babydollar çizgili pijamalr fantazişer yani atracım onu didimdi bende iyi sayılır
owwww süpersin bebeğim yaa eferin fantazi evliliğin temel direği zaten
başarılarının devamını diledim bak şimdi bizim koca yok tabi sen uygulayabilin bol bolbiz zeboşla hayalini kuruyoruz sadece
babydolllar süper giyilmez mi ya her evli kadının iç giyim dolabında bi kaç tane olmalı bence
çekmeceler tıklım tıklım dolu ama, beybidollerle değilde içindekiyle ilgileniyorlar,
sen giyip zahmete girdiğinle kalırsın
çıkar çıkar derler...
ben zaten erkekleri anlamam sexi kıyafetli karıları görünce dipleri düşer bakıcaz diye ama evde ki kadınları giyince hemen olaa dalmak isterler azıcık izle seyret dimi belki dans etcem belki show yapcam be adam sana belki striptiz yapıcam
bende erkeklere pijamayı fazla yakıştırmam ama şu çizgili pijamaları yakıştırıyorum alt olanlar varya anlatabilmişimdir umarım
su torbası adet sancılarına birebir ama yaa bi tane şu ayıcıklı figürlülerinden alıcam eczaneden ihtiyacım var zaten adet olamıyorum öff patlıcam sıkıntıdan
bu arada kadınlık göstermek diyince orda durucaksın ve kankana selam vericeksin işte çok pis yaparım ben kadınlığımı bi tutsun bak cilvem
jartiyerlerim,bistüyerlerim havada dolanırlaröff coştum galiba tamam durdum hadi
hımm şu kenarında ince çizgi olanlarsa güzel onlar. ben de minicik bi su torbası var üstü kareli, kırmızı
dur şimdiden selam vereyim bebiiişime
öhömm diziye dönerseksülo fena sinirlenmiş. aç gözünü tahtına göz dikmişler sülloo
zengin olmakta zor iş kankaherkesin gözü paranda oluyor
yok ya yanları çizgililer değil dur konu dağılıyor ama son kez konu dışına çıkıyorum konu sahibinin affına sığınarak ve sana resmini göstericem işte
bunları çok yakıştırıyorum erkeklere pijama olarak
evet ya süleyman artık şu ibramın kellesini tez alsa gıcıkk ya zaten hatçeye de sinir oluyorum katnem karı kötü düşünceli sen hürremin evliliğini bozmaya çalışırsan senin kocanda senin üstüne nigarı sever işte
ee ne demişler paran mı vaar derdin var kanka bebişim
Fragman son sahnede Süleyman ne diyor , tekrar tekrar izledim anlayamadım ,felaket sinirli
yok ya yanları çizgililer değil dur konu dağılıyor ama son kez konu dışına çıkıyorum konu sahibinin affına sığınarak ve sana resmini göstericem işte
bunları çok yakıştırıyorum erkeklere pijama olarak
evet ya süleyman artık şu ibramın kellesini tez alsa gıcıkk ya zaten hatçeye de sinir oluyorum katnem karı kötü düşünceli sen hürremin evliliğini bozmaya çalışırsan senin kocanda senin üstüne nigarı sever işte
ee ne demişler paran mı vaar derdin var kanka bebişim
hım bunlarevet çok hoşmuş ben de alcam
hatce zaten uyuzun teki. hava atıyodu ben sultanım, bilmem neyimtüm cariyeleri kınadı kepçük
kendiside evin hizmetçisiylee aldatıldısevinmedim ama üzülmedim de kuru tahtaya kınar mısın al gelir başına
bak hala akıllanmamış, yuvası yıkılmış yuva yıkma derdindeuyuz eşşek nolcak
Bunun aynından kocam giyiyorrrr
Zeboşummmmm lcw de var bundan oradan bakabilirsinnn benim süloda giyiyor aynısından
oo kocan modayı ev giyimde de takip ediyor desene iyidir iyi
evet lcd çeşit çeşit var bu modellerden ince çizgililer kalın çizgililer model skalası geniş
Bunun aynından kocam giyiyorrrr
Zeboşummmmm lcw de var bundan oradan bakabilirsinnn benim süloda giyiyor aynısından
Günaydınnnnn arkideşlerimmmmmmm
çok beğendim abla. kendime bi tane alcam
selam ablacımbu çarşamba geliyo musun topiiğe geçen hafta yok yazıldın, devamsızlık yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?