kanuni giderken yanında 1533 yılı harem koleksiyonundan kapıp götürdüğü bir takım cariye elbisesini tahmas'a gönderip
yanınada sıkıyorsa karşıma çıkta alem yiğit görsün temalı mektubu iliştirmiş. o zamanın bürokrasisi farklıymış azizim.
Bana da tuhaf geldi , koskoca CİHAN PADİŞAHI'na yakışmadı , Cennet Mahallesi tadında bir sahne olmuş
mune ablayı dinleyip diziyi protesto edeyim dedimarkideşlerimle geyik topiğindeydim:122: kuru üzüm gidene kadar tvden izlemiycem
bu kadar saptırmayın tarihi. o şiirler reyize yazıldı ama sizin derdiniz nasıl uzatsakta çok para kazansak de mi?
dizi bitince unutulup gideceksiniz. biz ilerde muhteşem yy süper bi diziydi demeyeceğiz... bu kafayla giderseniz unutulacaksınız
bakın eski dizilerimize: aşkı memnu, çemberimde gül oya, hatırla sevgiili... yine yayına girse yine izlenirler. sizin yaptığınız gibi izleyiciyi aptal
yerine koymuyorlar.... azcık samimi ve gerçekçi olun... o firuzeyi de gönderin
oh bee rahatladım
iskenderin efendi hazretleri olduğunu pargalı bilmiyormuydu ?geçen sezon öğrenmişti diye hatırlıyorum..
sahte mektup konusunda ise,gerçekten öyle bir sahte mektup olayı dönmüştü ortada geçen bölüm..değil mi?
Helaaaaal olsun canımcım. kaç bölümdür kendimi parçalıyorum protesto edelim izlemeyelim diye. ÇÜnkü biz millet olarak sadece söyleniriz kızarız ama iş uygulamaya gelince kimse piyasada yoktur... Sonuçta tarihi kurgulayarak veriyorar dizide yani tam bir tarihi dizi değil farkındayız fakat bu kadar saçmalamaları insanı çileden çıkarıyor. Daha önce gönderirlerdi firuzeyi ama baktılar millet hala izliyor uzattılar kadının rolünü. İzlemeyelim de reytingi düşsün şunların ya.
Helaaaaal olsun canımcım. kaç bölümdür kendimi parçalıyorum protesto edelim izlemeyelim diye. ÇÜnkü biz millet olarak sadece söyleniriz kızarız ama iş uygulamaya gelince kimse piyasada yoktur... Sonuçta tarihi kurgulayarak veriyorar dizide yani tam bir tarihi dizi değil farkındayız fakat bu kadar saçmalamaları insanı çileden çıkarıyor. Daha önce gönderirlerdi firuzeyi ama baktılar millet hala izliyor uzattılar kadının rolünü. İzlemeyelim de reytingi düşsün şunların ya.
firuze olmadan da uzatabilirlerdi. reyizin entrikaları ve sülonun aşkıyla dizi yürürdü... bir sezon az .çeksinler ama düzgün çeksinler
izlemeyin tvden kızlar, düşsün reytingler
firuze olmadan da uzatabilirlerdi. reyizin entrikaları ve sülonun aşkıyla dizi yürürdü... bir sezon az .çeksinler ama düzgün çeksinler
izlemeyin tvden kızlar, düşsün reytingler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?