Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
babydollar çizgili pijamalr fantazişer yani atracım onu didimdi bende iyi sayılır

owwww süpersin bebeğim yaa eferin fantazi evliliğin temel direği zaten
başarılarının devamını diledim bak şimdi bizim koca yok tabi sen uygulayabilin bol bolbiz zeboşla hayalini kuruyoruz sadece

babydolllar süper giyilmez mi ya her evli kadının iç giyim dolabında bi kaç tane olmalı bence

çekmeceler tıklım tıklım dolu ama, beybidollerle değilde içindekiyle ilgileniyorlar,
sen giyip zahmete girdiğinle kalırsın

çıkar çıkar derler...

çekmeceler tıklım tıklım dolu ama, beybidollerle değilde içindekiyle ilgileniyorlar,
sen giyip zahmete girdiğinle kalırsın

çıkar çıkar derler...

ben zaten erkekleri anlamam sexi kıyafetli karıları görünce dipleri düşer bakıcaz diye ama evde ki kadınları giyince hemen olaa dalmak isterler azıcık izle seyret dimi belki dans etcem belki show yapcam be adam sana belki striptiz yapıcam

alemsimiz kızlar yaaa..............10 yıllık biri olarak söyleyim her koca aynı değil canımmm

[video=youtube;7bq9j56fgXI]http://www.youtube.com/watch?v=7bq9j56fgXI[/video]

diziye geri donelim artik

Fragman son sahnede Süleyman ne diyor , tekrar tekrar izledim anlayamadım ,felaket sinirli

ARKADAŞLAR çok rica edicem bi arkadaşımız bana şu dizinin ilk bölümlerini tek parça değilde kısım kısım izleyebileceğim bir site önerebilirmi ?özelden tabii zira site ismi vermek yasak ..ben ilk başlarını çok merak ediyorumda ama tek parça olduğu zaman telefon çalıyo bişi oluyo durduruyosun hadii bu kezde görüntü donuyo akşam varya fitil oldum en sonunda pes ettim size sorayım dedim nooolluuuurrr

hımm şu kenarında ince çizgi olanlarsa güzel onlar. ben de minicik bi su torbası var üstü kareli, kırmızı

dur şimdiden selam vereyim bebiiişime

öhömm diziye dönersek sülo fena sinirlenmiş. aç gözünü tahtına göz dikmişler sülloo

zengin olmakta zor iş kankaherkesin gözü paranda oluyor

yok ya yanları çizgililer değil dur konu dağılıyor ama son kez konu dışına çıkıyorum konu sahibinin affına sığınarak ve sana resmini göstericem işte

bunları çok yakıştırıyorum erkeklere pijama olarak

evet ya süleyman artık şu ibramın kellesini tez alsa gıcıkk ya zaten hatçeye de sinir oluyorum katnem karı kötü düşünceli sen hürremin evliliğini bozmaya çalışırsan senin kocanda senin üstüne nigarı sever işte
ee ne demişler paran mı vaar derdin var kanka bebişim

hım bunlarevet çok hoşmuş ben de alcam

hatce zaten uyuzun teki. hava atıyodu ben sultanım, bilmem neyimtüm cariyeleri kınadı kepçük

kendiside evin hizmetçisiylee aldatıldısevinmedim ama üzülmedim de kuru tahtayakınar mısın al gelir başına

bak hala akıllanmamış, yuvası yıkılmış yuva yıkma derdindeuyuz eşşek nolcak

Son düzenleme:
mynette gösterilen açıklama

Muhteşem Yüzyıl dizisinin bu haftaki fragmanı yayınladı. Dizide bu hafta yaşananlar ise şöyle Pargalı İbrahim , İskender Paşa'nın boynuna ipi geçiriyor ve onu idam ediyor. İskender Paşanın suçsuz olduğunu öğrenen Kanuni Sultan Süleyman 'Senin yüzünden bir masumun kanına girdim. Değer mi İbrahim? Sende yılına varmadan bu eceli tadacaksın" sözleri ile Pargalı'nın ölümü için tarih veriyor.'

Son düzenleme:

Bunun aynından kocam giyiyorrrr

Zeboşummmmm lcw de var bundan oradan bakabilirsinnn benim süloda giyiyor aynısından

oo kocan modayı ev giyimde de takip ediyor desene iyidir iyi
evet lcd çeşit çeşit var bu modellerden ince çizgililer kalın çizgililer model skalası geniş

Kocam tarz yapıyor kendine sorma 2 tane alduk zatennn

Bu modeli ve rengi güzel ama diğerleri gri ve morlu idi

çok beğendim abla. kendime bi tane alcam

selam ablacım bu çarşamba geliyo musun topiiğe geçen hafta yok yazıldın, devamsızlık yapma

çok güzel bunlarrr al vallla giyersinnnnn yakışırrrrdaaaa fıstıpımaaaa

selammmm şekercimmmm sen nasıl oldun düzeldinmi birazzz yoktum yaaaa buraya yazacam diye diziyi kaçırıyommmm kısmet olursa gelirim inşlalhhh meg devamsızlık yazmış bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…