umarım öyle olur. kızın elini tutması beni çooook fena gıcık etti. hürremi gülben ergenin oynadığı versiyonda, sülo mahiyi perşembeleri odasına alıyor ama dokunmuyordu, mahi de hürreme inat kendi gecesinde süleymana başka bir kız gönderiyordu, süloda hatunu götürüyordu tabii... hürremde iktidar hırsıyla kızı kendine karşı kullanamasınlar diye hizmetine alıyor koruyor kolluyor, çağırıncada süloya yolluyordu, yani kız sadece cinsel olarak kullanılıyordu özelliklede hürrem yaşlanınca... ve kız hamile kalınca çocuğu düşürüyorlardı. ıyy iğrençti. şimdide bööle şeyler olmaz inşallah bizim hürrem o kadar iğrençleşemez dimi...
"Evliliğe karar verirsem söylerim. Şu an öyle bir durumum yok. Sadece şampuana, sütlaca, cezeryeye, lokuma, muhallebiye ve pudinglere evet diyorum!"
bu aksam cayimi demlip cekirdeklerimi alip gelip muhtesemi degil sizi izlicem
bu aksam cayimi demlip cekirdeklerimi alip gelip muhtesemi degil sizi izlicem
aynennnn tahta kurusu gidene kadar izlemeyeceğimm
:13:bende çayımı içip, çekirdeğimi çitliycem(firuşun şerefine çekirdeği serbest yaptım kendime)
fakat ben üzüm buğusunun rakslarını, sülonun ona yazdığı şiirleri izliyceem
ama sonra kopukluk olur dizide,sonraki bağlantıları yakalayamazsın
10/10 harika kadın, üzüm buğusu firuuuzeyi görüyom..
A aaa dadlu gacım,Mahi sevdana noldu?
Bende koskocaman bir tencere mısır patlattım , çayımda demlendi demlenecek.... Aslında Hürremciğim gibi lokum , cezerye falan hazır bulundurmalıydı evde ya , neyseee:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?