşkı benim için sizi takip ederim kuzey güneye takılırım

bende okuduktan sonra pes dedim ...birde sülo Hürremin sorusuna hayır dedikten sonra başka bir şey söylerse sana hesap vermem yada aşık oldum diye artık hiiiiiiiiiiiç izlemem...

Tahminim doğru çıktı nigar yaşıyo
Oh ossun sana hatça gör hürroşla uğraşmayı bakalım
İbo da kendini sultan ilan etmiş süeyman bakalım bunada sessi kalack mı.
Firuzenin yanındaki kızı astırmış hürrem yazık olmuş kıza.

Muhteşem Yüzyıl 67. Bölüm Fotoğrafları

burası neresi kızlar bizimki yine argın başına oturmuş

bacak var gibi sıska sıska gösteriyor

Son düzenleme:
resimlere baktım üzüm kurusu ile sülonun üzerinde sabahlıkmı var

yinemi yaaa

zaten o yapımcımı ne konuştuya cansu çok kırılmış o yüzden dizideki ömrünü uzatmışlar...

resimlere baktım üzüm kurusu ile sülonun üzerinde sabahlıkmı var

yinemi yaaa

zaten o yapımcımı ne konuştuya cansu çok kırılmış o yüzden dizideki ömrünü uzatmışlar...

cansu kırıldı diye, senarist ha bire halvet mi yazmış yoksa

cansu kırıldı diye, senarist ha bire halvet mi yazmış yoksa

hahhahaa sülonun şifALı sakalları ile öpüşmek eyiii geldii demek

geçen nuri alço açıklama yapmış hülya avşarlı sevişme sahnelerinde tahrik olmuş eskidennnnnnnnn

cansuda bölee olmasın ahhahahahahaa bergüzar eyii dayanıyor....nede olsa yuva yıkan kadun kendilerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…