Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
nigaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:113::113::113::88::88::88::95::95::95::95:

mektubu okurken hürrem nasıldı gördünüzmü kahroldu süleyman sa denizleri aşamadım firuzem sevdasında vayyy vayyy
yazık hürrem 5 çocuk annesi kadın sanki süleyman 20likk

amaan bu nigarın kaçıncı ihaneti, gülşahı demiyorum bile...
firuze mektup yazınca mektubu rüstem alır hürreme de o söyler yada daha iyisi nigar gibi paketleyip hediye eder...
sülo iskenderi seviyordu, ibonunda bu işi hırsından kibirinden yaptığını biliyordu, kendi suçunu iskendere attı, yargılanır aklanır bende iboun ensesine binerim die düşündü ama yemedi, karara sinirlendi ama onaylaması gerekirdi, öyle de yaptı.. kadı suçlu demiş yok inanmam mı diicekti..

iyi gecelerr hürremci hatunlarr bakam haftaya ne olcak görcez inşallah firuze yi çıkaracaklarmı iyi uykularr

iskenderin efendi hazretleri olduğunu pargalı bilmiyormuydu ?geçen sezon öğrenmişti diye hatırlıyorum..

sahte mektup konusunda ise,gerçekten öyle bir sahte mektup olayı dönmüştü ortada geçen bölüm..değil mi?

kanuni bu bölüm uçana kaçana şiir yazdı.
iboyu gördü gözlerinden girdi mevzuya firuzeye dalgalar yolladı.
hürremciğim ilerideki bölümlerde bu mektubun acısını fitil fitil getirirsin inşallah.

gülşahın da bir işten alnının akıyla çıktığını bir göremedik maşallah.
kadının beyninden çıkan düşünceyle eylemi arasında çok düşünmeye zamanı olmuyor herhal.
piçağunu aldığı gibi dayıyor milletin boğazına.
bakalım başına yine ne iş açacak.

rüstem paşa alttan alttan "sadrazamlığa giriş 101" dersini bu sefer sayesinde almaya çalıştı.
ibram ve efendi hazretlerine bakarak en azından neler yapmaması gerektiğini öğreniyor.

hatçe ölmeyecek o malum ama hürreminde böyle abuk bir plan yapmayacağı da malum.
bu gülşahı oraya gönderdiler ama planın geri kalanı nasıl bir yol izleyecek merak ettim.
kim basacak o odayı.

nigar da ihanete doyamadı.
bu bilgiyi ibram gelene kadar saklayacak gibi duruyor.
ibram ona kapıyı gösterirse hürreme mi diyecek acep.
gerçi nigar uzun ömürlü görünmüyor şuan ama hürremi yakan hatunun da hala sarayda olduğu düşünülürse hiç belli olmaz.

kanuni giderken yanında 1533 yılı harem koleksiyonundan kapıp götürdüğü bir takım cariye elbisesini tahmas'a gönderip
yanınada sıkıyorsa karşıma çıkta alem yiğit görsün temalı mektubu iliştirmiş. o zamanın bürokrasisi farklıymış azizim .

kanuni bu bölüm uçana kaçana şiir yazdı.
iboyu gördü gözlerinden girdi mevzuya firuzeye dalgalar yolladı.
hürremciğim ilerideki bölümlerde bu mektubun acısını fitil fitil getirirsin inşallah.

gülşahın da bir işten alnının akıyla çıktığını bir göremedik maşallah.
kadının beyninden çıkan düşünceyle eylemi arasında çok düşünmeye zamanı olmuyor herhal.
piçağunu aldığı gibi dayıyor milletin boğazına.
bakalım başına yine ne iş açacak.

rüstem paşa alttan alttan "sadrazamlığa giriş 101" dersini bu sefer sayesinde almaya çalıştı.
ibram ve efendi hazretlerine bakarak en azından neler yapmaması gerektiğini öğreniyor.

hatçe ölmeyecek o malum ama hürreminde böyle abuk bir plan yapmayacağı da malum.
bu gülşahı oraya gönderdiler ama planın geri kalanı nasıl bir yol izleyecek merak ettim.
kim basacak o odayı.

nigar da ihanete doyamadı.
bu bilgiyi ibram gelene kadar saklayacak gibi duruyor.
ibram ona kapıyı gösterirse hürreme mi diyecek acep.
gerçi nigar uzun ömürlü görünmüyor şuan ama hürremi yakan hatunun da hala sarayda olduğu düşünülürse hiç belli olmaz.

kanuni giderken yanında 1533 yılı harem koleksiyonundan kapıp götürdüğü bir takım cariye elbisesini tahmas'a gönderip
yanınada sıkıyorsa karşıma çıkta alem yiğit görsün temalı mektubu iliştirmiş. o zamanın bürokrasisi farklıymış azizim .

