Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
cnm yukarıda söyledim bizim izlemiyor olmamız hiç bir şeyi değiştirmez eşim yayıncı olduğu için biliyorum

muhteşem yy yapımcıları burayı takip ediyor hilkacım. halkın sesiyiz bizokuyup görsünler diye böyle yapıyoruz

değişmezlerse değişmesinler bunlar hep reyizi eziyor olmaz ki

Selamlar,

bence Nigar gelcek haticeyi kurtarmaya,böylece haticenin ona can borcu olacak.gene kendi caninin derdinde zaten gülsaha gicigi var onu hürreme ispiyonladi diye.bu nigara iyce sinir oluyom.zaten sülümanda iyce gözümden düstü.tek hürrem icin bakiyorum diziye.hürremin aynada kendine bakip aglamasina cok üzüldüm

oan bende çok üzüldüm firuze suçluluk duygusu yaşadı ama yinede mektubu okumak değiştirdi onu z....... yazık hürrem

Firuze vicdanlı bir kız , Hürrem'in ağlamasını , üzüntüsünü görüyor . Bence kendisi çekilecek aradan , DEMEDİ DEMEYİN....

Son düzenleme:
Bu Firuze değil mi ki nikahlı olduğunu bildiği adamın aklını almaya çalışıyor,bana göre yeterince vicdanlı olamaz bu koşullarda..
Hadi padişah attı mor mendili,git halvetlen dön hareme değil mi Görev icabı yani..
Ama yoookkkk,resmen elde etmeye çalışıyor..Kalbini çalmaya..
Neymiş efendim,rüyasında görmüşmüş,aşıkmış vs vs vs
Bu durumda kendisinin pozisyonuna ne deniyor acaba

Yaaa nerden bilsin kız nikahlımı değilmi , sonra Sülüman çağırıyor onu , gitmemek olmazki dimi ama :)

Altta konu etiketleri diye bölüm var ya , "atçı rüstem" yazısına gözüm kayıyor sürekli , içim ürperiyor , hiç sevmedim bu Rüstem'i hiçççççç

Son düzenleme:

ohhh. iyi ediyo firuuş...:81::81::81:

Firuzeeee iyi ediyorrrr bağlasın süloyu kendine

Halvet bitince hadi ben gidiyorum diyemez kiii yaaa bide bu var

Sülonunda hoşuna gitti tabi niye yollasın kii firuzeyi

Yaaa nerden bilsin kız nikahlımı değilmi , sonra Sülüman çağırıyor onu , gitmemek olmazki dimi ama :)

Gidecek tabii,gidecek de işini yapıp dönecek
Aşık etmeye çalışmayacak kendine..
Şiirler,şairler,kıvırtmalar,sizi rüyamda gördümler falan filan falan..
Ayrıca Firuze her bişeyi biliyor.. Sülüman'ın nikahını mı bilmeyecek

fıruze gecıcı heves gorursunuz bak hıc kımse hıc bı kadın hurremın yerını dolduramıcak sülüman hurrem kadar kımseye asık olmıcak.kı zaten fıruzeyı ogrendıgı an yasatmaz hurrem onu yada suloya posta koyar ya o ya ben dıye ama sanmıyorum fıruze uzun soluklu bı ask olmıcak.

Varsanız baksanız Firuze Sülüman'a büyü falan yapmıştır..
Belki de oraya bağlayacaklar gönlümüzü almak için senaristler
Yani Hürrem-Sülüman aşkı gerçektir,Firuze aşkı yoktur aslında diye..

Ama gel gör ki bu gönül kırıldı,yıkıldı,viran oldu..Artıkın topikçenek iflah olmayız biz

Son düzenleme:

Evet bencede büyü olmalı çünkü hürreme yazdığı gibi mektup yazmış ona söylediği güzel sözleri kullanıyor çok ititci görünüyor sülüman çok yapmacık her kadına aynı şeyleri söylermiş gibi bir adam yarattılar gözümüzde kesinlikle büyü olmalı öyle bağlamalılar yoksa dizinin içine ettiler yanii

kesınlıkle katılıyorum bı ıs var bu ıste buyu var kesın 3-5 bolum sonra cıkar ortaya ve hatıceyle mahıdevranda dumur olur kalır cok mutlular sımdılık bakalım.son gulen ıyı guler.dedıgın gıbı o buyuk asktan sonra aynı sozlerı bu karı ıcın soluyo mılletın aklı karıstı.bır bolumde bıttı gıbı gorunuyo o ask yazık hurremıme yaa ne kadarda sevıyo kendımı yerıne koyuyorumda

Hissi kablel vuku benimki kızlar , Firuze; Hürrem'in aşkına saygısından kendi çekilecek aradan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…