Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayyy nasıl sinir oluyorum kızlarrr bu haftada üzüm süpürgesinin yükselişini ve beterböcekler çetesinin galibiyetini izleyeceğiz...............pisss sülooooo

eşime izlemeteceğim diyorum sen delimisin dizi o neden takılıyorsun diyorr....o izleyecekmişşşşşşşşşşşş

Asıyor kesiyor daha ötesi yok bence.

Firuze derrrhalll :88::88::88:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr koşun koşun ınternette bı haber gördüm ne kadar doğru bılmıyorum amaaaaaa
fürüze cadısının gıdışı çok beter olucakmışşşş bu hırsızlık mı ne yapcakmışş öyle bışeyler suleyman kendısı kovucakmış
öyle yazıyodu
birrrrrrrrrrrr an önce defolup gıtsın ben ızlemek bıle ıstemıyorum
hürrem reyiz

Oyuncu Meryem Uzerli ile dünyaca ünlü saç stilisti Thomas Taw, Elidor’un dün Pera Palas’ta düzenlenen yeni ürününün lansmanında, bir kez daha bir araya geldi.

Meryem Uzerli, ayrıca 3 genç kızın kendisiyle aynı reklam filminde rol alma fırsatı yakalayacağı 'Elidor ile Evet' adlı sosyal medya projesini de duyurdu. Tanıtım toplantısında sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çeken Uzerli, "İşin en zoru Thomas'a Türkçe öğretmekti!.. Elbette şaka. Thomas iyi bir öğrenci ama ben Türkçe için doğru öğretmen miyim, bilmiyorum!" dedi.

Ünlü oyuncu yeni projeyi ise şöyle anlattı: "Benimle aynı filmde oynamak isteyenler Elidor'un Facebook sayfasından hayatlarını değiştiren 'Evet Dedim' hikayelerini paylaşacak. En iyi 3 hikayeyi yazan kızlarla yeni reklam filminde birlikte oynayacağız." Meryem Uzerli, basın mensuplarıyla yaptığı keyifli sohbette, özel hayatına ilişkin soruları espriyle savuşturdu: "Evliliğe karar verirsem söylerim. Şu an öyle bir durumum yok. Sadece şampuana, sütlaca, cezeryeye, lokuma, muhallebiye ve pudinglere evet diyorum!"

"Evliliğe karar verirsem söylerim. Şu an öyle bir durumum yok. Sadece şampuana, sütlaca, cezeryeye, lokuma, muhallebiye ve pudinglere evet diyorum!"[/QUOTE]

Biraz da HAYIR demeyi öğrenmesi lazım sanki

"Evliliğe karar verirsem söylerim. Şu an öyle bir durumum yok. Sadece şampuana, sütlaca, cezeryeye, lokuma, muhallebiye ve pudinglere evet diyorum!"

Biraz da HAYIR demeyi öğrenmesi lazım sanki [/QUOTE]

Boşuna demiyoz demiiii reyizinizeee şişko diyeee homini gırtlak yiyorrr habireee az tutsun ağzını da çok yemesinnnnn

bu aksam cayimi demlip cekirdeklerimi alip gelip muhtesemi degil sizi izlicem

bu aksam cayimi demlip cekirdeklerimi alip gelip muhtesemi degil sizi izlicem

:13:bende çayımı içip, çekirdeğimi çitliycem(firuşun şerefine çekirdeği serbest yaptım kendime)
fakat ben üzüm buğusunun rakslarını, sülonun ona yazdığı şiirleri izliyceem

aynennnn tahta kurusu gidene kadar izlemeyeceğimm

ama sonra kopukluk olur dizide,sonraki bağlantıları yakalayamazsın

A aaa dadlu gacım,Mahi sevdana noldu?

Boşuna demiyoz demiiii reyizinizeee şişko diyeee homini gırtlak yiyorrr habireee az tutsun ağzını da çok yemesinnnnn [/QUOTE]

yaaa şişko değil o balık etlii tam osmanlı hatunu işte,lokum gibi

Son düzenleme:

Bende koskocaman bir tencere mısır patlattım , çayımda demlendi demlenecek.... Aslında Hürremciğim gibi lokum , cezerye falan hazır bulundurmalıydı evde ya , neyseee
:103:

Bende koskocaman bir tencere mısır patlattım , çayımda demlendi demlenecek.... Aslında Hürremciğim gibi lokum , cezerye falan hazır bulundurmalıydı evde ya , neyseee
:103:

size gelek barii

ben daha başlamadım hazırlığa..bi çay demleyip ,çekirdek paketini aççam sadece..
şimdi koyuyom çayı..

:3:haydi kızlar bize gelin..
reyizciler -antireyizciler geliiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…