Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

ben de bi tane var çiçekli çok komik bi görsen bunu alsam da artık çeyizime kaldırrım abla

abla kahve, çikileta, cips, kızartma, süt ve bi sürü güzelliği çıkardım hayatımdan yine yanıyo midem nassı olim işte bal yiyorum azcuk iyi geliyor

sen bu hafta gel onore et topiğimizi meg de siler o devamsızlığısilersin de mi meggg
bende gelirim inşallah artık evdeyim

gel abla gelçattlatalım şu antireyizcileri görsünler süper gücümüzü

Olsun olsun nlar daha seksüüüüü ama bilin miiiiii

Dikkat et yediklerineeeee hayatımmmm zararlı şeyleri yeme içme sakınnnn

Fırsat olursa gelecemmmm didişcezz gene sizlerleeeee

merhaba,, dün firuze-hürrem cephesinde ne oldu özet geçmek isteyen var mı? ders çalıştığımdan izleyemedim ama meraktan öldüm:)

offf offf offf hünkar üzüm kurusunamı mektup yazmış şimdi de ya...b.kunu çıkardılar iyice heee......

ayyyy delirmemek içten değil yaaa kuruböcüğee mektup yazmış.....inş. bu böceği hürrem hünkar seferden dönene kadar ezerrrrrrrrrrrrrrr

valla her çarşamba tiwit atıyorum ne bu beee..........

çelebi kabus olmuş çökmüş yakasınaaa

hürremde çöker inş.............

Olsun olsun nlar daha seksüüüüü ama bilin miiiiii

Dikkat et yediklerineeeee hayatımmmm zararlı şeyleri yeme içme sakınnnn

Fırsat olursa gelecemmmm didişcezz gene sizlerleeeee

gel abla didişmeden tadı çıkmıyo yaa

gülşaf eferim kız sana kuru üzümü buldun. reyiz yedircek o mektubu hepinize... ee mahigilin bu kazığına iyi bi cvp verir heralde reyiz

nigarı koru da hacce çatlasın reyizz

Vhuuuuuuu sülüman üzüm buğusuna mektup yazmıııış...

hürrem ağzından alevleri ,lavları fışkırtacak

napıyormuşuz bi daha yapmıyormuşuz
sağ gösterip sol vurmuyormuşuz
la la la

Senaristler konuk oyuncu diye soktular kılçık firuzeyi, baktılar reytingler yükseldi, tartışmalar arttı, dizide heyecan dorukta uzattılar bölümleri. Sağ gösterip sol vurdular. Peki bu yanlarına mı kalacak? söyleyin bakem hatunlarrrr ne yapıyoruz? Tabi ki bu hafta da diziyi izlemiyoruz. Yok öyle bizi sinir etmek, o firuze diziden gidecek kardeşim

Son düzenleme:
Hürrem, Nigar’ı yeniden saraya alınca bunu kabullenmeyen Hatice Sultan, Nigar’ı saraydan atmak ister. Durumu öğrenen Mustafa, Nigar’ı saraydan atmaya karar verir. Hürrem ise tek başına hepsine karşı direnir. Nigar’ı sarayda tutmak için zekice bir plan kurar.
Öte yanda Süleyman, Tebriz’de İbrahim’le bir araya gelir. İbrahim’in “Serasker Sultan” unvanını kullanması ve Hatice’ye olan ihaneti sebebiyle ikili arasında bir hesaplaşma yaşanır. Bu hesaplaşmanın ardından ordu Bağdat üzerine yürür. Bu yolculuk esnasında İbrahim can düşmanı İskender’den kurtulmak için bir tuzak kurar ve İskender’in görevinden azledilmesini sağlar. İbrahim istediğini almayı başarsa da Süleyman için bu hadise bir dönüm noktasıdır.

Harem tarafında Süleyman’ın Firuze’ye yazdığı tutku dolu mektup saraya ulaşır. Hatice Sultan mektubun Hürrem’in eline geçmesini sağlar. Mektubu okuyan Hürrem Sultan, öldürdüğü cariyenin aradığı kadın olmadığını anlar ve Firuze’nin peşine düşer. Firuze ise şehzade Cihangir’in bakımıyla ilgilenmekte ve Hürrem’in yanı başında yaşamaktadır. Gülşah, aradıkları kadının Firuze olduğunu anlar.
Hürrem Sultan, Firuze’yi yakalayabilecek mi? Hatice Sultan, Nigar’ı saraydan atabilecek mi? Sultan Süleyman ve İbrahim arasındaki buzlar çözülecek mi? İskender Çelebi, İbrahim Paşa’nın karşısında durmaya devam edebilecek mi?

Güzel bir bölüm bizi bekliyor gibi Paylaşım için teşekkrüler

Süloooooo gıcıkkkkk Sülooooo Demek Firuze ye tutku dolu mektupppp göndirdin hee,,
Hürrem de onun ümüğünü sıksın da görrrr

Süloooooo gıcıkkkkk Sülooooo Demek Firuze ye tutku dolu mektupppp göndirdin hee,,
Hürrem de onun ümüğünü sıksın da görrrr

Sülo da durdu durdu şimdi mi yani başkasına aşık olası geldi

Ya kızlar şu Mustafa'yla o halı dokuyan kızın aşkı hoşuma gidiyo benim
ve bu ara çok merak ediyorum çocuklar büyüyünce nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…