Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
çok heyecanlı bir gün ,hiç bir plan yapmadım yemeğimi yapıcam işlerimi bitiricem hürrem tatlımı hazırlayıp akşamı bekleyeceğim...bu akşam heyecanlı görünüyor firuze ortaya çıkıyor

gitsiiiinn artık uyuz

gecen hafta eşimin yüzünden izledim onca çabama ragmen bu haftaya misafir çağırdım izlemeyeceğim hürrem lehine gelişene kadar herşeyyyy izlemeyeceğimm

...İbrahim Paşa ise Bitlis'i geri alırken, herhangi bir direniş göstermeyen Tebriz şehrini de 13 Temmuz 1534 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu topraklarına kattı.[44] Süleyman ise 11 Haziran 1534 günü, altıncı seferi olan Irakeyn Seferi'ne çıktı.[45] Süleyman'ın da gelmesiyle birlikte ordu, 31 Aralık 1534 günü teslim olan Bağdat'ı ele geçirdi.[44][48][49][50] Kışı Bağdat'ta geçiren ordu, 8 Ocak 1536'da İstanbul'a döndü.[45]

Fransa elçisi Jean de La Forest'ın girişimleri sonucunda 18 Şubat 1536 günü Süleyman, Fransa ile kapitülasyon anlaşması imzaladı.[45][51] Anlaşmayla birlikte Fransızlara ticari ve hukuki alanlarda birtakım ayrıcalıklar tanındı.[52] 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece Topkapı Sarayı'nda konuk olan Sadrazam İbrahim Paşa, Süleyman'ın emriyle boğularak öldürüldü.[45] Ertesi gün sadrazamlığa Ayas Mehmed Paşa getirildi.[45]

bakın kızlar buna göre ibraaamın sonu yakın belkide firuzeyle bir çıkarlar diziden

gecen hafta eşimin yüzünden izledim onca çabama ragmen bu haftaya misafir çağırdım izlemeyeceğim hürrem lehine gelişene kadar herşeyyyy izlemeyeceğimm

Heh işte böyle istikrarlı olun, Sülüman Hürrem'in aşkından hasta olana kadar, firuze diziden çıkana kadar haydi hanımlar el ele, protestomuz dizi senaristine....

Hürrem Sultan yak yık haremi, kavur Sülümanın yüreğini,
Yerle yeksan et Haticeyi, Mahidevranı, Firuzeyi

eveeettt bunları istiyoruuuzz
gün hürremin günü olsun yeter artııkk ezildiği
haremin başına geçti yinede onu tınlayan yok
sonradan gelen sümüklü firuze bile erkasından işçeviriyo
çalı süpürgesi nolucakkk

Son düzenleme:
Benim gibi yapın, Sülüman Hürrem'in önünde diz çökene kadar protesto
Go home Firuze

Wawwww neler duyuyom öyleeee bizim tayfaya bişicik olmazz üzüm buğusu firuzee nasıl sülğmanı kendineeee ohhhhhh canıma değsinnnnn bide gebe kalıyormu varyaaa ohhhhhh ne güzel olurrr

muhteşem firuuuze gecesi..

Ne muhteşem demiiiii bacımmmmmm

Reyizcilerrrrr selam olsunnnnnnn

Benim gibi yapın, Sülüman Hürrem'in önünde diz çökene kadar protesto
Go home Firuze

Go home hürrem :117:

Saygılar sunarım adminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…