Bana da tuhaf geldi , koskoca CİHAN PADİŞAHI'na yakışmadı , Cennet Mahallesi tadında bir sahne olmuş

Nigar intikamını almak için önce Gülşah dan başladı...
Hürrem'e kimseye güvenim kalmadı demişti.

Nigar'ı anlıyamadım ben , oysaki koşa koşa Hürrem'e söylemesi lazımdı..

Öfff hep entrika , hep dalavere... Kızımın okulundan gezi planını yollamışlar , Topkapı Sarayı gezisi'de vardı. Vallahi saraydan soğudum desem yeridir. Hani çok eski bir ev görürsünüz , dersiniz içinizden ne hayatlar geçmişdir , duvarlar neler duymuştur diye.. Topkapı Sarayı artık bana hoş şeyler çağrıştırmayacak ..

Bana da tuhaf geldi , koskoca CİHAN PADİŞAHI'na yakışmadı , Cennet Mahallesi tadında bir sahne olmuş

neden yakışmasınsın gerçekte böyle yapmış zaten karı gibi saklanacagına bu elbiseyi giy diye çok da güzel yakışmış :116:

mune ablayı dinleyip diziyi protesto edeyim dedim arkideşlerimle geyik topiğindeydim:122: kuru üzüm gidene kadar tvden izlemiycem

bu kadar saptırmayın tarihi. o şiirler reyize yazıldı ama sizin derdiniz nasıl uzatsakta çok para kazansak de mi?

dizi bitince unutulup gideceksiniz. biz ilerde muhteşem yy süper bi diziydi demeyeceğiz... bu kafayla giderseniz unutulacaksınız

bakın eski dizilerimize: aşkı memnu, çemberimde gül oya, hatırla sevgiili... yine yayına girse yine izlenirler. sizin yaptığınız gibi izleyiciyi aptal

yerine koymuyorlar.... azcık samimi ve gerçekçi olun... o firuzeyi de gönderin

oh bee rahatladım

Helaaaaal olsun canımcım. kaç bölümdür kendimi parçalıyorum protesto edelim izlemeyelim diye. ÇÜnkü biz millet olarak sadece söyleniriz kızarız ama iş uygulamaya gelince kimse piyasada yoktur... Sonuçta tarihi kurgulayarak veriyorar dizide yani tam bir tarihi dizi değil farkındayız fakat bu kadar saçmalamaları insanı çileden çıkarıyor. Daha önce gönderirlerdi firuzeyi ama baktılar millet hala izliyor uzattılar kadının rolünü. İzlemeyelim de reytingi düşsün şunların ya.

Süleyman'ın Firuze kılçığına yazdığı aşk mektubu midemi bulandırdı..:120:
Bundan sonra Hürrem-Süleyman aşkına inanmam mümkün değil..
Süleyman saçını sakalını da boyamış simsiyah etmiş.. Gençlik derdinde belli..
Aşk-ı derun lafı hava civa artık..

Senaristlerrrrrrrrrrrrrrrr derhalllllllllll:117::117::117:

bilmiyordu ...geçen sezon efendi kandırmıştı başka birini kendi gibi göstermiş ibrahim de efendi zannettiği kişiyi öldürmüştü...

neyse geleyim dünkü bölüme rüstem ağa iskender çelebiden daha tehlikeli olacak kanımca hürremin tam dişine göre olacak ki kıznı evlendircek,

resmen diziyi uzatma politikası hürrem bi öğrenemedi gitti firuzeyi nigar gene sağ gösterip sol vurdu kendini kurtarmaya çalışıyor.

firuzede hönkarım,hörrem diyip duruyor hala ayrı bir alem yahu ...kız gerçekten aşık mı oldu rol mü anlamak güç,

ama hürrem bi öğrense olanları tahmin etmek hiç güç değil,

yapımcı isteğine ulaştı amaç daha çok konulmasıydı evet oldu firuze olmasaydı bu dizi hürrem-kanuni aşkıyla devam etmezdi

malum Türk izleyicisi entirika ,gözyaşı sever .

firuze olmadan da uzatabilirlerdi. reyizin entrikaları ve sülonun aşkıyla dizi yürürdü... bir sezon az .çeksinler ama düzgün çeksinler

izlemeyin tvden kızlar, düşsün reytingler

cnm doğru söylüyorsunda bizim reytingleri etkilememiz için denek olmamız yani evimizde reyting ölçer olması gerekiyor yani bizlerin izleyip izlememesi hiç bir şeyi değiştirmez

firuze olmadan da uzatabilirlerdi. reyizin entrikaları ve sülonun aşkıyla dizi yürürdü... bir sezon az .çeksinler ama düzgün çeksinler

cnm yukarıda söyledim bizim izlemiyor olmamız hiç bir şeyi değiştirmez eşim yayıncı olduğu için biliyorum

ay niye izlemiyim canıııım..:87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…