Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem bebeğimde kabusu olsa çökse sülonun tepesineeee belkii aklı başına gelirrrrrrr

firuze o iran şahının karısı falan çıkcak da acaba sülo sinirlenip yollayacak mı firuzeyi

Gülşah Hatice'yi öldüremeyecek kesinde ,peki Nigar Hürrem'e diyecek mi Firuzeyi :104::104:

Yoksa Süleyman gelene kadar böyle iç savaş devam edecek mi haremde :44::44:

burda mı bitcek ya şimdi süleyman rüyasına göre mi masum olduğunu anladı iskenderin

Ay n'oluyooor, pambık tenli, cesur kadın Hürrem'e birşey olmasında varsın saray yansın
İskender'in kellesi mi gitti, İbraam'ın kellesi ne zaman gider, Sülümannnn sakalını yolam Sülümannn

Bukadarcıkmıydı pehh

Bu hafta geldi geçti ama güzel bir bölümdü...

Herkese hayırlı geceler

fena bir bölüm değildi lakin kafa karıştırıcı bir bölümdü :44:
iyi geceler kızlar

Sultan Süleyman: Hünkarım, bağışlayın ama, madem bu kadar sarsıldınız, bu idama neden engel olmadınız? Hem paşamız bu kararı kendisi vermedi, -en azından görünüşte- yargılandı ve idamına karar verildi. Suç işlediğinden iyice emin olunup ona göre bir karara varılamaz mıydı hünkarım?

Gülşah: Sen bu işi beceremeyeceksin onu biliyoruz. Hayatın boyunca onun bunun maşası oldun. Menfaatin neredeyse oraya yelken açtın. Biraz şahsiyet sahibi olsaydın keşke. Kaşınmasaydın, Mahi'nin yanında yine iyiydin sen. Bir sürü derde soktun kendini. Bak şimdi, koskoca sultanı öldür dediler sana. Ne kadar tehlikeli değil mi? Değer mi, bence değmez.

Hürroş: Hatice'ye Nigar konusunda yaptığın şantaj güzeldi valla. Haketti bunu o. Nankör. Hürroş, Firuze senin yanında. Ama ben bunu sana söylemedim tamam mı? :18: Hünkarımız istedi onu. Olmaz diyecek hali yok sen de biliyorsun. Ondan kurtulmak istiyorsun biliyorum ama... Hem şehzade Cihangir'e çok yardımı dokundu. Onun gerçekten art niyeti yok. O lanet İsabella gibi değil o. Bak ismi geçti ya, tüylerim diken diken oldu. Öf. Sözün kısası, bir şey yapma ona. Göndereceksen de usulünce yolla. Ölümü hiç haketmiyor. Sen de biraz adil ol. Sana yakışan bu canımcım.

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, hünkarımız size çok kızgın. Ama o konuda yine de çok bir şey söylemedi. Onu asıl sinirlendiren şey biraz ihtirasa kapılmanız oldu. Bu arada, Hatice Sultan'ın sizden boşanmamasını abartmamanızı da ayrıca takdir ettim. Sadece sevindim dediniz. O da matrakçı sorduğu için. Başkası olsa, heyooo hayatım kurtuldu diye neler yapardı. İskender Çelebi'nin idam edilmesi hünkarımızı çok sarstı. Bir süre daha size olan kızgınlığı sürecek gibime geliyor ama zamanla geçecek bence.

Belki firuze giderdi şimdiye kadar ama topikten de anlaşılıyor ki, dizi daha çok izlenmeye başladı. Yani senaristler iyi iş becerdiler. Bu yüzden firuze daha çok bizimle olur diye düşünüyorum. Ne kadar çok hürremci varsa da, firuze gibi bir rakip çıkınca dizi daha çok izleniyor. Şahsen ben izlemiyorum 2 haftadır tamamen saçmaladılar. Tarihte olmayan bir karakteri diziyi uzatmak ve reyting için oynatıyorlar. Biz milletçe böyleyiz; sadece söyleniriz, tepki göstermeyiz... Bir kaç hafta reytingleri düşse düzeltirler senaryoyu ama nerdeeeeee

Son düzenleme:
ya bu çelebi gerçekten suçlu değil mi ?sahte mektup göndermedi mi?yani devlete ihaneti olmadı mı? ne diye pişman oldu ki sülüman..

ayrıca ben iskender çelebi yerine olsam..Efendi hazretlerinin de kendim olduğumu söylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…