çok güzel bunlarrr al vallla giyersinnnnn yakışırrrrdaaaa fıstıpımaaaa
selammmm şekercimmmm sen nasıl oldun düzeldinmi birazzzyoktum yaaaa buraya yazacam diye diziyi kaçırıyommmm kısmet olursa gelirim inşlalhhh meg devamsızlık yazmış bana
bende gelirim inşallah artık evdeyim
ben de bi tane var çiçekli çok komik bi görsenbunu alsam da artık çeyizime kaldırrım abla
abla kahve, çikileta, cips, kızartma, süt ve bi sürü güzelliği çıkardım hayatımdan yine yanıyo midemnassı olim işte bal yiyorum azcuk iyi geliyor
sen bu hafta gel onore et topiğimizimeg de siler o devamsızlığı silersin de mi meggg
gel abla gelçattlatalım şu antireyizcileri görsünler süper gücümüzü
[video=youtube;kBnzTP3pxG8]http://www.youtube.com/watch?v=kBnzTP3pxG8[/video]
Olsun olsun nlar daha seksüüüüü ama bilin miiiiii
Dikkat et yediklerineeeee hayatımmmm zararlı şeyleri yeme içme sakınnnn
Fırsat olursa gelecemmmm didişcezz gene sizlerleeeee
Hürrem, Nigar’ı yeniden saraya alınca bunu kabullenmeyen Hatice Sultan, Nigar’ı saraydan atmak ister. Durumu öğrenen Mustafa, Nigar’ı saraydan atmaya karar verir. Hürrem ise tek başına hepsine karşı direnir. Nigar’ı sarayda tutmak için zekice bir plan kurar.
Öte yanda Süleyman, Tebriz’de İbrahim’le bir araya gelir. İbrahim’in “Serasker Sultan” unvanını kullanması ve Hatice’ye olan ihaneti sebebiyle ikili arasında bir hesaplaşma yaşanır. Bu hesaplaşmanın ardından ordu Bağdat üzerine yürür. Bu yolculuk esnasında İbrahim can düşmanı İskender’den kurtulmak için bir tuzak kurar ve İskender’in görevinden azledilmesini sağlar. İbrahim istediğini almayı başarsa da Süleyman için bu hadise bir dönüm noktasıdır.
Harem tarafında Süleyman’ın Firuze’ye yazdığı tutku dolu mektup saraya ulaşır. Hatice Sultan mektubun Hürrem’in eline geçmesini sağlar. Mektubu okuyan Hürrem Sultan, öldürdüğü cariyenin aradığı kadın olmadığını anlar ve Firuze’nin peşine düşer. Firuze ise şehzade Cihangir’in bakımıyla ilgilenmekte ve Hürrem’in yanı başında yaşamaktadır. Gülşah, aradıkları kadının Firuze olduğunu anlar.
Hürrem Sultan, Firuze’yi yakalayabilecek mi? Hatice Sultan, Nigar’ı saraydan atabilecek mi? Sultan Süleyman ve İbrahim arasındaki buzlar çözülecek mi? İskender Çelebi, İbrahim Paşa’nın karşısında durmaya devam edebilecek mi?
Süloooooo gıcıkkkkk SüloooooDemek Firuze ye tutku dolu mektupppp göndirdin hee,,
Hürrem de onun ümüğünü sıksın da görrrr
Sülo da durdu durdu şimdi mi yani başkasına aşık olası geldi
Torunları olacak yakında ama Sülocuğum hala kendi biyerlerinin derdinde
Kırkından sonra azanı teneşir paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?